اخبار, خبرهای اصلی

آرمان حاجی ئی: در چین پزشک نبود بگویم مصدومم! نکته

عضو تیم ملی نوجوانان تنیس روی میز گفت: در بازی هایی که در مسابقات قهرمانی آسیا در چین داشتیم مصدوم شدم اما در آنجا دکتر را پیدا نمی کردم که به او پایم را نشان بدهم.

به گزارش پایگاه تخصی پینگ پنگ کشور؛آرمان حاجی ئی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اضافه کرد: هم پایم و هم دستم درد می کند تیم نوجوانان به دلیل مصدومیت عرفان قرآنی با دو نفر اعزام شده بود و جای تعویض نداشتیم با همان درد بازی کردم اما پزشک مسابقات را پیدا نمی کردیم.

 

وی درباره مسابقات قهرمانی آسیا و کسب عنوان نهمی نوجوانان بیان کرد: مسابقات آسیایی سطح بالایی داشت و من اولین بار بود که آن را تجربه می کردم با این حال نباید از تیم قطر می باختیم.

 

بازیکن خوش آتیه تنیس روی میز افزود: اگر قرآنی مصدوم نمی شد و به چین می آمد حتماً قطر را شکست می دادیم و به جای عنوان نهمی تا ششم و هفتمی آسیا پیش می رفتیم.

 

حاجی ئی در پایان از برگزاری اردوهای پیش از رقابت ها تعریف کرد: اردوها نقش مؤثری در بازی های ما داشت به خصوص اردوی مشترک با مجارستان و بازی های تدارکاتی اپن سلیمانیه و مراکش امیدوارم با کسب تجربه بیشتر در آینده نتایج بهتری نیز بگیریم.

نکته:قرآنی با وجود مصدونیت ازناحیه دست با این تیم به چین اعزام شده است.

احتمالا این هم اشتباه خبرنگار بوده است!

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

4 نظر در “آرمان حاجی ئی: در چین پزشک نبود بگویم مصدومم! نکته

  1. man گفت:

    لازم دیدم من نیز به این نکته اشاره کنم که عرفان قرآنی به علت شکستگی دست نتوانست همراه تیم ملی نوجوانان بازی کند. این مصاحبه با آرمان حاجی ئی ملی پوش دیگر انجام شده است! با این وجود چه اشکالی از طرف خبرنگار بوده است؟

    1. مدیر سایت گفت:

      به نام خدا
      جناب من
      با سلام
      احتراما؛در این مصاحبه آمده است که آقای قرآنی بدلیل مصدومیت با تیم اعزام نشده است !در صورتیکه یکی از کارهای خوب فدراسیون اعزام این بازیکن با دست مصدم همراه تیم بوده است.
      باتشکر

  2. man گفت:

    از نظر من وقتی نوشته شده است تیم نوجوانان با دو نفر اعزام شد صحیح است چرا که با وجود رفتن عرفان قرآنی حتی به چین باز هم نمی توان او را به عنوان بازیکن تیم محسوب کرد چرا که او قادر به بازی برای تیم نبود در واقع جزو آن دو نفر به حساب نمی آمد … در مصاحبه ای از نادر شاملو مربی تیم نوجوانان خوانده بودم که مصدومیت قرآنی امکان تعویض را برای نوجوانان گرفت چرا که فقط دو نفر در تیم آنها حضور داشتند…

    1. مدیر سایت گفت:

      باتشکر
      لطفا پرواز امشب به لندن دیر نشود!!!
      موفق باشید!

دیدگاهتان را بنویسید