وبلاگ
اطلاع رسانی دبیر محترم فدراسیون در ارتباط با نحوه انتخاب تیمهای ملی
جهت تنویر افکار عمومی نحوه انتخاب تیم های ملی در رده های مختلف سنی تا مقطع فعلی بشرح ذیل اعلام میگردد بدیهی است در صورت نیاز به اصلاح ، پیشنهادات واصله در جلسه ی کمیته فنی فدراسیون مطرح و اتخاذ تصمیم بعمل خواهد آمد.
1- امتیازات 10نفر اول دور دوم دسته برتر هر رده بصورت از یک تا ده تعیین میگردد بعنوان مثال نفر دهم یک امتیاز و نفر نهم 2 امتیاز تا نفر اول که 10 امتیاز اختصاص می یابد.
2- جمع امتیازات دو دور ملاک انتخاب 10 نفر برتر هر رده سنی بوده و این 10 نفر جهت انجام انتخابی تیم ملی دعوت میگردند . امتیاز جمع دو مرحله بعنوان امتیاز مرحله اول محسوب و از 1 تا 10 امتیاز در نظر گرفته می شود.
3- دو دور مسابقه بصورت دوره ای بین ده نفر برگزار میگردد که دور اول آن امتیاز 1 تا 10 و دور دوم امتیاز 2 برابر یعنی 2 تا 20 اختصاص می یابد .
4- جمع امتیازات سه مرحله قبل ملاک عمل برای انتخاب تیم های ملی می باشد.
5- نفرات یازدهم به بعد دسته برتر امتیازی نگرفته و از دسته برتر حذف می گردند .
6- با توجه به اینکه در سال 90 یکدوره مسابقات دسته برتر جوانان دختر برگزار گردید مقرر گردید در ابتدای سال دومین دور این مسابقات برگزار و امتیاز دو دور با هم جمع تا جهت انتخاب ده نفر برتر کشور ملاک عمل قرار گیرد. در این ارتباط نتایج دو دور بشرح جدول ذیل کسب شده است.
نتایج مسابقات دور اول اصفهان |
نتایج مسابقات دور دوم قزوین |
مجموع دو دور |
|||||
مقام |
اسامی |
امتیاز |
اسامی |
امتیاز |
اسامی |
امتیاز |
|
1 |
سولماز محمد پور |
10 |
سیده زهرا علوی |
10 |
سولماز محمد پور |
18 |
|
2 |
آرزو کاظمی |
9 |
فاطمه خزائی |
9 |
سیده زهرا علوی |
18 |
|
3 |
سیده زهرا علوی |
8 |
سولماز محمد پور |
8 |
رضوان بهرامی |
14 |
|
4 |
رضوان بهرامی |
7 |
رضوان بهرامی |
7 |
آرزو کاظمی |
11 |
|
5 |
ملیکا آخوندی |
6 |
فاطمه جمالی فرد |
6 |
ملیکا آخوندی |
11 |
|
6 |
مریم معظمی |
5 |
ملیکا آخوندی |
5 |
فاطمه خزائی |
9 |
|
7 |
نوشین میر علایی |
4 |
فروزان فرزین نژاد |
4 |
نوشین میرعلایی |
7 |
|
8 |
محدثه سلیمانی |
3 |
نوشین میرعلایی |
3 |
فاطمه جمالی فرد |
6 |
|
9 |
عطیه لک |
2 |
آرزو کاظمی |
2 |
مریم معظمی |
5 |
|
10 |
فروزان فرزین نژاد |
1 |
غزاله ملا طلب |
1 |
فروزان فرزین نژاد |
5 |
|
8 نظر در “اطلاع رسانی دبیر محترم فدراسیون در ارتباط با نحوه انتخاب تیمهای ملی”
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
باسلام امیدوارم مسئولین فدراسیون پاسخ گوی ما باشند 1-در هیچ سالی جهت انتخاب افراد برای اردوی تیم ملی امتیاز دو اپن برگزار شده محسوب نمی شد و 10 نفر برتر از مسابقه ی اپن برای اردو تیم ملی انتخاب می شدند و امتیاز اپن در انتخابی افراد در اردو موثر نبود بلکه فقط امتیاز 2 مرحله اردو تیم ملی در نظر گرفته می شد. 2-هیچ سالی امتیاز بندی نمی کردید اگر هم تصمیم به انجام این کار داشتید باید قبل از انجام مسابقات این امتیاز گذاشتن و نحوه ی امتیاز دهی را مشخص می کردید نه این که در حین مسابقات سرداور به این موضوع اشاره کند.وای کاش بر اساس امتیاز می سنجیدید نه بر اساس ضریب ها اکنون افرادی که هم امتیاز بوده و فقط بر اساس گیم شماری و پوئن شماری مکانشان تفاوت کرده است بسیار ضرر کرده اند. 3-اگر هدف رفتن عده ای خاص به تیم ملی هست بگویید ما شرکت نکنیم وهمان عده ی خاص را اعزام کنید***خواهشمندیم با روح وروان ما بازی نکنید و ما را از درس عقب نیندازید***
به نام خدا
جناب آقای عمیدی
دبیر محترم فدراسیون
احتراما؛گویا اشتباهی رخ داده باشد زیرا تاکنون هیچ سالی به شکل فعلی هیچ مسابقه ای را اینگونه و بدون اطلاع قبلی محاسبه نکرده اند!اگر بوده لطفا نام ببرید!تاکنون کی و کجا برای انتخابی تیم ملی دو بار باید بین 16 نفر؛ بازی با امتیازهای فعلی محاسبه شود؟
چرا تاکنون وقبل از برگزاری مسابقات اینگونه امتیاز دهی و نحوه محاسبه اعلام و اطلاع رسانی نشده است؟
چرا و طبق نظر چه کسی در حین بازی این نوع تصمیم گرفته شده است؟
با تشکر
با سلام به نظر میرسد بهتر است یک ایین نامه ثابت با پایه عقلایی برای کلیه رده های سنی تیم های ملی باید مدون گردد تا شرکت کنندگان بتوانند بهتر برنامه ریزی کنند و مدیر تیم های ملی پاسخگویی کنند بهتر است.و این ایین نامه دچار تغییرات سلیقه ای نشود بلکه تبدیل به یک رویه گردد.
آن زمان که براي دختران بزرگسال دسته برتر بي قانوني و انتصابات و اتفاقات غير قانوني اتفاق مي افتادهمه اعتراض کرديم وقتي گفتيم بي قانوني وجود دارد وقتي گفتيم قانون مدون و مشخصي وجود ندارد و روز اول مسابقات يک حرفي مي زنند وقتي نتايج مشخص شد حرف ديگري مي زنند .
اگر پدر داران انتخاب شدند که شدند اگر افرادي که روساي هيات هاشون نور چشم فدراسيون هستند انتخاب شدند که شدند اما اگر خداي ناکرده يکي از آنها ار رده ها خارج شوند فدراسيون براي بي قانوني کردن به در و ديوار مي زند و غوغا مي کن و انقدر راحت بي قانوني و قانون هاي من در آوردي و غير عادي شبانه وضع مي شود که باعث شده اين حس به همه منتقل شود که بي خيال پينگ پنگ شويد چون افراد تيم ملي صاحب سند و سرقفلي هستند.
اون موقع که ما بازيکنان بزرگسال دسته برتري داد زديم نامه نوشتيم و رنج نامه نوشتيم همين جوانان عزيز اومدن و هيچ حمايتي از ما نکردن و دقيقا يادمه که نظراتي مي ذاشتند و در مورد اردوهاي خود مي پرسيدند .
اما ما بزرگسال ها پشت بازيکنان جواني که در حقشان ظلم شده را تنها نميذاريم که علتش اينه که اعتقاد داريم نبايد حقي ناحق شود و نبايد بي قانوني شود و هم اينکه اين کوچولو هاي جوانمون ياد بگيرن هر جا حرف حق زده شد حمايت کنند.
جناب عميدي
براي صدمين باز ما بازيکنان بزرگسال جوان نوجوان دختر پسر فرقي نمي کند ما خواهان وجود و تدوين و تنظيم آيين نامه و قانون مدون و علمي و قانوني براي نحوه نتخابات تيم ملي هستيم .خواهان برکناري انتصابات و خواهان برکنار ي اين بي قانوني ها هستيم وما خواهان اين هستيم که شبانه بر اساس نتايج مسابقات نحوه انتخابي تيم ملي تغيير نکند.
آقاي عميدي ما از شما بعنوان فردي پينگ پنگي و علمي و قانون مند تقاضاي هميشگي خود را باز هم داريم و انقدر تقا ضاي قانون مندي مي کنيم تا بالاخري جواب بگيريم.
اقاي عميدي خواهشا جلوي اين کارهاي غير اخلاقي و غير حرفه اي سليقه اي و تلفني و شبانه و با حب و بغض را بگيريد.
بازيکنان محترم لطفا با نظر گذاشتن حمايت کنيد. اقايان بازيکن با شما هم هستيم حمايت حمايت
معمولا قبل از مسابقات هر سال ، همراه با تقویم ورزشی بایستی دستوالعمل اجرایی ، آیین نامه و نحوه برگزاری مسابقات و محاسبات امتیازات و … بصورت شفاف اعلام گردد تا هر گونه شبهه از اساس برچیده شود.
با سلام وخسته نباشید،باتوجه به پشتکار واعتمادی که از آقای عمیدی سراغ داریم واینکه ایشان حامی واقعی تمامی ورزشکاران رده های مختلف هستند انتظار می روداطلاع رسانی کمیته های برگزار کننده ی مسابقات ازقبل به صورت قانونمند ومعتبر همانطور که به صورت شفاف هزینه ها ومخارج سفرورزشکاران را بیان می کنند نحوه ی چگونگی برگزاری مسابقات ودادن امتیاز وهمچنین ارتباط هر مسابقه بامسابقات قبلی و بعدی را برای بازیکنان باید روشن کنند تا ورزشکاران هم بتوانند با برنامه ریزی هایی که دارند مسیر حرکت و جایگاه خودرا دریابند؛ موفق باشید.
برای ورزشکارانی که آماده می شوند برای مسابقه باید تمام مراحل یک مسابقه از امتیاز برای سعود یا حذف در هر مرحله ای باید به صورت دقیق شفاف و دقیق باسد تا ورزشکاران دچار سر در گمی نگشته و در پایان مسابقات برای آنها هیچگونه ابهامی وجود نداشته باشد و جایگاه واقعی خود را در صورت برد یا باخت بشناسند و بدانند.
برای ورزشکارانی که آماده می شوند برای مسابقه باید تمام مراحل یک مسابقه از امتیاز برای سعود یا حذف در هر مرحله ای باید به صورت دقیق شفاف و دقیق باسد تا ورزشکاران دچار سر در گمی نگشته و در پایان مسابقات برای آنها هیچگونه ابهامی وجود نداشته باشد و جایگاه واقعی خود را در صورت برد یا باخت بشناسند و بدانند.
موفق باشید