اخبار, خبرهای اصلی

اظهار نظر حجازیان درگفتگو با ایسنا:تكرار بازي‌هاي انتخابي تيم ملي غير قانوني است!

عضو سابق كميته مسابقات فدراسيون تنيس روي ميز تكرار رقابت‌هاي انتخابي تيم ملي را غيرقانوني خواند و گفت: اين كار توهين به بخشنامه فدراسيون و مصوبه كميته فني است.
عليرضا حجازيان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به برگزاري دور جديد رقابت‌هاي انتخابي تيم ملي اظهار كرد: به نظر من اين مسابقات غير قانوني است، فدراسيون با اين تصميم به بخشنامه خودش و مصوبه قبلي كميته فني بي احترامي كرده است. من و ساير اعضاي كميته فني پيش از اين تصويب كرده بوديم كه بازي‌ها در سه دوره دسته سه، دسته دو و دسته يك برگزار شود و سرانجام مسابقات دسته برتر را در تاريخ هشتم و نهم مرداد برگزار كنيم كه اين رقابت‌ها تا پايان مرحله دسته يك برگزار شد.
وي ادامه داد: حالا بدون هماهنگي با كميته فني مسابقات مي‌خواهند دوباره اين بازي‌ها را از اول شروع كنند. به نظر من اين كار غير قانوني و خلاف مصوبه كميته فني مسابقات و مجمع است. چطور مي‌توان به بازيكناني كه به زحمت به دسته يك راه يافته اند بگوييم بايد يك بار ديگر از اول شروع كنيد. من شنيده‌ام كه عليدخت پيشنهاد كرده كه اين مسابقات تكرار شود، مگر مي‌شود كه به حرف يك سرمربي مسابقات رسمي كشور را كنسل كنند، آن‌ها اين كار را كردند كه بازيكنان از اعتصاب دست بردارند اما حدود 80 درصد بازيكنان همچنان به رييس فدراسيون معترض هستند.
رييس هيات تنيس روي ميز استان البرز با اشاره به اعتراض بازيكنان به مديريت زارع پور در فدراسيون خاطر نشان كرد: مسئولان وزارتخانه استدلال مي‌كنند كه نبايد بازيكن سالاري شود، اما بايد توجه كنند كه امروز اكثر هيات‌هاي استاني هم با رياست زارع پور در فدراسيون مخالف هستند، زيرا تقريبا هيچ حمايت مالي از هيات‌هاي استاني به عمل نمي‌آيد. من در مدتي كه در هيات استاني البرز فعاليت كرده‌ام با وجود كسب رتبه‌هاي متعدد در بخش دختران و همچنين دانش‌آموزي تاكنون يك ريال از فدراسيون نگرفته‌ام. اگر از هيات‌هاي استاني بپرسيد، متوجه مي‌شويد كه آن‌ها نيز از اين شرايط راضي نيستند.
وي افزود: ايران در دوره‌هاي قبل با اختلاف ناچيزي قزاقستان و ازبكستان را شكست داد ، حالا با اين شرايط و وضعيت بازيكنان، تمرينات و مسابقات داخلي آيا مي‌توان انتظار كسب سهميه المپيك را داشت و آيا بايد براي چهار سال ديگر حسرت كسب سهميه المپيك را بخوريم؟
حجازيان تنها راه برون رفت از مشكل فدراسيون را كناره گيري زارع پور از مسند رياست فدراسيون عنوان كرد و گفت: در حال حاضر بيش از 80 درصد بازيكنان به شيوه مديريت زارع پور معترض هستند، همان طور كه گفتيم هيات‌هاي استاني نيز به اين جريان معترض هستند، من بيش از 15 سال است كه در بخش مديريت مسابقات بوده ام و مطالبي كه مي گويم از سر خصومت نيست، اما واقعيت اين است كه رييس فعلي فدراسيون تنيس روي ميز نمي‌تواند شرايط را كنترل كند . مديريت يك امر ذاتي است و زارع پور در مديريت ضعف دارد. البته ممكن است او به خاطر اين اظهارات از من دلگير شود و سعي كند مسئوليتم را در هيات تنيس روي ميز استان البرز بگيرد. همان طور كه پيش از اين هم چنين نيتي داشت، اما من به اندازه سن زارع پور در پينگ‌پنگ سابقه دارم و به اين راحتي‌ها كنار نمي‌روم، اگر چه در تاريخ پنجم مرداد از مسئوليت خود در فدراسيون استعفا دادم، اما همچنان در جريان برگزاري رقابت‌هاي پينگ‌پنگ هستم.
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *