اخبار, خبرهای اصلی

افشین نوروزی : نوشاد عالمیان شانس اول کسب سهمیه المپیک ایران است / قرار بود خداحافظی کنم

گفتگو با پانا

عضو تیم ملی تنیس روی میز گفت: بازیکن های ما نسبت به حریفانشان در مسابقات کسب سهمیه المپیک شانس بیشتری دارند و شانس اول ما نوشاد عالمیان است.
افشین نوروزی تصریح کرد: مسابقات جام فجر از سطح خوبی برخوردار بود. تیم های مجارستان و بلاروس با بازیکنان تیم ملیشان که رنکینگ انها از برخی از بچه های ما بالاتر بود در این رقابتها شرکت کرده بودند.
وی ادامه داد: در حالی به حریف مجارستانی باختم که در قسمت تیمی او را شکست داده بودم. در قسمت فردی بر روی اشتباهات و بدشانسیم باختم ولی از نظر خودم استحقاق رفتن به فینال را داشتم.
نوروزی افزود: مشکلاتی که پیش امده بود یکسری شخصی و یکسری مربوط به فدراسیون می شد. تا حدی بود که قرار شد از پینگ پنگ خداحافظی کنم ولی با مشورتهای که انجام دادم دوباره برگشتم و شروع خوبی هم داشتم.
وی در مورد مشکلاتش با فدراسیون گفت: مشکلات ما انفرادی نبود. مشکل تیمی بود که خداراشکر حل شد و بچه ها تصمیم گرفتند بازی کنند.
نوروزی در پاسخ به این سئوال که این دوره از مسابقات جام فجر اولین دوره برگزاری است یا نه گفت: من قبلا در مسابقاتی با این اسم و مشخصات شرکت کرده بودم حالا بنا به دلایلی مثل حضور بانوان در این مسابقات می گویند اولین دوره اش است که به من مربوط نمی شود. من فقط بازیکن هستم و اسم مسابقات برایم اهمیت ندارد. فقط از نظر کیفی مهم است که خوشبختانه ای دوره سطح کیفی خوبی داشت.
وی افزود: مسابقات کسب سهمیه در کیش برگزار می شود که بازیکن های ما خیلی قوی تر از حریفانشان هستند. نوشاد عالمیان هم شانس اول کسب سهمیه است
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *