اخبار, خبرهای اصلی

اوپن لوگزامبورگ/نوشاد عالمیان سید یک مسابقات

 

 

 

نوشاد عالمیان سید یک رقابتهای لوگزامبورگ قرار گرفت.

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،هشتمین دوره از رقابتهای بین المللی لوگزامبورگ از تاریخ 26 لغایت 28 فروردین ماه با حضور 100 بازیکن از 32 کشور جهان آغاز خواهد شد.

تیم ملی تنیس روی میز کشورمان متشکل از برادران عالمیان و افشین نوروزی و پوریا عمرانی با هدایت کاظم مستحقی به این مسابقات اعزام شده اند.

نوشاد عالمیان موفق شد درششمین دوره از این رقابتها در سال 2011 برسکوی قهرمانی این رقابتها ایستاد که باتوجه به اینکه عالمیان سید یک این مسابقات محسوب می شود به نظر می رسد چنانچه مشکل خاصی بوجود نیاید باردیگر سکوی قهرمانی این مسابقات به عالمیان و ایران برسد.

نتایج بدست آمده در هفت دوره قبلی این مسابقات به شرح زیر است:

دور اول در سال 2006  با قهرمانی پاناگیوتیس از یونان

دور دوم در سال 2007 با قهرمانی آرمند پونگ از فرانسه

دور سوم در سال 2008 با قهرمانی لوئس بوبیلیر از فرانسه

دور چهارم در سال 2009 با قهرمانی آرتم اوتوخین از روسیه

دورپنجم در سال 2010 با قهرمانی لوبومیر پیستج ازاسلواکی

دور ششم در سال 2011 با قهرمانی نوشاد عالمیان از ایران

دور هفتم در سال 2014 با قهرمانی توماس تریگلر از جمهوری چک

چنانچه نوشاد عالمیان موفق به قهرمانی در این دوره از مسابقات بشود تنیس روی میز کشورمان دومین قهرمانی خود کسب خواهد نمود که باتنیس روی میز فرانسه در این مسابقات برابر خواهد شد.

لیست ورنکینگ بازیکنان شرکت کننده در مسابقات لوگزامبورگ:

luxopen-2015-men-1

luxopen-2015-men-2

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *