اخبار, استان ها, خبرهای اصلی

بازگشت کهنه کاران پینگ پنگ یزد به میدان!

1

بازگشت کهنه کاران پینگ پنگ یزد به میدان!

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،بيش از ده سال بود كه قديميهاي پينگ پنگ يزد اينچنين دست به راكت نشده بودند.

هيئت تنيس روي ميز شهرستان به پيشنهاد آقاي مدرس حسني – رييس كميته پيشكوستان- يك سانس در هفته را به اين عزيزان اختصاص داد تا در فروردين نود و سه اين قديميها دوباره دور هم جمع شوند، با همان شور و حال و كري خوانيهاي قديمي .

به راستي كه هنوز هم دود از كنده بلند ميشود.

بزرگان پينگ پنگ يزد هميشه شاد، سلامت و پايدار باشيد.

 2

3

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

3 نظر در “بازگشت کهنه کاران پینگ پنگ یزد به میدان!

  1. مدرس گفت:

    انشااله درکارتان موفق باشید حرکت بسیارخوب وجالبی انجام داده اید

  2. جلال حسنی گفت:

    با سلام
    این کار هیأت شهرستان یزد و پوشش خوب آن توسط روابط عمومی هیأت را به فال نیک می گیریم بدون شک با این کار شاهد افزایش همدلیها خواهیم بود . البته هنوز خیلی پیشکسوت هستند که آمدنشان هم به روحیه خودشان کمک میکند هم باعث دلگرمی دیگران می شود.

  3. وحيد ببردل ثاني گفت:

    با سلام خدمت تمام قديمي هاي با مرام وبامعرفت .

    هميشه زنده و سلامت وحضوري موفق درسالن داشته باشيد تا از خردسالان گرفته تااميدها راه و رسم جوانمردي و بزرگ منشي راياد بگيرند. هميشه موفق باشيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *