اخبار, خبرهای اصلی

باشگاه خبرنگاران:سقوط بازیکنان ایران در رده‌بندی/ خیز افشین نوروزی به جایگاه دومی

جدیدترین‌ رده‌بندی بازیکنان جهان از سوی فدراسیون جهانی تنیس روی میز اعلام شد.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور وبه نقل از خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، فدراسیون جهانی تنیس روی میز جدیدترین رنکینگ بازیکنان در سال 2014 را بعد از به اتمام رسیدن مسابقات قهرمانی جهان اعلام کرد و طی آن افشین نوروزی با 31 پله صعود به عنوان نفر دوم ایران شناخته شد.

طبق این رده بندی نوشاد‌عالمیان با 26 پله سقوط در رده 84 ایستاد، نیما‌ عالمیان با 2 پله سقوط به رده 208 مهران احدی با 16 پله سقوط و میدیا لطف اله نسبی با 18 پله سقوط در رده‌های 282 و 342 ایستادند.

واحد مالمیری‌ با 16 پله سقوط، عارف احمدی فر با 27 پله سقوط و پوریا عمرانی با 36 پله سقوط در جایگاه‌های 358،401 و 414 ایستادند.

همچنین در رده بندی بانوان، ندا شهسواری تنها بازیکن ایران است که صعود کرده و با جا به جایی شش پله‌ای خود را به جایگاه 291 رسانده است.

محجوبه عمرانی با 24 پله سقوط در رده 351 ، مریم صامت با 5 پله سقوط در رده 387 ایستاد.

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

یک نظر در “باشگاه خبرنگاران:سقوط بازیکنان ایران در رده‌بندی/ خیز افشین نوروزی به جایگاه دومی

  1. lپوران محمدی گفت:

    با سلام خدمت قهرمانان عزیز همیشه پایدار باشیدواستوار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *