وبلاگ
جعفری پور:نمی دانستم قرار بود به مسابقات اسلوونی اعزام شویم !
سرمربی تیم ملی تنیس روی میز گفت: نمی دانستم قرار بود تیم ملی به مسابقات اسلوونی اعزام شود !
در مورد چگونگی و شرایط برگزاری تورنمنت تنیس روی میز اسلونی صحبت کنید
در مورد مسابقات اسلوونی و اعزام به آن چیزی نمی دانم ولی مسابقات جهانی باید در دورتموند آلمان برگزار شود . ما یک اردوی مشترک با تیم ملی مجارستان داریم ولی فکر می کنم مسابقات اسلوونی باید یک تورنومت جداگانه ای باشد.
شش نفر ملی پوش برای این مسابقات انتخاب شدند و اسم پوریا عمرانی در بین این ملی پوشان نیست .دلیلش چیست؟
اسم وی نیست؟ دقیقا خبر ندارم!
تعجب کردید؟
تعجب نکردم ولی بالاخره باید در بین بازیکن های قدیمی و با تجربه یک بازیکن جوان هم باشد.
چرا شما در مورد این موضوع بی اطلاع بودید؟
اشکال کار همین جاست. در جلساتی که مربوط به کمیته فنی است من حضور ندارم. البته نماینده ما مهرداد بابادی وند در این جلسات هست اما خیلی بهتر است که اگر قراره تصمیماتی در مورد تیم ملی بزرگسالان گرفته شود حداقل سرمربی تیم در جلسات حضور داشته باشد. البته به ما گفته اند از این به بعد جلسه با حضور ما تشکیل می شود.
یعنی شما تا به حال در هیچ کدام از این تصمیم گیری ها حضور نداشتید؟
با سلام و عرض ادب.متاسفم.
اکنون چه کسی نماینده سر مربی است وبنده خدا سر مربی دربازی نقشی ندارند لطف بفرمایید یک نسخه از مصوبات کمیته غبرفنی را به ایشان بدهید تا بتوانند جوابگوی ارباب جراید باشند.آخر این که نشد.ازهمه چیز بی خبرند.
کاشف به عمل آمد که کمیته فنی خودشان می برند و می دوزند.راستی مجیدخان کجاهستند؟حیف نیست نظرات فنی این اسوه بازیگری واخلاق را لحاظ نمی فرمایید.ولی حق داریدایشان کاردارندوبا رئیس مشغول تمرین هستند.
ba salam serahat va sedaghat eishan ghabel tavajoh ast
…
با سلام.صراحت و صداقت ایشان قابل تقدیر است.