اخبار, استان ها, خبرهای اصلی

حمايت خانواده ها از نونهال،نويدبخش روزهاي روشن براي پینگ پنگ خراسان شمالی

با اين که ساعت پاياني رقابت پينگ پنگ بانوان به سالن رسيده بودم و رقابت تعدادي از آن ها تمام شده بود و سالن را ترک مي کردند باز هم سالن کوچک پينگ پنگ بجنورد که به صورت نيم طبقه روي سالن بدمينتون قرار داشت بسيار شلوغ بود.علاقه مندان به تنيس در رده هاي سني مختلف براي تماشا يا رقابت به سالن جمع و جور پينگ پنگ مرکز خراسان شمالي آمده بودند.

اضطراب مادران هنگام ديدن رقابت فرزندان شان ديدني بود.برخورد داوران و مسئولان برگزاري مسابقات نيز در نوع خود قابل توجه بود و خبري از اخم و غرور و برخورد سرد با بازيکنان و حاضران در سالن نبود.

پاسخ هر مراجعه کننده چه بازيکن و چه تماشاچي با لبخند و تواضع داده مي شد، رده سني هم براي برخورد خوب تفاوتي نداشت و با نونهالان همان گونه رفتار مي شد که با بزرگسالان برخورد مي شد.

سراغ يکي از والدين که با اضطراب و ايستاده رقابت دخترش را تماشا مي کرد، رفتم. «ضحي وضيع» 37 ساله مي گويد: دخترم «هستي سياح» 10 سال دارد و الآن در حال تلاش براي کسب مقام اول و دومي است.وي ادامه مي دهد: به خاطر تشويق پدرش در اين رشته فعاليت کرده و به آن علاقه مند است وگرنه براي من رشته ورزشي اش فرقي نمي کرد و مهم ورزش کردن دخترم بود.وي اظهار مي دارد: دخترم يک سال است که فعاليت مي کند و خيلي خوب پيشرفت کرده است.

وي تصريح مي کند: استرس و اضطراب من بيشتر از دخترم است و آرزو مي کنم که مقام اول را بياورد. وي اظهار مي دارد: از فعاليت هيئت تنيس روي ميز راضي و از حضور مربيان خوب در بجنورد خشنود هستم اما اگر زمان هر نوبت تمريني بيشتر شود بهتر است.بعد از صحبت با او، دخترش خوشحال از رقابت در آغوش مادرش جاي گرفت که نشان مي داد توانسته مقام اول را کسب کند.«شهربانو اديبي فر» که آرام و با چهره اي پر از آرامش روي صندلي نشسته، نفر بعدي است که با او مصاحبه مي کنم.وي که 2 دخترش «صالحه و «ثمين علي پور» در مسابقه حضور داشتند، مي گويد: «ثمين» مقام سوم را به دست آورد و منتظر تمام شدن رقابت دختر ديگرم «صالحه» هستم.

وي ادامه مي دهد: دخترانم قبل از اين رشته در رشته هاي يوگا و فوتسال نيز فعاليت داشتند ولي اين رشته بسيار خوب است و من ترجيح مي دهم دخترانم در اين رشته ادامه دهند، هر چند که باز هرچه را خودشان دوست داشته باشند انتخاب مي کنم.وي بيان مي کند: نگران رقابت دخترم نيستم چون از بازي هر دوي آن ها راضي هستم.وي ادامه مي دهد: هميشه به خاطر حفظ روحيه و امنيت دخترانم کنارشان هستم و در تمرين ها و مسابقه ها همراهي شان مي کنم.وي عنوان مي کند: به نظرم اگر تعداد مربي هاي پينگ پنگ شهر بيشتر شود يا از مربي هاي شهرهاي ديگر دعوت کنند، کلاس هاي خصوصي بگذارند و هزينه ساعت هاي خصوصي هم کمتر شود بسيار خوب خواهد شد.وي بيان مي کند: مسابقه امروز خيلي خوب بود و فقط کمي دير شروع شد که باعث خستگي بچه ها شده بود ولي در کل مسابقه خوبي بود.«فاطمه وحيد» 15 ساله يکي از شرکت کنندگان در اين مسابقه که 4 سال است به شکل حرفه اي تنيس روي ميز کار مي کند، مي گويد: از وقتي که خانم «بلاغي» مربي ما شده است وضعيت بسيار بهتر است.

وي مي افزايد: فکر مي کنم 10 مقام اول استاني در کارنامه دارم.وي عنوان مي کند: چون در خانه ميز تنيس داريم و خانوادگي بازي مي کنيم از بچگي در اين رشته کار کرده ام.وي اضافه مي کند: فکر مي کنم اگر هيئت تنيس روي ميز، دستگاه توپ انداز تهيه کند بسيار خوب مي شود.«مريم وحيد» خواهر «فاطمه» با 12 سال سن مي گويد: 16 مدال طلا، نقره و برنز دارم و به اين رشته بسيار علاقه مند هستم.

وي ادامه مي دهد: مسابقات سطح متوسطي داشت چون تعداد بازيکنان سطح بالا در رقابت ها کم بود.وي بيان مي کند: اگر ليگ استاني در اين رشته وجود داشته باشد بسيار عالي خواهد بود.«زهرا مراديان» با 14 سال سن مي گويد: پدرم در اين رشته بازي مي کرد و همين موضوع باعث علاقه مندي من به پينگ پنگ شد.وي ادامه مي دهد: 6 سال است که پينگ پنگ بازي مي کنم و 10 مدال دارم و 3 بار نيز در مسابقات کشوري شرکت کردم.وي تصريح مي کند: مسابقه امروز بسيار خوب بود و رقيبان هم آماده بودند.وي خاطر نشان مي کند: اگر کلاس و ساعت هاي تمرين بيشتر شود بسيار بهتر خواهد بود.سرپرست فني اين رقابت ها نيز مي گويد: خيلي وقت نيست که از اصفهان آمده ام و به عنوان بازيکن در تيم ذوب آهن اصفهان حضور داشتم که به جرأت مي توانم بگويم تعداد نونهالان علاقه مند به اين رشته در کلان شهرهايي مثل اصفهان بسيار کمتر از بجنورد است.

«زينت بلاغي» مي افزايد: استقبال رده هاي سني پايين به خصوص نونهالان در بجنورد از تنيس روي ميز بسيار خوب است و اگر اين گونه پيش برود آينده پينگ پنگ خراسان شمالي و بجنورد خيلي خوب خواهد بود.نايب رئيس و مربي هيئت تنيس روي ميز بجنورد نيز مي گويد: اين رقابت ها در 2 رده سني آزاد و نونهالان به مناسبت دهه فجر برگزار شد.«زيور بلاغي» مي افزايد: اين مسابقات دومين دوره رقابت هاي دوبل آزاد شهرستان بجنورد بود که علاوه بر خودم، «زينت بلاغي» و «مرضيه وحيد» داوري رقابت ها را بر عهده داشتند.

وي ادامه مي دهد: در اين دوره از رقابت ها 28 نفر در بخش دوبل و به صورت دوره اي و حذفي رقابت کردند.وي عنوان مي کند: براي تنوع و البته ايجاد روابط اجتماعي و گروهي مسابقات را به صورت دوبل برگزار کرديم.

وي اظهار مي دارد: جوايز اين رقابت ها را رئيس هيئت تقبل کرد و حمايت و همکاري خانواده ها از رقابت ها هم در نوع خود قابل توجه بود و ما هم تمام تلاش مان را براي بهبود اين رشته ورزشي انجام خواهيم داد.وي با اشاره به نتايج اين مسابقات بيان مي کند: در رده سني آزاد، «فاطمه و مريم وحيد»، «زهرا مراديان» و «مريم مرتضوي» و «خديجه خاکسار» و «کلثوم خاني» به ترتيب مقام هاي اول تا سوم دوبل را تصاحب کردند. وي يادآور مي شود: در رده سني نونهالان نيز، «الناز تاتار» و «هستي سياح» اول، «زهرا يزداني» و «فائزه مجرد» دوم و «ثمين عباسي» و «فاطمه صانعي» و «سروين شيدا» و «عسل آقازاده» به طور مشترک سوم شدند.

وي خاطر نشان مي کند: اين رقابت ها از ساعت 4 تا 7 عصر برگزار شد که زمان مشابهي براي برگزاري رقابت بود و از والدين توقع داريم به فرزندان شان بيشتر انگيزه ماندن و رقابت دهند.وي مي گويد: 24 نونهال در بجنورد در اين رشته آموزش مي بينند که اين آمار در استان هاي ديگر بسيار نادر است.

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *