اخبار, استان ها, خبرهای اصلی

رقابتهای دانشجویان پسر دانشگاه های پیام نور کشور در کرمانشاه آغاز شد

مسابقات تنیس روی میز دانشجویان پسر دانشگاه های پیام نور کشور روز سه شنبه در مجتمع فرهنگی، ورزشی ˈقمر بنی هاشمˈ کرمانشاه آغاز شد.

 

 

 

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور ،مسول اجرایی این مسابقات به ایرنا گفت: در این رقابت ها 64 ورزشکار از 16 استان کشور حضور دارند و تا پنجشنبه پنجم آبان با هم به رقابت می پردازند.

 

ˈمرتضی عسکریˈ افزود: در پایان مسابقات تنیس روزی میز دانشجویان پسر، شش تیم سهمیه حضور در المپیاد ورزشی دانشجویان کشور را کسب خواهد کرد.

 

وی استانهای شرکت کننده در این رقابتها را آذربایجان شرقی، همدان، فارس، کرمانشاه، تهران، ایلام، البرز، مازندران، مرکزی، کردستان، گلستان، یزد، خوزستان، اصفهان، لرستان و گیلان ذکر کرد.

 

وی با بیان اینکه این رقابت ها در سه بخش تیمی، انفرادی و دوبل برگزار می شود، گفت: رقابت های تیمی در مرحله اول بصورت گروهی برگزار خواهه شد و از هر گروه دو تیم صعود کرده و در مرحله بعد در قالب جدول حذفی برای کسب مقام اول تا هشتم با هم رقابت می کنند.

 

وی اظهار کرد: بخش های انفرادی و دوبل این رقابتها نیز به صورت حذفی برگزار می شود.

 

عسگری در پایان گفت: در دور اول این رقابت ها نتایج زیر به دست آمد.

 

کرمانشاه 2 همدان 3

 

آذربایجان شرقی 3 فارس 1

 

مازندران 1 ایلام 3

 

تهران 3 البرز 2

 

 

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید