وبلاگ
خراسان شمالی/ضربات کاري کمبودها به تنيس روي ميز مانه و سملقان
يک راکت و چند توپ پينگ پنگ تنها سرگرمي بعضي از نوجوانان و جوانان در خراسان شمالي بوده است؛ جواناني که علاقه مند به ورزش تنيس روي ميز هستند و تلاش مي کنند که اين ورزش را به طور حرفه اي بياموزند. وضعيت اين رشته ورزشي پر طرفدار در مرکز استان بهتر از ساير شهرستان هاست. اگر چه هم اکنون در شهرستان ها نيز براي گسترش و فراگير شدن تنيس روي ميز اقداماتي انجام شده است اما گويي مشکلات موجود در شهرستان ها به اين ورزش مجال رشد و بالندگي نمي دهد.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،پيشرفت اين رشته ورزشي طي سال هاي اخير در خراسان شمالي بر کسي پوشيده نيست و تلاش پينگ پنگ بازان براي رسيدن به هدف شان نيز بسيار واضح است ولي در اين بين دغدغه هايي نيز وجود دارد.
اين بار سراغ بررسي وضعيت اين رشته در مانه و سملقان رفتيم و با سرپرست اين هيئت و رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان درباره پينگ پنگ گفت و گو کرديم.
سرپرست هيئت پينگ پنگ مانه و سملقان مي گويد: حدود 15 سال است که اين ورزش به صورت حرفه اي در اين شهرستان دنبال مي شود.
«عليرضا افسري» مي افزايد: با پي گيري هايي که داشتيم توانستيم يک سالن در اختيار اين هيئت قرار دهيم که اين فضا براي اين ورزش بسيار کم است و ورزشکاران مجبورند چند نوبت در اين سالن تمرين کنند.
وي يکي ديگر از مشکلات اساسي اين ورزش را نبود تجهيزات ورزشي از قبيل توپ انداز و ميز استاندارد مي داند و تصريح مي کند: اين ورزش نسبت به ساير ورزش ها پر هزينه است و ورزشکاران نمي توانند وسايل مورد نياز خود را در حد استاندارد تهيه کنند.
«افسري» ادامه مي دهد: هر سال در مسابقات مختلف از جمله جام رمضان و دهه فجر رقابت هاي خوب و با کيفيتي را در اين رشته به صورت شهرستاني برگزار مي کنيم و در مسابقات استاني نيز حضور فعال داريم.
وي اظهار مي دارد: متأسفانه براي برگزاري کلاس هاي آموزشي، مربي مجرب و خوب نداريم که اين موضوع به پينگ پنگ شهرستان ضربه زده است.
وي ادامه مي دهد: به علت نبود مربي از ساير استان ها از جمله استان گلستان به اين شهرستان دعوت شده اند.
وي مي گويد: در زمينه هاي مالي هيچ گونه کمکي به اين هيئت نمي شود و خود ورزشکاران حتي براي هزينه هاي آموزشي مربيان از جيب خود هزينه مي کنند.
رئيس هيئت پينگ پنگ مانه و سملقان مطرح مي کند: بيشتر از 80 آقا و خانم در اين رشته با مربيگري 3 مربي فعاليت مي کنند و بيشتر ورزشکاران اين رشته نيز داراي بيمه ورزشي هستند.
وي تصريح مي کند: پينگ پنگ بازان مانه و سملقان هم به صورت تيمي و هم انفرادي در سطح استان مقام هاي زيادي کسب کرده اند ولي به دليل مشکلات زياد اين هيئت، ورزشکاران از ادامه فعاليت باز مي مانند.
وي همچنين به نبود داور در اين رشته ورزشي اشاره مي کند و مي گويد: علاوه بر نبود مربي، کمبود داور هم از مشکلات اصلي اين ورزش است.
وي از حمايت نشدن اين هيئت توسط هيئت استان گلايه مند است و مي افزايد: هيئت تنيس روي ميز استان هيچ گونه حمايتي از ما نمي کند که اين موضوع بعضي وقت ها موجب دلسردي است.
وي اضافه مي کند: متأسفانه حتي در حد يک بازديد نيز از مسابقات شهرستان ما حمايت نمي کنند و از مسئولان مي خواهم به اين ورزش توجه بيشتري داشته باشند تا اين رشته در مانه و سملقان هم شکوفايي بيشتري داشته باشد.
رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان مانه و سملقان نيز مي گويد: در شهرستان 5 ميز استاندارد در اختيار هيئت پينگ پنگ است و با توجه به تخصيص اندک بودجه در سال 91 نتوانسته ايم کمک قابل توجهي به هيئت هاي ورزشي به ويژه تنيس روي ميز داشته باشيم.
«قاسم عباس نژاد» اظهار مي کند: خوشبختانه اين هيئت با داشتن سالن اختصاصي، دغدغه وقت تمرين و پرداخت قبض آب، برق و گاز را ندارد.
وي يادآور مي شود: اين هيئت مي تواند با تبليغ و شناساندن اين رشته ورزشي از محل دريافت شهريه و جذب حامي مالي کمک بسيار خوبي به تأمين هزينه ها کند.
وي خاطر نشان مي کند: اگر اين هيئت شرايط لازم را براي تمرين بانوان در نوبت صبح فراهم کند، مي توانند براي گسترش اين ورزش سرمايه گذاري کنند.
وي بيان مي کند: متأسفانه ورزشکاران از کلاس هاي برگزار شده استقبال نمي کنند و ما انتظار داريم که ورزشکاران اين رشته ورزشي در هنگام برگزاري کلاس هاي داوري و مربي گري از کلاس ها استقبال کنند و فرصت را از دست ندهند.