اخبار, خبرهای اصلی

ظلم فدراسیون تنیس روی میز به قهرمانان کردستانی

 

 

 

 

 

ظلم فدراسیون تنیس روی میز به قهرمانان کردستانی.

 

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور وبه نقل از خبرگزاری فارس از سنندج،رئیس هیئت تنیس روی میز کردستان در ادامه با بیان اینکه این رشته در طرح تحول آموزش و پرورش به عنوان رشته پایه تدریس می‌شود، خاطرنشان کرد: با این وجود در بسیاری از شهرستان‌های استان، خانه پینگ‌پنگ وجود ندارد.

وی با انتقاد از تبعیض جدی صورت گرفته توسط فدراسیون تنیس روی میز نسبت به قهرمانان ملی استان کردستان، گفت: این کار سال‌ها است به بهانه‌های مختلف اعمال می‌شود.

جهانی با بیان اینکه تلاش‌های ما در ارتباط با حل این معضل به نتیجه نرسیده است، ظلم به تنیس روی میز استان را دارای مستندات عنوان کرد و خواستار کمک استاندار کردستان برای برون‌رفت از این مشکل شد.

وی با بیان اینکه 90 درصد از مردم استان کردستان به صورت سازمان یافته به ورزش نمی‌پردازند، این مسئله را تهدیدی جدی در حوزه سلامت ارزیابی کرد.

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

یک نظر در “ظلم فدراسیون تنیس روی میز به قهرمانان کردستانی

  1. مدیر سایت گفت:

    به نام خدا
    آقایی که با( نام آشنا) مطالبی را ارسال فرموده اید
    احتراما،باستحضار میرساند که لازم است که برای انتشار دیدگاه ها نام و فامیل وایمیل شناخته شده برای مدیر سایت ارسال گردد.درغیر این صورت با نامهای مستعار و جعلی امکان پذیر نمی باشد.
    باتشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *