سخن کارشناسی

كميته مربيان و اهميت آن در سازندگي و پرورش بازيكنان

اين كميته با ارائه اطلاعات و برنامه‌هاي جديد به مربيان سراسر كشور وساختن نسل نو از بازيكنان كه پشتوانه‌اي براي آينده باشند و در راه اعتلا، احيا وايجاد رقابت در بين آنان تلاش مي‌نمود. متأسفانه فدراسيون فعلي بر خلاف گفته‌هاي خود- كه بايد به اين كميته اهميت زيادي داده شود و اينكه فدراسيون قبلي توجهي به اين موضوع نداشته است و بايد به جاي داوربيشتر، مربي بيشتري پرورش داده شود- نه تنها طي دو سال اخير اين كميته را تعطيل شده بلكه جلوي كلاسهاي آموزشي براي علاقه‌مندان نيز گرفته شده و ديگر خبري از كلاسهاي مربيگري نيست. فكر مي‌كنم اين مورد نيز مثل برنامه‌هاي ديگر ايشان مي‌باشد و بايد حتما از خارج وارد شود زيرا در داخل كشوروجود ندارد پس از بركناري مسؤول كميته مربيان ايشان فرمودند كه در طي اين مدت چه كاري انجام شده است.
حال به شرح گوشه‌اي از كارهاي انجام شده توسط كميته قبلي مي‌پردازيم:
  1. تهيه و تنظيم آئين نامه كميته كه پس از گذشت دو سال اظهار بي‌اطلاعي كرده واصلا آن را نگاه هم نكرده‌اند. زيرا به دليل اهميت موضوع آن را دور انداخته‌اند.
    البته شايان ذكر است كه تمامي اين مراحل در زمان مهندس شهنازي رياست قبلي فدراسيون صورت گرفته است.
  2. معرفي اعضاء اين كميته به فدراسيون قبلي و تشكيل جلسه و نوشتن تمامي برنامه ها براي پيشرفت كار براي سازندگي كه صورت جلسه آن نيز به ايشان تحويل گرديد. اين مهم نيز در زمان مهندس شهنازي انجام شده است.
  3. پس از گذشت 5 ماه از مسئوليت ايشان با مراجعه مجدد و صحبت دوباره اين كميته كه ايشان فرمودند مربيان فعلا خواب هستند و نياز به تشكيل و انجام كار نمي‌باشد.
  4. دعوت از مربيان سراسر كشور به اردوي تيم ملي جهت ديدن يك دوره عملي وبرنامه‌هاي مختلف تمريني، تكنيكي، تاكتيكي، بدن سازي و ساير موارد تا پس از گذشت يك هفته به استان خود رفته و آموخته‌هاي خود را براي سازندگي پياده كنند. لازم به ذكر است كه تمام هزينه‌ها در طول مدت يك هفته به عهده فدراسيون بوده و فقط هزينه رفت‌وآمد با استان مربوطه مي‌بود. وقتي با ايشان(رياست فعلي)صحبت شد و پيشنهادگرديد كه همه را به صورت CD در اختيارمربيان و استانها قرار خواهند داد حال كي؟ خدا مي‌داند. آيا به نظر شما كار به صورت عملي و حضوري نيز ديدن و نوشتن و نت برداشتن و با سؤال و جواب‌ها بيشتر به نتيجه نمي‌رسد؟
  5. تشويق مربيان خردسالان، نونهالان، نوجوانان و جوانان كه طي نامه به استانها اعلام گرديد هر مربي كه بتواند بازيكن پروش دهد و در مسابقات رده‌بندي مقام اول را كسب نمايد؛ حقوق در نظر گرفته شده از طرف فدراسيون به مدت يك سال پس از گزارش استان نسبت به كار و ادامه برنامه پرداخت گردد.
  6. برنامه براي بيشتر شدن تعداد نفرات تا مقام سوم و سه مربي را در سال دربر گيرد نيز به تصويب رسيده بود ولي باز ايشان با برنامه‌هاي خود كه هيچ‌گونه نظري به كميته مربيان نداشت و نميخواست مربي وجود داشته باشد كم لم يكن گرديد.
  7. يكي ديگر از كارها گرفتن آمار كليه مربيان در سراسر كشور با درجه وكارت و تفكيك آنها نسبت به فعاليتشان در اين عرصه بود كه آن هم بي‌ثمر و بيهوده بوده و از نظر ايشان بي‌اهميت مي‌نمود و قابل فكر كردن هم نبود.
  8. كار روي ‌CD مقام استانها و يافتن راه و روش براي دادن امتياز بصورت تخصصي در رشته تنيس روي ميز كه استانها با فعاليت در بندهاي تعیين شده بتوانند امتياز بيشتري كسب كرده و اين امر نه‌تنها باعث رقابت دربين آنها مي‌شد بلكه نسل جديد از خردسالان، نونهالان و نو جوانان در تمامي استانها ساخته مي‌شد. و…..
حال به اين بسنده كرده و سخن را كوتاه مي‌كنيم و پس از گذشت يك برنامه زماني كه از دست رفته و اين رشته با ورود ايشان از تمامي مسائل دور شده و پله‌هاي سقوط را يكي بعد از ديگري طي كرده وبي نتيجه و ساكن بدون فكري براي آينده باقيمانده، به نظر شما نبايد فكري كرده و اين كشتي را كه جاي جاي آن صدمه ديده  كمك كرده و به سر منزل مقصود رساند و از سقوط بيش از حد آن جلوگيري كرده و حداقل اين داشته‌هاي فعلي را نيز از دست ندهيم، زيرا هرآنچه كه بود رفت…
نویسنده :آقای عادل علیپور
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

یک نظر در “كميته مربيان و اهميت آن در سازندگي و پرورش بازيكنان

دیدگاهتان را بنویسید