اخبار, خبرهای اصلی

ملی‌پوش سابق تنیس روی میز و مغضوب فدراسیون در دانشگاه آزاد می‌ماند

 

 

افشین نوروزی فصل آینده نیز در تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد بازی خواهد کرد.

 

به گزارش  پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور به نقل از خبرگزاری فارس، افشین نوروزی که پس از مصاحبه انتقادی‌اش نسبت به شرایط حال حاضر تنیس روی میز مورد غضب فدراسیون تنیس روی میز قرار گرفت و چند بازی از فصل گذشته لیگ برتر و تیم ملی را از دست داد، در این فصل هم در دانشگاه آزاد به میدان خواهد کرد.

 

مسئولان تیم تنیس روی میز دانشگاه آزاد در حال حاضر به دنبال جذب نفرات مورد نظر خود هستند و به احتمال زیاد هدایت این تیم را هم «محمدباقر پسران» سرمربی فصل گذشته برعهده خواهد داشت.

 

نوروزی که سابقه حضور در المپیک 2008 پکن را هم دارد به دلیل عدم حضور در مسابقات بین‌المللی در فهرست بازیکنان ستاره دار رنکینگ جهانی قرار گرفته است.

 

به گزارش فارس، پس از تمدید چند باره مهلت اعلام آمادگی تیم‌ها برای حضور در لیگ تنها پنج تیم حضور خود را اعلام کرده‌اند و به گفته ضرغامپور، مسئول لیگ تنیس روی میز احتمال برگزاری با 6 تیم وجود دارد.

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *