وبلاگ
ناظر پينگ پنگ: فدراسيون برنامهاي براي المپيك ندارد/ نوشاد در خانه با پدرش تمرين ميكند!
محمدباقر پسران در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره آخرين وضعيت المپيكيهاي پينگپنگ، اظهار كرد: نوشاد عالميان آمادگي خوبي دارد. او قرار است به اردوي اتريش برود و سپس در يك تور بينالمللي شركت كند و پس از آن هم اردوي 12 روزه در تهران داشته باشد. مشكل پينگپنگ اين است كه تكليف مربي مشخص نيست. بارها به كميته گفتهام كه حداقل در فاصله دو ماه تا بازيهاي لندن نوشاد نياز دارد كه با مربي خوب خارجي كار كند و به جاي اين كه او را به اردوي اتريش بفرستيم، بايد با مربي خارجي در تهران كار كند.
وي ادامه داد: فكر ميكنم بابادي وند قرار است او را در المپيك هدايت كند. اگر نوشاد عالميان اردوهاي منظمي داشت، مي توانست موفقيتهاي خوبي براي اولين بار در پينگپنگ كسب كند. نوشاد شرايطي دارد كه ميتواند در المپيك برد داشته باشد و از گروهش صعود كند. نوشاد با پدر و عمويش در خانه تمرين ميكند و از شرايطش راضي است. آنها هر چه بلد بودند به نوشاد ياد دادند و ديگر چيز ديگري براي آموزش ندارند. اگر فدراسيون مربي خارجي ميآورد، نيما عالميان و تيم ملي هم مي توانست همزمان تمرين داشته باشد و از اين موقعيت استفاده كند.
ناظر المپيكي پينگپنگ با بيان اين كه بايد ريشهاي در باره اين رشته بحث كرد، خاطر نشان كرد: بازيكنان پينگپنگ خيلي مظلوم هستند و در حال حاضر فشار زيادي به آنها وارد شده است. دبير فدراسيون استعفا كرده. من نميخواهم مربيان را تخريب كنم، ولي در پينگپنگ مربي كار بلد نداريم. زندگي ما پينگپنگ است، چرا نبايد فدراسيون از سرمايهها استفاده كند، چرا نبايد شرايط مناسب باشد كه بياييم و همكاري كنيم؟ فدراسيون راه منطقي را نميرود.
وي ادامه داد: شهنازي بعد از 13 ـ 14 سال كار پينگپنگ را ياد گرفت، او در آسيا و جهان شناخته شد و اعتبار كسب كرد، حالا مي بينيم كه او را بر مي دارند و يك فرد صفر كيلومتر را جايش ميگذارند. اين كار خنده دار است. چه ميتوان گفت. وقتي وزارت تصميمي ميگيرد كه خوب نيست، حرفهاي ما ديگر فايدهاي ندارد . متاسفانه شرايط طوري شده كه خانواده پينگپنگ بازان مي ترسند كه حرف بزنند. به عنوان مثال اخلاق پسند دو كلمه حرف انتقادي زد، او را بايكوت كردند. صلاح نيست كه ديگر بازيكن حرفي بزند. ما هم بايد اگر براي فدراسيون كاري نميكنيم به آن هم آسيب نزنيم.
پسران با تاكيد بر اين كه هميشه واقعيتهاي موجود در پينگپنگ را به كميته ملي المپيك گزارش ميدهد در واكنش به تسلط فدراسيونهاي ورزشي بر روي برخي از ناظران المپيك تصريح كرد: من درباره وضعيت المپيكيها همه چيز را به كميته اطلاع دادم. البته شرايط براي پينگپنگ كاملا مهيا نبوده، فقط سهميهها كافي بوده است. متاسفانه فدراسيون هيچ برنامه جدي براي المپيك ندارد. براي چه نوشاد عالميان سه روز به كره ميرود؟ اگر المپيك موضوع جدي بود، 10 ـ 15 روز زودتر او را به المپيك مي فرستادند كه تمرين كند نه اين كه خسته به تهران برگردد. در طول رقابتهاي كاپ آسيا تاكنون هيچ كس مانند نوشاد نتوانسته جزو چهار نفر برتر باشد، متاسفانه وقتي او از مسابقات برگشت و بيمار بود، هيچ كس حالش را هم نپرسيد!
وي با بيان اين كه ناظران كميته از پيشكسوتان و كاردانان رشتههاي ورزشي مختلف هستند، به ايسنا گفت: گزارش ناظران صريح و بيتعارف است. اين موضوع را ميتوان از اظهاراتشان در جلسات ناظران متوجه شد. كميته ملي المپيك هم نميتواند به فدراسيونها زور بگويد. فدراسيونها بايد برنامه المپيكيشان را به كميته بدهند تا برايشان برنامهريزي شود، وقتي اين كار را نميكنند، كميته هم نميتواند زور بگويد. فقط ميتواند به اجراي برنامههايشان كمك كند.
با سلام و عرض ادب.اقای پسران از بزرگان این رشته و اولین مدرس سیستم نوین این ورزش و بسیار خدمت کردهاند به این خانواده ورزشی.مدیریت ایشان در فدراسیون قابل تفدیر و اثار فعالیتهای ایشان که از ابتدای دهه 60 تا اواسط دهه 70 در فدراسیون به عناوین مختلف وجود داشت هنوز بوسیله پدر عالمیان و عمی او و پدر اقای عمرانی و ….کاملا محسوس است.
در رابطه با موارد فوق الاشاره و فرمایشات ایشان ضمن تایید دلیل ان عدم کارایی کمیته فنی و در اختیار بودن این جایگاه مقدس به افرادی است که اغلب سلسله مراتب مربیگری و مدیریت را طی نکرده و ارتباطی تسخیر و باعث این مهم شده اند.با تشکر