اخبار, خبرهای اصلی

پنجمین دبیر برای تنیس روی میز طی سه سال/ زارع‌پور: این یکی ماندنی است!(پاسخ مدیر سایت)

به گزارش  پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور به نقل از خبرنگار مهر، احسان باقری سرپرست جدید دبیری فدراسیون تنیس روی میز است که روز دوشنبه بنا به حکم محمد زارع پور، رئیس فدراسیون تنیس روی میز به این عنوان منصوب شد تا این فدراسیون برای پنجمین بار طی سه سال گذشته دبیر جدیدی را در کادر اجرایی خود شاهد باشد.

 

سه سال و اندی پیش که محمد زارع پور به عنوان سرپرست فدراسیون تنیس روی میز انتخاب شد و بعد از آن در مجمع انتخاباتی با اکثریت آرا حکم ریاست گرفت، مهرداد علی قارداشی دبیر فدراسیون بود اما با استعفای وی تا کنون این فدراسیون موفق به همکاری دائم و مستمر با فردی به عنوان دبیر نشده است.

 

حمیدرضا ثمری خلج، غلامعباس سعیدی و امیر عمیدی افرادی بودند که طی این مدت به ترتیب به عنوان سرپرست دبیری منصوب شدند اما پیش از آنکه حکم دبیری آنها صادر شود، از ادامه همکاری با فدراسیون تنیس روی سرباز زدند تا اینکه احسان باقری به عنوان جدیدترین گزینه برای سرپرست دبیری منصوب شد.

 

در سوابق علمی و اجرایی سرپرست جدید دبیری فدراسیون تنیس روی میز هیچ نشانی از فعالیت در این رشته نیست با این حال رئیس فدراسیون تنیس روی میز با قاطعیت از صدر حکم دبیری برای احسان باقری در آینده‎ای نزدیک و قطعی بودن ادامه همکاری با وی خبر داده است.

 

محمد زارع پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در مورد اینکه چرا با گزینه‎های پیشین دبیری و سرپرست دبیری فدراسیون برای ادامه همکاری به توافق نرسیدیم، بعدا صحبت می‎کنم اما احسان باقری به عنوان سرپرست جدید دبیری منصوب شده است تا با وی همکاری دراز مدت داشته باشیم و به زودی هم حکم دبیری وی صادر می‎شود.

 

وی تاکید کرد: فدراسیون‎های ورزشی برای انتصاب اعضای جدید کادر اجرایی تابع آئین نامه‎های ابلاغی وزارت ورزش و جوانان هستند. بر این اساس چند هفته فرصت لازم است تا استعلام‎های لازم برای صادر شدن حکم دبیری گرفته شود. تا آن زمان احسان باقری به عنوان سرپرست دبیری با فدراسیون همکاری خواهد داشت.

 

رئیس فدراسیون تنیس روی میز با بیان اینکه یک برنامه کلان پنج ساله را در دستور کار داریم، خاطرنشان کرد: طی جلسات مختلف و با تواجه به سوابق کاری احسان باقری به این نتیجه رسیدیم که برای برنامه ریزی، عملیاتی کردن آنها، رسیدگی به سیستم ارزیابی و بهبود مستمر فرآیندها به منظور اجرای اثربخش برنامه‌های فدراسیون وی را به عنوان سرپرست دبیری منصوب کنیم.

 

‘البته در سوابق کاری احسان باقری هیچ سابقه‎ای از فعالیت در ورزش تنیس روی میز دیده نمی‎شود. این موضوع مشکل ساز نخواهد شد’؟، زارع پور در پاسخ به این پرسش مهر گفت: نگاه سیستماتیک به ورزش اولویت اول ما برای همکاری با افراد در فدراسیون تنیس روی میز است. اصل کار ما همکاری با افراد برنامه ریز و برنامه محور است. در هر صورت احسان باقری به عنوان دبیر همکاری دائمی با ما خواهند داشت و در فدراسیون ماندنی هستند. به زودی و پس از طی شدن مراحل قانونی هم حکم وی صار می‎شود.

 

به گزارش خبرنگار مهر، دارا بودن مدرک مدیریت و رهبری در ورزش، جانشین تربیت بدنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،

معاون برنامه ریزی و بودجه سازمان ورزش شهرداری تهران، عضو شورای سیاست گزاری همایش ملی ورزش شهروندی، کارشناس رسمی دادگستری در امور ورزش و دبیر شورای راهبردی ورزش در سازمان ورزش شهرداری تهران جزو سوابق علمی و اجرایی سرپرست جدید دبیری فدراسیون تنیس روی میز است.

پاسخ مدیر سایت:

جناب زارع پور بگونه ای از ماندگاری دبیرجدید حرف زده اند که گویی جناب وزیر ورزش وجوانان ومعاون ایشان سند شش دانگ فدراسیون تنیس روی میز را به نام ایشان ثبت کرده اند!؟

با این نابسمانی و شکستهای پی در پی و عدم مدیریت قابل قبول دیگر اثری از تنیس روی میز نمانده که این رشته دبیر داشته باشد یا رئیس!

جناب زارع پور گویا دچار فراموشی شده اند زیرا دقیقا در چند روزگذشته طی یک مصاحبه جنجالی وآن هم در پاسخ وفشار افکارعمومی فرموده اند که:فدراسیون نیازی به دبیری ندارد زیرا من خودم تمام وقت در فدراسیون هستم! اما در این هفته به یکباره یک رزمی کار بعنوان دبیر فدراسیون معرفی می شود!

باید به جناب رئیس اعلام نماییم که با وضعیت موجود معلوم نیست خود حضرتعالی تا فردا براین مسند لرزان باشید یا نه پس بهتر است وضعیت را از این چیزی که هست بد تر و خرابتر نکنید!

انتصاب و انتخاب دبیر فدراسیون به سفارش نیروهای بالادستی صورت گرفته و جناب زارع پور هیچ دخل و تصرفی در آن نداشته است والبته به نظر می رسد که توانایی مقاومت در برابر این انتخاب را نیز نداشته است.

ایشان در چند مرحله تاکید داشته اند که جناب دبیر جدید معاون تربیت بدنی سپاه پاسداران بوده است! مه به نظر می رسد این مایه گذاشتنها ابزاری  از ارگانهای مقدس نه تنها به مصلحت نخواهد بود بلکه بهتر است نیم نگاهی به وضعیت سردار باسابقه تر از جناب دبیر جدید در پرسپولیس ووضعیت آن تیم داشته باشند!

بهتر از از رهبری و راهبردی و برنامه پنج ساله وشهرداری وسیستماتیک واین قبیل چیزها چیزی نگوییم زیرا وضعیت خیلی بدتر از این حرفهاست وبزودی شاهد سراشیبی شکستِ آنچه ما از حدود یک سال و نیم قبل میگفتیم و شما هرگز توجه نفرمودید باشید!

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

3 نظر در “پنجمین دبیر برای تنیس روی میز طی سه سال/ زارع‌پور: این یکی ماندنی است!(پاسخ مدیر سایت)

  1. منیب صاحب نظر گفت:

    بنده فکرمیکنم گزینش یک رزمی کار در این پست به این دلیل است که اگر کسی دم زد فوری با آبچاگی و دوچاگی با او مقابله کنیم.خود رئیس هم از رزمی ورزمی کاری ته مایه ناچیزی دارد.مثلا می توانند سر مربی جوانان را نشانه بگیرند و با کت و شلوار ودرمجامع بین المللی آبچاگی ودوچاگی و سه چاگی و چهار چاگی و…را اجرا کنند.آقا ما خیلی وقت پیش به نشانه باخت زدیم رو تشک

  2. وحید بهروزی گفت:

    با سلام

    خدا آخر وعاقبت خانواده پینگ پنگ را به خیر کند متعجبم از اینکه آیا دبیر محترم فعلی با شناخت کافی از خصوصیات وروحیات آقای رئیس و وضعیت نابسامان این رشته آگاهی داشته وقدم رنجه فرموده اند یا آقایان رده بالای وزارت نشین بااجبار ایشان را روانه ساخته اند که بقولی زهر چشم بیشتری از پینگ پنگی ها بگیرند ومهمتر اینکه آیا آقای رئیس اجازه خواهد داد همچون دبیران قبلی دبیر منتصب قدرت اجرایی داشته باشد باتشکر ازمدیریت محترم

دیدگاهتان را بنویسید