اخبار, خبرهای اصلی

گفتگوی مجید احتشام زاده با باشگاه خبرنگاران

 

مجيد احتشام زاده عضو کمیته فنی و كارشناس این رشته در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: هر كشوري دوست دارد كه سهميه المپيك را كسب كند و در رقابت ها المپيك نماينده اي داشته باشد ولي تنيس روي ميز دليلي بر اين نمي بيند كه اين سهميه را با شرط و شروط بازيكنان كسب كند كه به اعتقاد من اگر قرار است اين چنين سهميه به دست آوريم كسب نكنيم بهتر است.

وي افزود: تنيس روي ميز در المپيك تاكنون هيچ مدالي را كسب نكرده است و دليلي ندارد كه براي رقابت هاي المپيك به بازيكنان باج دهيم زيرا در صورت كسب سهميه يازدهم هيچ مدالي را كسب نخواهيم كرد تا افسوس آن را بخوريم.

وي خاطر نشان كرد: دوست نداريم بهاي غير منطقي براي المپيك به بازيكنان بدهيم زيرا اگر سهميه هم كسب كنيم مدالي نخواهيم داشت و اگر براي المپيك به بازيكنان باج داده شود بعدها ديگر نمي توانيم در مقابل ملي پوشان و بازيكنان و جلوي فدراسيون سربلند كنيم.

احتشام زاده در ادامه گفت: خواسته هاي بازيكنان بايد منطقي باشد و آنها حق اين را ندارند كه اعلام كنند كه دبير، نائب رئيس و رئيس فدراسيون عوض شود و فقط مي توانند در رابطه با مشكلات فني و كيفي انتقاد كنند اگر قرار باشد بازيكنان به فدراسيون خط بدهند فدراسيون نبايد ديگر به كار خود ادامه دهد.

وي افزود: اگر بازيكنان مشكل و انتقادي دارند بايد رو در رو با مسئولان در ميان بگذارند نه اينكه در رسانه ها اين مسائل را مطرح كنند و خواسته هاي آنها بايد معقول باشد نه اينكه در رابطه با نحوه برگزاري رقابت هاي تيم ملي را اظهار نظر كنند.

وي اظهار داشت: تيم ملي جايي نيست كه بازيكنان در آن انصراف بدهند و در حال حاضر بازيكن ملي پوشي وجود ندارد زيرا زماني كه بازيكنان از رقابت هاي آسيايي جهاني و تورنمنت هاي بين المللي بازمي گردند ديگر كلمه ملي پوش براي آنها معني ندارد تا زمان برگزاري رقابت هاي بعدي كه انتخابي برگزار شود پس با اين حساب هنوز تيم ملي تنيس روي ميز ندارم و معلوم نيست كه در دوره جديد چه كساني براي تيم ملي انتخاب شوند.

احتشام زاده تصريح كرد: در شان يك ملي پوش نيست كه از ادامه مسابقات انصراف دهد و بايد مطيع برنامه ريزي هاي فدراسيون باشد و نسبت به پيراهن ملي تعصب داشته باشد.

ملی پوش سابق وكارشناس پينگ پنگ افزود: بحثي در اين نيست كه هميشه افرادي هستند كه هم مخالف و هم موافق هستند و افرادي كه دوست دارند ورزش را از بين برود.

وي افزود: به نظر من افرادي از بيرون به بازيكنان در حال خط دادن هستند زماني كه به بازيكنان مي گويم در رقابت ها حاضر شويد و نمي شوند مشخص است كه از بيرون به آنها خط داده مي شود و بازيكنان مطيع آنها هستند.

وظيفه بازيكن اين است كه زماني كه به وي گفته مي شود حاضر شود در رقابت ها بدون گذاشتن شرايط حاضر قبول كند.

وي افزود: مشكل خاصي در رقابت هاي اراك به وجود نيامد و طبق تقويم سال 90 مقرر شد كه تورهاي حرفه اي در استان هاي مختلف برگزار شود كه اولين دوره آن در اراك برگزار شد كه به دليل امكانات نامساعد و شرايط نامطلوب طبق نظر ناظر مسابقات و با هماهنگي فدراسيون مقرر شد در شهر ديگر با شرايط مطلوب برگزار شود و فدراسيون نيز بازيكنان را محكوم نكرد زيرا درخواست آنها منطقي بود .

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *