اخبار, استان ها, خبرهای اصلی

آغاز مسابقات پینگ‌پنگ دانشگاه‌های آزاد در کاشان

رقابت‌های پینگ‌پنگ انتخابی دانشجویان دانشگاه‌های آزاد منطقه چهار کشور در دانشگاه آزاد اسلامی مرکز کاشان آغاز شد.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور؛مدیر رسانه‌ای روابط عمومی دانشگاه آزاد کاشان بعد از ظهر امروز در حاشیه این مسابقات در جمع خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: بیستمین دوره مسابقات تنیس روی میز منطقه 4 کشور از امروز به مدت دو روز به میزبانی این برگزار می‌شود.
محسن کریم‌زاده گفت: این رقابت‌ها با حضور70 ورزشکار دانشجوی دانشگاه‌های آزاد اسلامی منطقه چهار کشور از دو استان اصفهان و چهارمحال بختیاری در قالب 20 تیم از جمله کاشان، شهر مجلسی، مبارکه، گلپایگان، دهاقان، بروجرد، شهرکرد به صورت تیمی و انفرادی برگزار می‌شود .
وی افزود: در این رقابت‌ها از داوران برجسته این رشته در شهرستان کاشان و همکاری هیئت پینگ‌پنگ این شهرستان استفاده شده‌است.
مدیر رسانه‌ای روابط عمومی دانشگاه آزاد کاشان خاطرنشان کرد: دانشجویان پینگ‌پنگ شرکت‌کننده در این دوره از رقابت‌ها در چهار میز همزمان رقابت‌های خود را زیر نظر ناظر بازی‌ها در سالن ورزشی سعدی این دانشگاه برگزار می‌ کنند.
وی یادآور شد: نفرات برتر انفرادی و تیم قهرمان این رقابت‌ها به عنوان نمایندگان پینگ‌پنگ منطقه 4 دانشگاه‌های آزاد اسلامی به مسابقات کشور اعزام می‌‌شوند.
بیستمین دوره مسابقات تنیس روی میز منطقه 4 دانشگاه‌های آزاد اسلامی کشور از امروز به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان در سالن ورزشی سعدی این دانشگاه برگزار می‌شود.
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *