امروز: دوشنبه, ۲۳ مهر , ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۵:۱۶  آخرین بروزرسانی : اردیبهشت ۲۴ام, ۱۳۹۵
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | کد خبر : 12514
    ارسال خبر چاپ خبر
  •              

     

     

     

     

     

     

     

    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "آموزش تصویری سرویس معکوس از (ژان ژیک)"
    1. محمود ساكياني گفت:

      با سلام
      خوب بود ولی اگر میشد فایل تصویری را بصورت (slow motion) قرار میدادید کامل بود.
      ممنون

    2. جمیل لطف الله نسبی گفت:

      توضیحات مربوط به هرتصویر:
      تصویر ۱:وزن بدن روی پای چپ قرار دارد.توپ در کف دست آزاد ،به طور ثابت قرارداردبه طوری که داور وبازیکن مقابل آنرا به خوبی می بینند.به نحوه راکت گیری دقت شود که برای آزادی حرکت هرچه بیشترمچ دست، سه انگشت میانی ، حلقه وانگشت کوچک دسته راکت را رها می کنند وبه همراه انگشت نشانه در پشت راکت قرارمی گیرند.
      تصویردو:همزمان با پرتاب توپ به بالا دست راکت دارنیز به بالاوپشت حرکت می کند.بایدتوجه کردکه نحوه گرفتن راکت وزاویه آن با میز طوری است که حریف ازابتدانمی تواندتشخیص دهدکه چه نوع سرویسی می خواهداجراشود،نکته ای که اکثربازیکنان ایرانی به آن توجهی ندارند.
      تصویرسه:توپ به هوا پرتاب می شود ودست راکت دار به عقب حرکت می کند وهمزمان با آن،وزن بدن از روی پای چپ به روی پای راست منتقل می گردد.
      تصویرچهار:با حرکت بالاتنه به سمت عقب، وزن بدن کاملاً روی پای راست منتقل شده است وپنجه پای چپ آزاداست وبرای انتقال مجدد وزن بدن بر روی آن آماده شده است.برای بازیکنان آنتی ،این انتقال وزن می تواندبا تولید صدای پاهمراه باشد.
      تصویر پنج:برای اجرای سرویس معکوس می بایست حتماًآرنج در مکانی بالاتر از سر راکت قرارگیرد.دراین تصویر مشاهده می شودکه همزمان با حرکت دست به جلو،بازیکن آماده است تا وزن بدن را از روی پای راست به روی پای چپ منتقل کند تا نیروی بیشتری به توپ وارد نماید.
      تصویرشش:بازیکن ،همزمان با حرکت بالاتنه به پایین ،باحرکت ساعد ومچ ، سمت راست وزیر توپ را با راکت مالش داده است ووزن بدن کاملاً روی پای چپ منتقل شده است.
      تصویر هفت:بازیکن بافشارپای چپ وحرکت پای راست به موقعیتِ حالت آماده برمی گرددوهمچنین راکت گیری خود را تصحیح می کند وبرای اجرای تکنیک بعدی آماده می شود.بسیاری از بازیکنان ایرانی در این بخش تمرکزخودرابه این مطلب معطوف می کنند که مثلاً آیا سرویس را کوتاه اجرا کرده اند یا خیر واین مسئله آنانرا از نظر زمانی عقب می اندازد وموجب می شودکه حرکات بعدی به درستی اجرا نشود که نباید اینگونه باشد.
      تصویرهشت:بازیکن راکتش را دراختیار گرفته است ووزن بدن روی هر دو پاست وروی سرپنجه های پا.پاشنه پا از زمین کنده شده است که می تواند برای انجام سریعِ حرکات پا مفید باشد.

    3. حسن گفت:

      با سلام و عرض ادب.تشکر از جمیل عزیز.توجه مراجعه کنندهگان عزیز را به نکات ریز از جمله نحوه حرکت دو دست -استفاده از ساعد و مچ به صورت هما هنگ -شرح انتفال وزن و چگونگی استفاده از پاهاو…در این نکات اموزشی را جلب و نحوه اموزش بسیار دقیق و قابل تقدیر.و این تفاوتی است مهم در نخوه اموزش مبصر و متخصص قهرمان که این مراحل را خود عملا طی کرده باشد.اگر این گونه اموزش در کلاسهای مربیگری در ۲۰ سال اخیر اعمال شده بود ۱۰۰ نوشاد هم اکنون داشتیم.با تشکر۰۹۱۳۱۱۳۳۸۰۹

    4. amidi گفت:

      با سلام و تشکر از اقا جمیل.ا حسن اقا توجه داشته باشند که ایشان ۲۰ سال است که از کلاسهای اموزشی دورند و گرنه این مطالب در این سالها اموزش داده شده و خود اقا جمیل که به این خوبی در تحلیل مهارت نکاتی را بیان کرده اند به دلیل حضور و مشارکت فعالانه در این کلاسها بوده است . یک نکته هم حقیر برای تکمیل تجزیه و تحلیل بیان میکنم که صرفا به جهت رفع نگرانی حسن اقاست.در مرحله نیرو گیری،که بخشی از مرحله پیش از ضربه محسوب میشود{back swing}تصویر ۲نکته کلیدی این نیست که حریف به چه توجه دارد حریف در دو مرحله بعد که لحظه تماس است به نحوه حرکت دقت میکند و مسیر را تشخیص میدهد. این صرفا برای پنهان کردن مسیر حرکت راکت و دست و گول زدن است. بواقع اقا جمیل اشاره ای صحیح داشته اند که حرکات دست از حرکت رو به عقب تا حرکات رو به جلو وغیره میتواند در گول زدن وعدم تشخیص موثر باشد.کلیدی ترین بحث در سرویس همین است که سرویس گول زننده و غیر منتظره باشد. و مراحل نیرو گیری و حرکت رو به جلو و بعد از ضربه در اینمورد موثرند. در خاتمه فرق مربی با مبصر این است که مربی چون در سالن حضور دارد از مطالب اموزشی به نحو احسن استفاده میکند ولی مبصر نمره را که گرفت چون مطلب را خود تجربه نمیکند فراموش میکند و در واقع یادگیری اش فراموش میشود.مربیان عزیز توجه داشته باشند مگر یک مربی وقت دارد تمام مطالب را خود با تجربه کردن فرا بگیرد .مسلما نه .پس در همایش ها و کلاسها شرکت کردن نه تنها بد نیست بلکه میتواند بسیار در یادگیری و پاسخگویی به سوالات مربی کمک کند. این توان مربی است که از یک کلاس چقدر بهره بگیرد؟

    5. حسن ترکان گفت:

      متاسفم.

    6. بخشنده گفت:

      با سلام
      از تمام بزرگواران این رشته دوست داشتنی خواهش میکنم در اعتلای این رشته کمک هم باشیم من اگر میدانستم خدای نکرده ممکن است پس از ارسال این تصاویر همچنین مسائلی مطرح شود اصلاً آنها را ارسال نمی کردم بهر حال بنده این تصاویر را با این نیت فرستادم تا عزیزان ورزشکار و مربیان محترم حرکات دست این قهرمان را نگاه کنند و خودشان نیز تجزیه و تحلیل بیشتری داشته باشند علی کل حال خواهش میکنم به جای کنایه زدن به همدیگر و وقت صرف کردن در خصوص مسائل حاشیه ای بیائیم در پیشرفت این رشته سهم بیشری را به خودمان اختصاص بدهیم بیائیم تحقیق کنیم ، کند وکاو بیشتری انجام بدهیم و وقت خود بیشتر صرف عزیزانی بکنیم که به ما احتیاج دارند . مخلص همه شما بخشنده

    7. حسن گفت:

      با سلام و عرض ادب.از اقای بخشنده به خاطز ارسال تصویر تشکر میکنم.

    8. amidi گفت:

      فاکتورهای موثر در اجرای سرویس چند تاست.۱سرعت مچ و ساعد در لحظه تماس۲ قدرت مچ و ساعد در لحظه تماس۳ back swing یا حرکت دست به سمت عقب یا همان نیرو گیریforward swing 4یا حرکت دست به سمت جلو ۵ارتفاع توپ در زمان ضربه ۶ زاویه فرود۷ نقطه فرود اول توپ ۸نوع میز ۹ نوع توپ ۱۰محل تماستوپ با راکت ۱۱ محل تماس راکت با توپ ۱۲ تمرکز ۱۳دقت ۱۴ شهامت استفاده از سرویس ۱۵ انتقال وزن ۱۶استفاده از کمر و بالاتنه ۱۷فاصله توپ از بدن ۱۸ نحوه پرتاب توپ۱۹ راکت گیری ۲۰ نحوه قرار گرفتن پشت میز و فاصله از میز ۲۱ قوس توپ ارسالی ۲۲ نوع رویه ۲۳ پردازش قبل از اجرا. علاوه برا ینها قانونی بودن سرویس،غیر منتظره بودن و اجرا سرویس با یک حرکت و با پیچ های مختلف و غیره اینها مواردی است که ما در کلاسهای درجه ۲ به شرکت کنندگان یاد میدهیم .افرادی هستند که به خوبی استفاده میکنند

    9. amidi گفت:

      از اقای بخشنده هم ممنونم که برای اعتلای پینگ پنگ تلاش میکنند.اما عده ای از دوستان عادت کرده اند بدون اطلاع از یک امر یک طرفه به قضاوت مینشینند.لااقل تحقیق بفرمایید بعد حرف بزنید حذف دوباره کلاسهای مربیگری به نفع کیست؟اصلا از کجا میدانید الان در کلاسهای مربیگری چه مطالبی گفته میشود؟

    10. بخشنده گفت:

      با سلام حضور جناب آقای عمیدی عزیز و جناب آقای ترکان عزیز
      از مطلب شماره ۸ جنابعالی تشکر میکنم و از آقای ترکان نیز بسیار متشکرم و صمیمانه استدعا دارم در راه پیشرفت این رشته هر چه در توان داریم بکار گیریم تا بتوانیم به سطح بالای تنیس روی میز نزدیک شویم بخدا اگر همه کارشناسان این رشته دست در دست هم بدهند رسیدن به قله این رشته کاری دشوار نخواهد بود یکبار دیگر از شما بزرگواران که با صعه صدر و تحلیل بسیار منطقی سعی در گسترش این رشته دارید تشکر میکنم خداوند به همه شما جزای خیر در دنیا و آخرت عطا کند . مخلص همه شما بخشنده

      • modir گفت:

        به نام خدا
        جناب آقایان عمیدی؛ بابادی وند؛لطف الله نسبی؛ جعفری پور؛ ترکان؛ساکیانی وبخشنده
        با سلام
        احتراما؛جا داردتا از دیدگاهها و نظریات فنی واخلاقی شما تشکر نمایم. واعلان نمایم که باعث افتخار است که دیدگاهها و نوشته های شما در این پایگاه که مطمئنا متعلق به خانواده اصیل تنیس روی میز است در سایت ما ثبت می گردد.برداشت این حقیر این است که کم کم در حال گذار از دوره قبل و ورود به یک دوره تخصصی تر هستیم .
        طبیعتا ورود شما مربیان بی ریا و برجسته وصاحب نام کشور در مباحث این پایگاه خروجی مفیدی برای جامعه ارزشمند تنیس روی میز کشور بهمراه خواهد داشت.
        با تشکر مجدد و دعوت از شما جهت ورود بیشتر در مباحث فنی و کارشناسی
        ارادتمند دائم
        علوی
        امیدوارم دیگر مربیان هم با ورود به مباحث تخصصی و فنی داده های خود را در معرض دید همگان قرار داده تا باب نقد و همچنین روشها منتهی به یک نتیجه گیری مفید ومناسب گردد.

    11. حسن ترکان گفت:

      با سلام و عرض ادب.اگر صحبتی یا تحلیلی انجام میشود بدلیل توسعه این ورزش است .مخالفت با شخص نیست انتقاد از افکار شخص است که سازنده باشد.هیچکس نمی تواند بگوید من کاملم مطلق همه چیز فقط خداوند قادر است.برای فهمیدن و یاد گرفتن انسان باید از عقاید پوچ و انچه شنیده های غلط است خود را تخلیه تا به عمق مطلب پی برده و به تکامل برسد.۲ تحلیل بررسی میشود.
      ۱-تحلیل شماره ۱برای ازادی هرچه بیشتر مچ نقش انگشتان به تفکیک زاویه راکت -گول زدن حریف -نقش دسته راکت وچکونگی و موقع دقیق انتقال وزن هماهنگی مچ و ساعد در موقع اجرا یعنی اگر به تفکیک مچ و ساعد عمل کنند مطلوب نیست–نقش و محل استقرار ارنج و دلیل ان -چگونگی حرکت و نقش بالاتنه -لحظه انتقال وزن و نقش پنجه-تصحیح راکت گیری پش از اجرا و از همه مهمتر هماهنگی اعصاب و عضلات که خود مقدماتی دارد و بسیار نکات ریز مهم و اساسی که منجر به توانائی اجرای صحیح سرویس میشود دقیقا پیشبینی و لحاظ شده است.این مهم قابل فهم برای مربیانیست که بازیکن بوده و میتوانند اموزش داده و باعث پیشرفت شوند.
      ۲-تحلیل شماره ۸-سرعت مچ و ساعد-قدرت ان نوع توپ -جنس ان -نوع میز از چه کسی خریداری شده باتر فلای است یا نه-اقا جمیل تو کلاسهای ما یاد گرفته پس ما هم نقش داریم-اضهار نظر هم میکنیم که روی این مقاله تکمیل شده موج سواری کرده باشیم و نقش غیر مستقیم برای خود در ساخته شدن عالمیانها.این گفته ها که تو همه کتابها نوشته شده .اقا جرا متوجه نیستید چگونگی اموزش و انتقال ان مهم است.۲۳ مورد تیتر وار که در کلاسهای شما اینگونه اموزش ۲۰ سال است نهادینه شده فقط حفظ کردن و نمره گرفتن است.بعد همان عزیزان شرکت کننده را مبصر می شمارید در صورتی که اموزش مبصری است.ترا بخدا به جای جواب دادن اول کمی تعمق کنید بحث اشخاص نیست ریشه یابی معضلات یک رشته ورزشی است.الله و اعلم با تشکر.

    12. محمود ساكياني گفت:

      با عرض سلام و احترام به همه اساتید و مربیان
      به نظر بنده یکی از سخت ترین کارهای آموزش ، آسان کردن آن است بنابراین هر چه توجیهات و تفسیرها برای یک مطلب زیادتر باشد ، به همان نسبت عملا از آن دور شده وآموزش آن سخت خواهد شد و کمکی به بازیکن نمی کند و اگر ما ۱۰ صفحه در مورد سرویس معکوس این قهرمان جهان هم بنویسیم تاثیر و آموزش آن از چند بار دیدن فایل ویدئویی آن بسیار کمتر است.

    13. جمیل لطف الله نسبی گفت:

      با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان
      بنده هم معتقدم که آموزش بازیکن می بایست حتی المقدور ساده باشداما نبایدغافل شویم که این تصاویر را مربیان ماهم می بینند و برای آنان چرایی وچگونگی می بایست از اهمیت بیشتری برخوردارباشد.قطعاً بازیکنان کم سن وسال با بسیاری از مفاهیمی که بنده عرض کرده ام ناآشناهستنداما تصاویر را دیدم وتشخیص حقیر این بودکه اگر توضیحات مختصری(نه به تفصیل)درخصوص نحوه اجرای سرویس ارائه شود به فهم مطلب کمک خواهدکرد.
      به خصوص که اکثربازیکنان ایرانی دراین زمینه ضعیف عمل می کنند.ضمناً
      بایدقبول کنیم که سیستم آموزش مربیان ما ایراد دارد.دراین سیستم بحث عملی که بسیارمهمترازتئوری است کمرنگ است وتوجه وحساسیت ویژه ای دراین زمینه وجود ندارد.خیلی ازعزیزانی که دراین سیستم موفق به اخذ درجات بالا شده اند قادربه اجرای ساده ترین تکنیکهای این رشته نیستنداما الا ماشاالله جزءپرمدعاترین ها هستند.به نظر حقیربخش تئوری به ویژه برای کسانی که تحصیلات بالایی دارندبسیارساده است .جواب دادن تعدادی سوال در برگه امتحانی کاری ندارداما انتقال مفاهیم به صورت عملی علی الخصوص به خردسالان ونونهالان بسیاردشواراست.
      گذراندن سه دوره کلاس مربیگری واخذ مدرک آن نمی تواند جوابگوی کار مربیان باشدزیرا مطالبی که در این کلاسهاارائه می شود بسیارکلی است درحالیکه پینگ پنگ پر از جزئیاتی است که بسیار تعیین کننده هستند.
      با حفظ احترام کلیه مدرسین ومسئولین کمیته آموزش وتشکر از زحمات آنان می بایست فکری اساسی برای ایجادتحول ودگرگونی دراین سیستم کردوالا به غیر ازمدعی ومبصر خروجی ایی نخواهد داشت.
      امیدوارم این نقد حقیر به موضع گیری دربرابرشخصی خاص ویا طرفداری کردن از دیگری تلقی نشود بلکه نقد مشکلی اساسی است که حل آن می تواندموجب ایجادتحول و دگرگونی درپینگ پنگ کشورگردد.
      باتشکر

    14. حمید صادقی گفت:

      باسلام
      من این عکس ها رو قبلا تو سایت باترفلای دیده بودم ولی توضیحات آقای لطف الله نسبی و آقای عمیدی در تکمیل و تفهیم این عکس ها بسیار جالب و آموزنده بود.
      خیلی ممنون که لطف می کنید و اطلاعاتتون رو در اختیار دیگران هم قرار می دهید.

    15. حمید صادقی گفت:

      همچنین من نظر آقای ساکیانی رو هم شدیدا تایید می کنم و به تجربه دیده ام که دیدن فیلم مسابقه بازیکنان برتر جهان نقش بسزایی در یادگیری و پیشرفت مخصوصا در زمینه سرویس دارد و اصولا فکر می کنم قسمت عمده ی سرویس از راه مشاهده و تقلید و بعد تمرین و تکرار زیاد آموخته می شود.

    16. علي رضا راشديان گفت:

      با تشکر از استاد بخشنده برای ارسال تصاویر و از استاد لطف الله نسب برای تفسیر آنها

    17. برهان منطقی گفت:

      ازمربیان تیم ملی توقع داریم تجربیات گرانقدرخودرا دراختیار علاقمندان پینگ پنگ قراردهند.این کار انتظارافکارعمومی را برآورده می کندزیرا این سکوت مربیان تیم ملی حمل بر دانش ضعیف فنی آنان شده است که هر پینگ پنگی باغیرتی را ناراحت می کند پس ازاین عزیزان می خواهم که مشارکتی فعال داشته باشند تا سکوتشان طوردیگری تعبیر نشود.

    18. […] پایگاه تخصصی پینگ پنگ(تنیس روی میز) کشور | آموزش … […]

    19. اقا خیلی وبسایتتون عالیه


    تازه ترین اخبار