- پایگاه تخصصی پینگ پنگ(تنیس روی میز) ایران - http://ttraket.com -

لیموچی: کسب جواز المپیک شایستگی زنان توانمند ایران را نشان داد

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ سیما لیموچی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، با اشاره به کسب سهمیه المپیک توسط ندا شهسواری اظهار داشت: از روز اول هم گفتم که بازیکنان ما از لحاظ تکنیکی چیزی از رقبای خود کم ندارند. بازیکنان نسبت به روز اول مسابقات ۸۰ درصد تغییر کرده‌اند؛ زیرا وقتی با مشاهده فیلم‌ها به واقعیت بازی حریفان پی بردند، بهتر توانستند مقابل آنان بازی کنند.

وی ادامه داد: شهسواری دو ماه پیش در رقابت‌های کاپ فجر گلستان با نتیجه ۴ بر ۳ مقابل حریف قزاق خود شکست خورده بود، اما اکنون توانست به پیروزی ۴ بر یک مقابل حریف قدرتمند خود دست یابد و این نشانگر پیشرفت فراوان بازیکنان در این مدت است.

سرمربی تیم ملی پینگ‌پنگ بانوان این موفقیت را مدیون همدلی و کار گروهی فدراسیون و کادرفنی پینگ‌پنگ دانست و تصریح کرد: این موفقیت بسیار ارزشمندی برای پینگ‌پنگ بانوان است. همراهی و حمایت فدراسیون پینگ‌پنگ با ورزشکاران بسیار بی‌نظیر بود.

لیموچی گفت: اگر بازیکنان در تورنمنت‌های بیشتری شرکت کنند، با تیم‌های بسیار قوی‌تر بازی‌های بسیار زیباتری نشان خواهند داد. با این پیروزی آنچه که شایسته زنان توانمند است، به دست آمد.