اخبار, استان ها, جانبازان و معلولین/ناشنوایان/پیوند اعضاء, خبرهای اصلی

لیگ برتر تنیس روی میز جانبازان و معلولین كشور در فلاورجان برگزار شد

نهمین دوره مسابقات لیگ برتر تنیس روی میز جانبازان و معلولین كشور با حضور 80 ورزشكار در فلاورجان برگزار شد .
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور ؛رئیس انجمن تنیس روی میز جانبازان و معلولین كشور گفت: این دوره از مسابقات به میزبانی باشگاه فرهنگی ورزشی ‘نفت پایتخت’ روز شنبه بیست و دوم بهمن آغاز شد و پس از سه روز برگزاری شامگاه دوشنبه به كار خود پایان داد.

 

‘مهدی آرمند’ افزود: دور برگشت نهمین دوره رقابتهای لیگ تنیس روی میز جانبازان و معلولان باشگاههای كشور با حضور 11 تیم به مدت سه روز برگزار شد.

 

وی گفت: در این دور همانند دور رفت كه در مشهد برگزار شد پنج تیم در بخش ایستاده و شش تیم در بخش نشسته از نقاط مختلف كشور با یكدیگر به رقابت پرداختند.

 

وی ادامه داد: این تیم ها از استانهای البرز، زنجان، كهكیلویه و بویراحمد، خوزستان، كرمان، آذربایجان شرقی، گلستان، اصفهان، تهران و خراسان رضوی حضور داشتند.

 

در پایان مسابقات لیگ برتر تنیس روی میز جانبازان و معلولین كشور در بخش ایستاده هیات استان البرز با 15 امتیاز مقام اول ،شركت ‘نفت پایتخت’ اصفهان با 14 امتیاز مقام دوم و تیم هیات استان كرمان با 11 امتیاز مقام سوم را كسب كردند.

 

در بخش نشسته این مسابقات نیز شركت نفت پایتخت اصفهان با 18 امتیاز رتبه اول، آسایشگاه ‘فیاض بخش’ مشهد با 14 امتیاز رتبه دوم و هیات استان كرمان با 11 امتیاز رتبه سوم را كسب كردند.

 

شهرستان فلاورجان با 240 هزار نفر جمعیت در 10 كیلومتری غرب اصفهان قرار دارد .
author-avatar

درباره modir

پرکاهی تقدیم به خانواده تنیس روی میز ایران

یک نظر در “لیگ برتر تنیس روی میز جانبازان و معلولین كشور در فلاورجان برگزار شد

  1. رضا گفت:

    خبر درج شده در خصوص تیم سوم کلاس نشسته اشتباه است. تیم البرز مقام سوم را در این مسابقات در کلاس نشسته کسب کردهاند که به اشتباه تیم کرمان درج شده است. با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *