اخبار, خبرهای اصلی

سجادي: باشگاهها بازوان اجرايي در حوزه استعداديابي و بازيكن سازي هستند

نشست معاون ورزش حرفه اي و قهرماني با باشگاه داران

معاون امور ورزش قهرماني و حرفه اي، باشگاهها را بازوان اجرايي در حوزه استعداديابي و بازيكن سازي دانست و گفت: وزارت ورزش و جوانان، فدراسيون ها و ادارات كل استاني به تنهايي نمي توانند زمينه ساز توسعه ورزش حرفه اي و قهرماني در كشور شوند.
به گزارش پايگاه خبري ورزش و جوانان، سيد حميد سجادي در جمع تني چند از مديران باشگاههاي كشور با اشاره به نقش انكار ناپذير باشگاههاي خصوصي در توسعه ورزش كشور اظهارداشت: تعليم
و تربيت، سلامتي، حضور موثر و سازنده در جامعه، توسعه ورزش همگاني، كسب افتخار و ارتقای غرور ملي در حوزه قهرماني، همگي بواسطه ورزش انجام مي شود كه بستر آن مي تواند توسط باشگاههاي خصوصي در كشور فراهم شود .
وي در ادامه با اعلام خبر برگزاري نشست باشگاه داران با مقام عالي وزارت؛ دكتر عباسي در اسفند ماه سال جاری، هدف از برگزاري آن را بررسي چالش ها و موانع موجود بر سر راه فعاليت
هاي توسعه اي باشگاه داران و رفع آنها با بهره گيري از ابزار قانوني عنوان كرد.
معاون ورزش قهرماني و حرفه اي وزارت وزش و جوانان از باشگاه
ها به عنوان بازوان اجرايي در حوزه استعداديابي و بازيكن سازي نام برد و تصريح كرد: ما براين باور هستيم كه وزارت ورزش و جوانان، فدراسيون ها و ادارات كل استاني به تنهايي نمي توانند و نخواهند توانست زمينه ساز توسعه ورزش همگاني، و قهرماني در كشور شوند، بلكه این باشگاه های خصوصي هستند که می توانند فرصت حضور مردم را در حوزه همگاني فراهم ساخته و زمینه ساز کشف استعدادها و بازيكن سازي شوند.
وي بررسي و تحقيق پيرامون مسایل و حواشي باشگاههاي كشور و همچنین نظام مند ساختن و رعایت حقوق باشگاههاي خصوصي در حوزه ورزش قهرماني و حرفه اي را يك اصل دانست و گفت:‌ فرایند نوسازی نگرش به مسایل و حواشي از جمله چالش های پیش روی باشگاهها است و اين امر مستلزم تغییر و دگرگونی در ابعاد سیاستگذاری، خط مشی و اتخاذ تدابیر و شیوه ها در ساز و کار و روش های نیل به اهداف است.
سجادي تببين اهداف و ارایه تعريف دقيق بررسي قوانين حمايتي از باشگاهها را از جمله اقدامات آتي اين معاونت بر شمرد و از تشكيل كميته برون سپاري امور مربوط به ورزش در آينده نزديك خبر داد و افزود: براين باور هستيم كه ظرفریت های اجرایی بسياري در جامعه وجود دارد و ما با تشكيل اين كميته در نظر داريم با بررسي دقيق، بسياري از امور ورزشي از جمله برگزاري كلاسهاي آموزشي و يا نگهداري فضاها و اماكن ورزشي را به بخش خصوصي و مردم واگذار كنيم.
شايان ذكر است دراين نشست ارایه تعريف دقيق از باشگاه و باشگاه داري و جايگاه باشگاه هاي خصوصي در ورزش كشور، ايجاد تسهيلات قانوني در راستاي بهبود روند امور باشگاه هاي خصوصي، راهكاري تعامل با دستگاه ورزش و ارایه يارانه در بخش انرژي به باشگاههاي خصوصي مورد بررسي قرار گرفت .
همچنين پيشنهاد واگذاري اماكن و استاديوم هاي ورزشي به باشگاه هاي خصوصي، توجه بيشتر و ملاحظات خاص كميسيون ماده پنج درخصوص تخصيص ويا تمديد مجوز باشگاه ها به افراد ذي صلاح براي جلب اعتماد مردم مطرح شد.
گفتني است دراين نشست مسوولان باشگاه ها از ريزش تعداد باشگاه
ها و يا رشته هاي تحت پوشش آنها به دليل مشكلات عديده ي مادي و معنوي در سال 91 ابراز نگرانی کردند.
در پايان اين نشست نيز سجادي با تاكيد بر بررسي پيشنهادات ارایه شده اظهارداشت: از آنجا كه در دنياي امروز حداقل سه رويكرد از چهار رويكرد استاندارد ورزشي در عرصه بين الملل در باشگاهها رواج دارد(تعليم و تربيت، ورزش همگاني و ورزش قهرماني) رسالت بسيار مهم و سنگيني بر عهده باشگاه های ورزشي
به ويژه باشگاه هاي خصوصي است و وظيفه مهمتر بر عهده ما در وزارت ورزش و جوانان است كه چگونه و با چه كيفيتي از اين باشگاه ها و زحمات عزيزان مسوول حمايت كنيم تا آنها در اين امر مهم موفق عمل نموده و نتيجه كارشان باعث اطمينان مردم شده و خانواده ها براي حضور دراين اماكن رغبت و علاقمندي بيشتري از خود بروز دهند.
گفتني است دراين نشست مديران عامل باشگاه های استيل آذين، شهيد منصوري قرچك، كاله، مهرام و همچنین مدیران مجموعه ورزشي تهران جوان و موسسه فرهنگي ورزشي البرز حضور داشتند.
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *