وبلاگ
زهرا لیموچی نائب رئیس هیئت خوزستان: فدراسیون به امتحانات مناطق گرمسیر توجه کند!
نايبرييس هيات تنيس روي ميز استان گفت: يك بانوي خوزستاني در رقابتهاي انتخابي تيمملي جوانان شركت ميكند.
زهرا ليموچي در گفتوگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان اظهاركرد:سیده زهرا علوي كه چند روز گذشته در مسابقات دسته برتر به مقام قهرماني دست پيدا كرده بود ؛توانست به رقابتهاي انتخابي تيمملي راه پيدا كند.
وي بيانكرد: نفراتي كه توانستهاند طي دو دوره گذشته مسابقات آزاد و دسته برترجوانان امتيازات لازم را به دست بياورند و جزو 10 نفر اول قرار بگيرند، ميتوانند در اين رقابتها شركت كنند.
نايبرييس هيات تنيس روي ميز خوزستان عنوانكرد: اين مسابقات 16 تا 19 ارديبهشت طي دو دوره در تهران برگزار ميشود.
وي عنوانكرد: بعد از انجام دو دوره مسابقه انتخابي تيمملي، درنهايت سه تنيسور ثابت تيمملي انتخاب ميشوند. همچنين يك نفر طي اين رقابتها به عنوان نفر چهارم برگزيده ميشود كه اين بستگي به نظر كميته فني دارد.
ليموچي با بيان اينكه سیده زهرا علوي در شرايط فني بسيار خوبي قرار دارد، ادامهداد: تنها مشكلي كه وجود دارد اين است كه او در دوران تحصيل به سر ميبرد و زمان مسابقات با زمان امتحانات او تداخل دارد كه اين موضوع شرايط را سخت ميكند.
وي افزود: فدراسيون بايد به امتحانات درسي مناطق گرمسيري در تمام ردههاي سني توجه داشته باشد تا چنين تداخلي به وجود نيايد. اگر اين مشكل سیده زهراعلوي حل نشود او نميتواند در چند امتحان خود شركت كند.
باید به این نکته توجه داشت که علوی در سال اول جوانان خود می باشد و توانسته است چندین بار مقام قهرمانی جوانان کشور را کسب نماید.
چرا فدراسيون به امتحانات نهايي دانش اموزان کلاس سوم دبيرستان و همچنين کنکور دانش آموزان پيش دانشگاهي توجهي نداره؟؟؟
1-امتحانات نهايي دانش آموزان کلاس سوم دبيرستان از يک خرداد ماه شروع ميشه و تا بيست و هشتم خرداد ماه ادامه داره در حالي که مسابقات آزاد و رده بندي دسته سه بزرگسالان دور اول 25 لغايت 27 خرداد ماه در همدان برگزار ميشه.
2-کنکورسراسري دانش آموزان پيش دانشگاهي در تاريخ 8و9و10 تير ماه برگزار ميشه و کنکور آزاد دانش آموزان پيش دانشگاهي نيز در تاريخ 15و16و17 تير ماه برگزار ميشه در حالي که مسابقات قهرماني جوانان کشور که اکثرشون دانش آموز کلاس سوم و پيش دانشگاهي هستن در تاريخ 1 لغايت 4 تير ماه در اصفهان و همچنين مسابقات آزاد و رده بندي دسته برتر اميد دور اول در تاريخ 5 لغايت 7 تيرماه در قزوين برگزار ميشه.
نتيجه:با گذاشتن مسابقات در اين تاريخ هاي ذکر شده بايد شاهد برگزار شدن سطح پايين اين مسابقات باشيم چون که دانش آموزان عزيز در اين ايام بيشتر به امتحان دادن مشغول هستن و تمرينات خودشون رو کمتر ميکنن در حالي که بلافاصله بايد به مسابقه اعزام بشن.در ضمن فدراسيون بايد به مسابقات انتخابي استان ها هم توجه داشته باشه چون که با تاريخ مسابقات و تاريخ امتحان و کنکور دانش آموزان ديگه استان ها زير فشار قرار ميگيرن و زماني براي گذاشتن مسابقات انتخابي جهت اعزام به مسابقات کشوري در خود استان ها ندارن.
نکته:اگر به تقويم نگاه کنيد متوجه خواهيد شد که مسابقاتي در شهريور ماه برگزار ميشه که ميتوان جاي آن ها را با مشابقاتي که در تير ماه برگزار ميشه عوض کرد.همانند:مسابقات آزاد و رده بندي دسته برتر نوجوانان دور اول و يا مسابقات آزاد و رده بندي نونهالان و…
از مدير سايت آقاي علوي عزيز تقاضا دارم که هرچه زودتر تا دير نشده پيگير اين قضيه باشند.با تشکر.