اخبار, بانوان, جانبازان و معلولین/ناشنوایان/پیوند اعضاء, خبرهای اصلی

مسابقات باشگاهی تنیس روی میز بانوان معلول برگزار می شود

 

 

هفتمین دوره مسابقات لیگ باشگاهی تنیس روی میز بانوان معلول از 15 تا 18 آبان ماه برگزار می شود.

 

 

 

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور به نقل از  خبرگزاری مهر، نایب رئیس انجمن تنیس روی میز جانبازان و معلولان در خصوص جزئیات برگزاری این مسابقات گفت: در نشستی که با نمایندگان برخی از استان‌های شرکت کننده در لیگ امسال داشتیم، آیین نامه مسابقات مورد بررسی و تصویب قرار گرفت و مقرر شد چنانچه هر کدام از شرکت کنندگان در مرحله برگشت حضور نیابند، از دور مسابقات حذف شده و امتیاز مرحله رفت آنها نیز محاسبه نخواهد شد.

 

زهرا میربابایی افزود: در رقابتهای لیگ باشگاهی سال 92 ، استان‌های خوزستان، همدان، خراسان رضوی، چهارمال و بختیاری، اصفهان، مرکزی، مازندران، گلستان، زنجان ، گیلان و تهران در قالب 18 تیم شرکت می‌کنند و متقاضیان حضور در این رقابتها تا 8 آبان سال جاری فرصت دارند مدارک خود را ارسال نمایند. میزبان مسابقات به زودی اعلام خواهد شد و رقابتها از 15 تا 18 آبان ماه برگزار می شود .

 

وی تصریح کرد: در این دوره از مسابقات تاکنون حضور 80 ورزشکار قطعی شده که مسابقات آنها در دو گروه بزرگسالان و جوانان زیر 21 سال انجام می‌شود و نتایج این دو گروه به صورت جداگانه و پس از برگزاری رقابتهای دور برگشت اعلام خواهد شد.

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

یک نظر در “مسابقات باشگاهی تنیس روی میز بانوان معلول برگزار می شود

  1. aida گفت:

    سلام
    ای کاش مسابقه ی لیگ 16 تا 19 بود ک ما بچه مدرسیها حداقل یک روز از درس نمی افتادیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *