اخبار, استان ها, خبرهای اصلی

مشکلات مالي‌هيئت پينگ پنگ را هم ناخوش کرد

 

منبع خبر

پينگ پنگ خراسان جنوبي هر چند نسبت به بسياري از رشته ها، از سابقه کمتري برخوردار است اما از جمله رشته هايي است که طي 3 دهه گذشته به ويژه پس از تقسيم استان پيشرفت خوبي داشته است.

 

اين هيئت از سال 87 تاکنون به جز يک مورد، هر سال به عنوان هيئت نمونه استان معرفي شده و ضمن کسب مقام اول آموزش کشور در سال هاي متمادي، سال 90 هم عنوان هيئت طلايي را بين هيئت هاي رشته هاي مختلف ورزش کشور به دست آورده است. اما اين روزها شرايط سخت مالي بر فعاليت هاي اين هيئت نيز اثر گذاشته؛ امري که در تصميم گيري مسئولان هيئت نيز تاثيرگذار بوده است که در اين زمينه مي توان به پرداخت شهريه ماهانه 20 هزار توماني بازيکنان همه رده هاي سني و تامين هزينه اعزام به مسابقات کشوري(که البته به صورت آزاد برگزار مي شود) توسط خود بازيکنان اشاره کرد.

 

 

 

5 ميز براي همه رده هاي سني

 

 

در يکي از شب هاي هفته قبل فرصتي پيش آمد تا براي تهيه گزارش به طبقه فوقاني باشگاه شهيد سرحدي، محل تمرين بازيکنان استان بروم.

 

اين سالن که 5 ميز دارد، بايد جوابگوي همه رده هاي سني آقايان و بانوان باشد.

 

تعدادي بازيکن نوجوان زير نظر مربي در سالن نسبتا سرد مشغول انجام تمرينات هستند.

 

 

 

راکت 400 هزار توماني

 

 

يکي از بازيکنان خود را احمد نصرآبادي و 18 ساله معرفي مي کند و مي گويد: هر چند سال هاي گذشته هم در اين رشته فعاليت مي کردم اما از 4 ماه قبل تصميم گرفتم به صورت حرفه اي و زير نظر مربي در دو شيفت تمرين هاي خودم را شروع کنم که طي اين مدت از پيشرفت خوبي برخوردار بوده ام.

 

وي در عين حال از عزم خود براي رسيدن به سطح بالاي اين رشته مي گويد.

 

از او درباره هزينه راکتي که در دست دارد، مي پرسم که به هزينه 4 ميليون ريالي آن اشاره مي کند.

 

به اعتقاد او، اگر در هر شيفت دو مربي حضور داشته باشند نتيجه بهتري حاصل مي شود.

 

 

 

برترين استعدادهاي کشور را داريم

 

 

مربي حاضر در سالن که از چند سال قبل مسئوليت آموزش در بيشتر شيفت هاي اين رشته به ويژه رده هاي سني پايه را بر عهده دارد هم مي گويد: با توجه به اينکه به جز بيرجند، در شهرهاي زاهدان و توابع تهران هم مدت زيادي مربيگري کرده ام بايد بگويم بهترين استعدادهاي پينگ پنگ کشور در خراسان جنوبي حضور دارند و در صورت توجه و سرمايه گذاري بيشتر، ميزان موفقيت ورزشکاران اين رشته افزايش مي يابد.

 

«حسين رفيعي» که سال قبل عنوان برترين مربي سال استان را بين همه رشته هاي ورزشي به دست آورد، با اشاره به مشکلات موجود در پينگ پنگ استان تصريح مي کند: از آنجا که فدراسيون بودجه اي در اختيار ما نمي گذارد، يکسري مشکلات داريم از جمله اينکه بازيکن خودش بايد توپ را تهيه کند و براي راکت هم حداقل يک ميليون ريال هزينه کند که براي يک نوجوان و جوان با اين شرايط اقتصادي شايد سخت باشد در صورتي که در سال هاي قبل در زمينه توپ و حتي رويه راکت، هيئت کمک هايي مي کرد. بنابراين لازم است که ورزشکار از جانب والدين خود به خوبي حمايت شود و ما هم از نظر فني کمک کنيم.

 

 

 

سالن استاندارد نيست

 

 

وي با اشاره به تاثير برگزاري مسابقات در افزايش انگيزه ورزشکاران مي گويد: اگر بتوانيم مسابقات داخلي بيشتري برگزار کنيم يا با استان هاي همجوار مسابقات دوستانه اي داشته باشيم به طور قطع انگيزه ورزشکاران بالا مي رود ضمن اين يک ورزشکار براي پيشرفت نياز دارد تا در کنار آموزش، در رقابت ها نيز شرکت کند.

 

وي با بيان اين که سالن در حال حاضر استانداردهاي لازم را ندارد، به قول پارسال مدير کل براي تامين سالن بزرگ براي اين رشته اشاره مي کند و مي گويد: به دليل مشکلات موجود هنوز اين قول عملي نشده است.

 

وي سرماي سالن را يکي از مشکلات مي داند و عنوان مي کند: گاز مجموعه به علت بدهي به شرکت گاز قطع شده است و بنابراين ناچاريم با تحرک بيشتر بدنمان را گرم نگه داريم.

 

 

 

مشکلات انگيزه ما را کم مي کند

 

 

«اميرحسين عباسپور» که با 13 سال سن عنوان پرافتخار ترين بازيکن استان را دارد و در کلاس سوم راهنمايي نمونه تحصيل مي کند، مي گويد: به خاطر درس هايم تمرين ها را محدود به هفته اي يک بار کرده ام. او که در آخرين مسابقه برگزار شده استان عنوان قهرماني را کسب کرده است با اشاره به حضور در رقابت هاي کشوري عنوان مي کند: سال قبل در مسابقات زيادي شرکت کردم از جمله در ليگ برتر کشور به همراه دانشگاه آزاد اسلامي عنوان قهرماني کشور را به دست آوردم اما امسال به دليل برخي مشکلات فقط در مسابقات نوجوانان گلستان حضور يافتم که پس از صعود از مرحله مقدماتي و يک استراحت، بازي را واگذار کردم.

 

از او درباره مشکلات توضيح بيشتر مي خواهم که مي گويد: يک مسئله درسم است که به دليل همين شايد در مسابقات بين المللي فجر که اين هفته در تهران برگزار مي شود شرکت نکنم، ديگر اينکه مسيرها خيلي دور است و از سويي هزينه شرکت در مسابقات هم با خودمان است وقتي همه اينها با هم جمع مي شود انگيزه ها را کاهش مي دهد؛ اين در حالي است که بيشتر رقيبان ما در ديگر نقاط کشور مشکلات کمتري دارند و در ليگ هاي مختلف حضور مي يابند که اين باعث فاصله گرفتن آنها از ما مي شود.

 

 

 

نياز به حامي مالي

 

 

«محمدرضا عباسپورفرد»، دبير هيئت پينگ پنگ استان هم که خود از مربيان و بازيکنان با سابقه اين رشته است و 2 فرزندش اميد و اميرحسين در بيشتر مسابقات جزو 3 نفر برتر استان هستند، مي گويد: اگر حامي مالي داشته باشيم و بتوانيم در ليگ ها حاضر شويم، به طور قطع انگيزه بازيکنان بالا مي رود.

 

وي درباره دريافت شهريه ماهانه از بازيکنان عنوان مي کند: البته برخي به اين تصميم اعتراض دارند چون تا به حال اين قضيه نبوده است ولي با توجه به مشکلات مالي چاره اي نيست.

 

 

 

مسابقات قهرماني کشور توسط فدراسيون

 

 

رئيس هيئت پينگ پنگ استان نيز يکي از مشکلات مهم اين رشته را در بعد قهرماني لغو همه مسابقات قهرماني کشور توسط فدراسيون مي داند و مي افزايد: در ابتدا قرار بود فقط مسابقات خردسالان و نونهالان به صورت قهرماني کشور(با هزينه فدراسيون) برگزار شود که بسياري از استان ها معتقد به برگزاري مسابقات در همه رده هاي سني بودند ولي در نهايت حتي در اين دو رده هم مسابقات قهرماني کشور لغو شد بنابراين وقتي مسابقه اي نباشد، انگيزه ها نيز از بين مي رود.

 

«حميدي» ادامه مي دهد: مسابقاتي که از ابتداي امسال در کشور برگزار شده همه به صورت آزاد و رده بندي آن هم در شهرهاي دور بوده است که علاوه بر پرداخت ورودي، تامين ديگر هزينه ها نيز بر عهده شرکت کنندگان است. البته در سال هاي قبل که توان مالي داشتيم باز هم ورزشکاران را با هزينه هيئت و حاميان مالي اعزام مي کرديم ولي امسال مقرر شد که خود ورزشکاران هزينه هاي اعزام را بپردازند که در نتيجه برخي از شرکت در مسابقات منصرف شدند.

 

 

 

5 سال است پول نگرفته ايم

 

 

به گفته وي، با وجود درخشش پينگ پنگ بازان استان در کشور و کسب رتبه برتر آموزشي کشور توسط هيئت استان از سال 87 تاکنون هيچ کمک مالي توسط فدراسيون به هيئت استان نشده است.

 

البته «حميدي» اين مشکل را دامنگير کل فدراسيون مي داند و مي گويد: اين مسائل باعث افت کل پينگ پنگ کشور شده به نحوي که «رنکينگ» جهاني نوشاد عالميان هم پايين آمده است.

 

وي درباره دريافت هزينه از ورزشکاران هم خاطر نشان کرد: ورود حامي مالي به ورزش در استان ما جايگاه چنداني ندارد و ما با توجه به اين مشکلات به اين نتيجه رسيديم که خودکفا باشيم و به همين منظور بنا شد هر ماه از بازيکنان و ورزشکاران اين رشته 200 هزار ريال شهريه دريافت شود.

 

 

 

شاگرد اول هاي قهرمان

 

 

وي مي افزايد: البته همه مشکلات مالي نيست و براي مثال براي مسابقات بين المللي جام فجر که 7 تا 9 آذر در تهران برگزار مي شود، فدراسيون 2 بازيکن نوجوان ما يعني ميلاد بهروزيان و اميرحسين عباسپور را دعوت کرد و ما هم حاضر به پرداخت هزينه آنها شده ايم ولي چون اين دانش آموزان، نخبه و در مدرسه تيزهوشان و نمونه به تحصيل مشغول هستند حاضر به رفتن نيستند و ما هم نمي توانيم اصرار کنيم چون براي شرکت در اين رقابت ها يک هفته از درس و مدرسه دور مي مانند.

 

 

 

مسابقات چند جانبه برگزار مي شود

 

 

وي درباره برگزاري مسابقات چند جانبه و دوستانه هم مي گويد: با مسئولان هيئت خراسان رضوي صحبت کرده ايم و قرار است مسابقات دوستانه اي با حضور 3 استان خراسان رضوي، جنوبي و شمالي برگزار شود.

 

مدتي قبل هم مسابقات چند جانبه اي با حضور 18 تيم در نيشابور برگزار شد ولي با وجود تهيه بليت، بازيکنان به علت برخي مشکلات، به اين مسابقات نرفتند.

 

وي درباره تامين سالن مناسب براي هيئت هم عنوان مي کند: اداره کل پيشنهاد داد سالن را با اجاره کمتر در اختيار بگيريم ولي از لحاظ اقتصادي صرف نمي کند چون براي تامين مبلغ اجاره بايد شهريه زيادي از ورزشکاران بگيريم ضمن اين که خود سالن هم هزينه زيادي دارد.بعد از آن مدير کل ورزش و جوانان پيشنهاد داد طبقه فوقاني ساختمان سالن ورزشگاه آزادي به عنوان خانه پينگ پنگ در اختيار ما قرار گيرد که هنوز آماده نشده است ولي اعلام کرده ايم وقتي سالن را در اختيار بگيريم آن را تجهيز مي کنيم.

 

author-avatar

درباره modir

پرکاهی تقدیم به خانواده تنیس روی میز ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *