- پایگاه تخصصی پینگ پنگ(تنیس روی میز) ایران - http://ttraket.com -

مصاحبه علیدخت با خبرگزاری فارس

 

 

زمان من نوشاد هم مجبور به حضور در انتخابی‌ بود، اما حالا برادرش را هم انتصاب کرده‌اند

 

سرمربی سابق تیم ملی تنیس روی میز گفت: در زمان حضورم در تیم ملی نوشاد را مجبور می‌کردم در انتخابی شرکت کند، اما حالا برادرش را هم انتصاب کرده‌اند.

 

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،ابراهیم علیدخت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس [1] در مورد برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی و انتصاب برادران عالمیان گفت: این نوع برگزاری انتخابی تنها انگیزه بازیکنان را کم می‌کند. زمان من نوشاد را هم مجبور می‌کردم که در انتخابی بازی کند و آماده شود، اما حالا علاوه بر او برادرش نیما عالمیان را هم انتصاب کرده‌اند و معاف از انتخابی است.

 

وی ادامه داد: قطعا در مسابقات انتخابی مشکلات زیادی وجود خواهد داشت و احتمال دارد تبانی نیز رخ دهد.

 

سرمربی سابق تیم ملی تنیس روی میز گفت: زمانی که مسابقات انتخابی قرار است انجام شود زمان اعلام اسامی به فدراسیون جهانی به پایان رسیده است و آنها چگونه می‌خواهند انتخابی برگزار کنند؟

 

علیدخت با اشاره به اینکه سرمربی تیم ملی زمان انتخابش گفته بود اردوهای ماهانه برگزار می‌کند، اما از این اردو خبری نیست، گفت: این بود اختیار تامی که جعفرپور، سرمربی تیم ملی از آن صحبت می‌کرد؟ به نظر من او هم زیر نظر زارع پور کار می‌کند و نمی‌تواند خودش تصمیم بگیرد.

 

وی در مورد برگزاری مسابقات جام فجر گفت: فدراسیونی که پول ندارد جایزه ۲۰ هزار دلاری می‌گذارد و پس از آن هم پول قهرمانان را نمی‌دهد. اگر این طوری باشد من هم سال آینده مسابقه ۱۰۰ هزار دلاری برگزار می‌کنم!

 

این مربی تنیس روی نیز در مورد عدم حضور نوشاد عالمیان در قطر، گفت: برای این رقابت‌ها تنها نام یک نفر را داده‌اند در حالی که سایر بازیکنان ما بیشتر از نوشاد به این نوع مسابقات احتیاج دارند تا در رقابت های جهانی با تجربه شوند.