شنبه ۸ آذر زمان ثبت نام کاندیداها برای تصدی فدراسیون تنیس روی میز کشور آغاز خواهد بود. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور، با نزدیک شدن به مجمع انتخاباتی فدراسیون تنیس روی میز کشورشنبه هشتم آذر از داوطلبان برای حضور در انتخابات این فدراسیون ثبت نامبه عمل خواهد آمد. طبق همین گزارش وبه نقل از یک…
شنبه ۸ آذر زمان ثبت نام کاندیداها برای تصدی فدراسیون تنیس روی میز کشور آغاز خواهد بود.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور، با نزدیک شدن به مجمع انتخاباتی فدراسیون تنیس روی میز کشورشنبه هشتم آذر از داوطلبان برای حضور در انتخابات این فدراسیون ثبت نامبه عمل خواهد آمد.
طبق همین گزارش وبه نقل از یک منبع موثق در وزارت ورزش گویا احسان باقری دبیر بایکوت شده فدراسیون محمد زارع پور بعنوان دبیر مجمع وآقای حمید رضا اسفندیاری نائب رئیس جدید فعلی فدراسیون بعنوان رئیس مجمع این انتخابات را برگزار خواهند نمود.
براساس اخبار دریافتی تاکنون چند نفر جهت حضور در انتخابات فدراسیون تنیس روی میز اعلام آمادگی کرده که به نظر می رسد در تاریخ مقرر برای ثبت نام حاضر شوند.
باتوجه به چیدمان فعلی مجمع حتی اگر ریاست فدراسیون جهانی تنیس روی میز(ITTF) کاندید گردد بعید به نظر می رسد که کمترین شانسی برای موفقیت داشته باشد !!!اما از دوستان دعوت بعمل می آید با خیالی آرام و آسوده برای انتخابات ثبت نام نمایند.
اخبار بسیار مهمی در این ارتباط در اختیار داریم که باتوجه به حساسیت زمانی فعلا از انتشار آن معذوریم .اما به خانواده تنیس روی میز ایران این بشارت داده می شود که بدون دغدغه و کمترین نگرانی منتظر خبرهای خوب از این رشته باشند.
با سلام
انشاالله ……….
با سلام به علاقمندان این رشته ورزشی
لطفا در صورت امکان موارد زیر پاسخ داده شود:
شرایط و محدودیتهای کاندیداتوری این عنوان چه مواردی هستند؟
و در حال حاضر و مطابق ضوابط بروز شده صاحبان رای چه کسانی هستند؟
آخرین بازنگری در نحوه انتخابات فدراسیون ها مربوط به چه زمانی است؟
با تشکر
با سلام کاندیداها باید ثبت نام نموده سوابق ورزشی و تحصیلی خود را ارائه نمایند. پس از تایید توسط وزارت ورزش اسامی کاندیداها اعلام میگردد .روسای هیاتهای ورزشی استانها هرکدام یک رای نمایندگان داورها و مربیان و ورزشکاران بانوان و اقایان جمعا ۶ رای -نماینده تربیت بدنی اموزش و پرورش و وزارت علوم و وزارت کار هر کدام یک رای- نماینده باشگاهها کمیته المپیک و سرپرست فدراسیون و خود وزارت ورزش هرکدام یک رای دارند. با شرایط فعلی بعید است کسی بجز جناب اقای زارع انتخاب شود
سلام
با تشکر از توضیحات کامل جناب عمیدی.
البته انتقادات بسیاری بر عملکرد فدراسیون حاضر وارد است ، اما اینکه تاثیر گذاری یا آمرانه بودن و یا هر نوع رفتاری که ممکن است متصور باشیم برای محکوم کردن رییس فعلی دور از انصاف است و نبایستی بدون مدرک کسی را متهم به عملی که به ثبوت نرسیده است نمود. لذا بنظر میرسد که اگر چنانچه بر عملکرد فدراسیون فعلی انتقاداتی وارد است و یا مثبت تلقی نمیشود، اکنون فرصتی است تا با رعایت عدالت و عدم ایجاد فضای چالشی برای کاندیداها ( رییس فعلی هم بعنوان یکی از کاندیداها مستثنی نمیباشد) رایزنیها صورت پذیرد و با منطق و برهان آرا را جمع آوری نمود.
بدیهی است که نکات مثبت و نکات منفی هر مجموعه بایستی نزد عموم آن جامعه تعریف مشترک و لازم را دارا باشد. لذا انتخابات پیش رو میتواند محک مناسبی برای موارد صدرالذکر نزد این جامعه ورزشی باشد….
(و مهمتر از همه) از سویی دیگر، این انتخابات ، واقعیتهای فکری و باورهای ذهنی و اعتقادات مسوولین ورزشی کشور را در خصوص متدولوژیها ، روندها ،نتایج ، فرآیندهای گذشته و رخدادهای این رشته ورزشی مشخص نموده و نگرش مسوولین موثر بر انتخابات را نسبت به آینده این ورزش بیانگر خواهد بود.
با سلام تا وقتی که سرپرستی برای فدراسیون تعیین نشود (که البته این سرپرست خودش حق شرکت در انتخابات را نداشته باشد)نمیتوان انتظار تحول داشت. مسلما روسای هیاتها که در طی ۴ سال توسط یک فدراسیون انتخاب و صدور حکم میشودو نماینده های مربیان و ورزشکاران و داوران را هم خود ایشان معرفی مینماید . در اینحالت چگونه به احتمال انتخاب فرددیگر فکر میکنید؟در شرایط فعلی حتی روسای هیات مخالف جرات اظهار نظر نخواهند داشت ،چرا که قبلا نحوه ی برخورد با دگر اندیشان را دیده و تجربه کرده اند. اگر فضای راستین برای انتخابات فراهم نشود تجربه ی درد ناک۱۴ سال قبل در ارتباط با برخورد با مرحوم دکتر ارمند تکرار خواهد شد که در انخابات بر اساس وظیفه اخلاقی شرکت . فقط سه نفر ایشان را میشناختند و ۳ رای کسب نمودند.
سلام
اگر چنین باشد، حق با شماست
اما اینطور که پیداست این قانون و دستورالعمل سالهاست با این ضعف بزرگ در تمامی فدرسیونها و هیئتها حاکم بوده و تا زمانیکه چنین قانون ی حکمفرماست انتظار بیش از این نیز واهی است!!!!!
سوال این است ، چرا تا کنون این قانون که به نظر منتقدان ، قانونی یکطرفه و فاقد عدل و انصاف است هیچگاه تغییر نمیکند؟؟؟؟؟؟!!!!!!
جواب: زیرا تا کنون همه منتقدان به این قوانین نیز فقط و فقط تا قبل از تصدی امور (حالا تصدی بر اساس نزدیکتر بودن به کانون قدرت ، شانس ، مقتضیات یا حادثه و یا هر شکلی و دلیلی دیگر… که باشد)
منتقد بوده اند و بعد از تصدی امور خود نیز از این قانون ابزارگونه به نفع خویش استفاده کرده اند و میکنند!!!!! و تا زمانی که این خودخواهیها وجود داشته باشد قوانین فاقد انصاف نیز پابرجا بوده و به تبع آن قانون گذار و مجریان منتفع از این قوانین نیز وجود خواهند داشت!!!!
حال بنظر شما عزیزان چه باید کرد؟؟؟!!!
ضعف از کجاست؟؟؟!!!