وبلاگ
با پابان مسابقات مقدماتی اتریش نفرات برتر مشخص شدند
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور به نقل از پینگستان، مرحله مقدماتی (انتخابی) پروتور اتریش پایان یافت. طی مسابقات مقدماتی ۱۶۰ بازیکن حذف شدند و ۳۲ بازیکن به مرحله بعد صعود کردند تا به مصاف ۳۲ بازیکن از پیش انتخاب شده بروند.
این مسابقات از ۲۱ سپتامبر شروع شده و به مدت ۵ روز تا ۲۵ سپتامبر ادامه دارد. پروتور اتریش در کمپ اشلاگر و با حضور اشلاگر برگزار می شود.
تمیو بول بازهم در این پروتور شرکت نکرده است. اگر با همین روند پیش رود رنکینگ او به شدت پایین می آید و ممکن است سهمیه المپیک خود را از دست بدهد. همانطور که می دانید هر کشوری برای شرکت در المپیک سهمیه دارد. اگر تیمو بول امتیاز لازم را به دست نیاورد، ممکن است اوفچاروف، استجر و یا بائوم پاتریک جای او را بگیرند.
شاید هم تیمو بول به دلیل مصدومیت هایی که دارد ( یکی از ناحیه کمر و دیگری از ناحیه زانو) در فکر خداحافظی می باشد.
برای دیدن جدول حذفی مسابقات اتریش اینجا را کلیک کنید.
مطالب مرتبط
11
سپتامبر
15
جولای
20
آوریل
21
مارس
سالروز تولد کارمن گالستیان ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
18
فوریه
22
ژانویه
14
دسامبر
25
اکتبر
09
اکتبر
29
سپتامبر
06
آوریل
06
آوریل