اخبار, خبرهای اصلی

مسابقات بسیج دانشجویی دانشگاههای استان یزد برگزارشد

با حضور  47 دانشجوی پسر و 17 دانشجوی دختر رقابتهای تنیس روی میز بسیج دانشجویی دانشگاههای استان در سالن ورزشی دانشگاه یزد برگزار شد.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور  مسابقات بانوان این رقابتها صبح جمعه 4 آذر 90 با حضور 17 پینگ پنگ باز برگزار شد که در پایان منصوره کبود ساز از دانشگاه علوم پزشکی و زهراسادات موسوی از دانشگاه یزد اول و دوم و لیلا کنعانی از پیام نور یزد و سودابه شجاعی از پیام نور زارچ مشترکا سوم شدند. فاطمه کریمی سرداور و طیبه کبودساز سرپرست فنی این مسابقات بود.
در رقابتهای پسران که  با شرکت 47 بازیکن جمعه 4 آذر از ساعت 15 بعد از ظهر آغاز شد امیر محمد صادقی ، مجید مدرسی و محمد لارستانی هر 3 از دانشگاه یزد مقامهای اول تا سوم را بدست آوردند. حسین دهقانیزاده سرداوری این رقابتها رابر عهده داشت.
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *