اخبار, خبرهای اصلی

گفت‌وگوی روزنامه شرق با زارع‌پور رييس فدارسيون تنيس روي ميز

زماني كه زارع‌پور به‌عنوان سرپرست فدراسيون تنيس روي ميز انتخاب شد، حاشيه‌ها در اين فدراسيون به اوج رسيد و حتي براي مدتي پينگ‌پنگ‌بازان ملي‌پوش مسابقات مختلف را تحريم كردند. اين تحريم باعث شد تا ملي‌پوشان و فدراسيون به‌شدت با يكديگر درگير شوند اما براي مسابقات گزينشي المپيك هر دو گروه درگير ماجرا با يكديگر به توافق رسيدند تا مدتي سكوت كنند. با زارع‌پور رييس فدراسيون صحبت كرديم.
مشكلاتي كه با ورزشكاران داشتيد، حل شد؟
اگر مشكلات حل نمي‌شد كه در مسابقات گزينشي المپيك شركت نمي‌كردند. ما سعي كرديم به يك تفاهم كلي برسيم، اما مسايل را بايد به طور ريز و طي جلسات متعدد حل كنيم اما فعلا قضايا مسكوت مانده است. ما همه به موفقيت اين رشته اميدوار هستيم و مي‌دانم كه ورزشكاران هم همين‌گونه هستند. اين سهميه المپيكي شايد تا حدودي باعث كم‌شدن اين اختلافات شود.
به كسب سهميه المپيك چقدر اميدوار بوديد؟
در بخش آقايان با توجه به قدرت ما در منطقه آسياي ميانه رقابت اصلي بين بازيكنان خودمان بود و روي سكو هم هر سه ورزشكار ايراني رفتند. در بخش بانوان اما شرايط فرق مي‌كرد، قزاقستان رقيب سرسختي براي ماست و بارها در رقابت‌هاي مختلف بازي را به آنها واگذار كرديم. مانند رقابت‌هاي فجر كه در گلستان برگزار شد و بانوان ما در فينال مغلوب حريف خود شدند اما در مسابقات انتخابي المپيك تمام دغدغه ما اين بود كه بانوي ايراني بتواند، حريف قزاق خود را شكست دهد كه خوشبختانه موفق هم شد.
نوشاد عالميان يك استعداد ويژه است، براي او چه برنامه‌اي داريد؟
همان‌طور كه مي‌دانيد نوشاد در حال‌‌حاضر در رنكينگ 112 جهان است. اولين برنامه ما اين است كه او را به رنكينگ بين 50 تا 100 برسانيم كه موفقيت بزرگي است. ما براي اين امر، مسابقات مختلفي را درنظر گرفتيم كه امتيازات زيادي دارند و رنكينگ را به شدت بالا مي‌برد. از سوي ديگر كمپ اتريشي را براي ورزشكاران‌مان درنظر گرفتيم كه كمپ بسيار خوبي است و پنج مربي و مدرس سطح بالاي جهان در آن حضور دارند. باتوجه به اينكه سبك بازي بازيكنان ايراني، شبيه اروپايي‌هاست، اين اردوها مي‌تواند بسيار مفيد باشد.
براي گرفتن ديگر سهميه‌ها چه برنامه‌اي داريد؟
حتما اردوهاي برون‌مرزي خواهيم داشت و در تورهاي مختلف شركت مي‌كنيم. مسابقات قطر و هنگ‌كنگ بسيار حياتي است و ما اطمينان داريم، بازيكناني مانند اخلاق‌پسند و عمراني مي‌توانند سهميه را به‌دست بياورند.
يكي از مشكلات فعلي، اعزام تيم‌هاي ايراني به مسابقات بين‌المللي است، اين مشكل چه زماني برطرف مي‌شود؟
مشكل خاصي نيست، ما با شوراي برون‌مرزي وزارت ورزش همكاري خوبي داريم و شما مطمئن باشيد كه ما در تورهاي مختلف شركت خواهيم كرد تا در المپيك نتايج خوبي بگيريم.
درحال‌حاضر نقطه ضعف اين رشته در ايران چیست؟
يك مساله اين است كه ما در قاره‌اي قرار گرفته‌ايم كه هر سه قدرت اول جهان در اين قاره حضور دارند. چين، كره‌جنوبي و ژاپن از بهترين‌هاي دنيا هستند. اين باعث مي‌شود كارهاي خوب ما زياد به چشم نيايد. حتي ما دو بازي آسيايي 2006 و 2010 را به علت اينكه احتمال مدال وجود ندارد، نرفتيم. همين كار باعث شد تا در اين رشته خيلي عقب بیفتیم، ما حالا بايد كار كنيم تا به سال 2006 برگرديم و بعد پيشرفت را شروع كنيم. برنامه اين است كه در بازي‌هاي آسيايي 2014 روي سكو برويم كه اين افتخار بزرگي است و اين آرزويي است كه سال‌ها منتظرش هستيم. باتوجه به حمايت خوبي كه از نظر مالي، وزارت ورزش از ما انجام مي‌دهد، مطمئن هستم كه به اين آرزو مي‌رسيم.
شما چه برنامه‌هايي تا المپيك داريد؟
به غير از مسابقات قطر و هنگ‌كنگ که براي سهميه المپيك هم هست، ما در مسابقات كويت و مجارستان هم شركت خواهيم كرد و با آمادگي كامل به مسابقات المپيك مي‌رويم
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

3 نظر در “گفت‌وگوی روزنامه شرق با زارع‌پور رييس فدارسيون تنيس روي ميز

  1. منوچهر ادیب گفت:

    درحال حاضر بزرگترین نقطه ضعف این رشته درایران همین خود خودم هستم.

  2. منوچهر ادیب گفت:

    باسلام خدمت مدیر قوی این سایت
    من از زبان رئیس ،جملات بالا را گفته ام.

  3. اصغر ذوالفنون گفت:

    مارا نبوددلی که کارآیداز او
    جزناله که هردمی هزارآیدازاو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *