اخبار, خبرهای اصلی

افشین نوروزی قهرمان المپیاد ورزشی دانشجویان پسر كشور شد

 

 

پینگ پنگ بازان دانشگاه تهران به مقام قهرمان مسابقات انفرادی و دو نفره یازدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر كشور دست یافتند.

 

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور، در دیدارهای امروز / شنبه / كه در بخش انفرادی و دو نفره برگزار شد 84 بازیكن به مصاف هم رفتند كه پس از برگزاری بازی های مقدماتی و دور حذفی اسامی نفرات برتر به شرح زیر مشخص شد:

 

بخش انفرادی

 

1– افشین نوروزی از دانشگاه تهران

 

2 – سعید احمدیان از پیام نور آذربایجان شرقی

 

3 – امیر محمد صادقی از یزد و پیمان نوروزی از ملایر سوم مشترك شدند

 

بخش دو نفره

 

1 – افشین نوروزی و فرزین توكلیان از تهران

 

2 – امیر محمد صادقی و محمد هادی صادقی از یزد

 

3 – رسول یوسفیان و مرتضی ملك نیا از اصفهان و محسن بهنام و حمید نجف وند از دانشگاه تهران مقام سوم مشترك

 

پیش از این در بخش تیمی این رشته، تیم های تهران و پیام نور آذربایجان شرقی به ترتیب اول و دوم و تیم های یزد و اصفهان مشتركان به مقام سوم دست یافته بودند.

 

این مسابقات با حضور 16 تیم از صبح چهارشنبه آغاز شده بود .

 

رقابتهای یازدهمین المپیاد فرهنگی، ورزشی دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی كشور صبح روز چهارشنه با حضور 3500 ورزشكار در 12 رشته ورزشی فوتبال، بسكتبال، والیبال، فوتسال، هندبال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو میدانی، تكواندو و كشتی آزاد و فرنگی آغاز شده و به مدت 10 روز در ارومیه پیگیری می شود.

 

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

یک نظر در “افشین نوروزی قهرمان المپیاد ورزشی دانشجویان پسر كشور شد

  1. محمود ساكياني گفت:

    با سلام
    به آقاي افشين نوروزي تبريك ميگم و تشكر ميكنم كه با حضورش در اين مسابقات به اعتبار مسابقات افزود و نيز به بقيه قهرمانان بخصوص آقايان مرتضي ملك نيا و پيمان نوروزي ، كه از همين جا به آنها تبريك و خسته نباشيد عرض ميكنم.

دیدگاهتان را بنویسید