وبلاگ
تحول در آموزش و مربیگری
1-تفکیک مربیگری و داوری:هرکس فقط دریکی از این دو مقطع به فعالیت بپردازد
2-٫از بازیکنان در ادامه ی روندفعالیت برای مربیگری واز علاقه مندان و تئوریسین ها و مبصران برای داوری استفاده شود.
3-٫حداقل ۲ سال بهترین مربیان استان ها و شهرستان ها به آموزش پایه پرداخته و زیرنظرمستقیم این مهم را قراردهند.
۴-این مربیان در سرتاسر کشور ۳۰ استان حداقل ۶۰ نفر شناسایی و برگزیده و زیر نظر فدراسیون آموزش مجدد تکمیلی(میتواندتحت عنوان سطح ۱ بین الملل باشد)وحتی مدرک دریافت کرده و به صورت سیستمی آموزش در سرتاسر کشور به صورت یکسان اساسی توسط این مربیان داده شود.
۵-هرمربی درهر استان ۱۵ نفر بازیکن جمعا۳۰ نفر به عنوان مدرسه ی عالی پینگ پنگ تحت آموزش پایه ای و سیستمی قرار گیرند.کلیه ی بازیکنان برگزیده شده با مشخصات کامل در سایت مربوطه زیرنظرمستقیم کمیته ی مربیان پیشرفت آن ها رصد و پی گیری شود.
۶-کلیه ی مربیان تیم ملی و باشگاه های کشور از بین این مربیان باتوجه به فعالیت و ارزش داشتن مدارک مربیگری برگزیده و بدین ترتیب باتقویت سیستم باشگاهی کشور هزینه ی این طرح تامین خواهد شد.
7-کلیه ی قوانین مدونی که تحت عنوان اساسنامه ی کمیته ی مربیان کشور دراین راستا تدوین میشود برای همه و همیشه یکسان اجرا گردد.حتی من حقیر جنابعالی و پسرخاله و آفت پشت پرده.
باتشکر ترکان.
مطالب مرتبط
11
سپتامبر
15
جولای
20
آوریل
21
مارس
سالروز تولد کارمن گالستیان ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
18
فوریه
22
ژانویه
14
دسامبر
25
اکتبر
09
اکتبر
29
سپتامبر
06
آوریل
06
آوریل
تفکیک مربیگری ومدرسی.
با سلام و ادب حضور مدیریت محترم سایت آقای علوی
ضمن تقدیر و تشکر از استاد ارجمندم آقای ترکان باید گفت که ایشان با تجربه و درایت و مدیریتی که در کار مربیگری و کارشناسی این ورزش دارند حق مطلب را بطور کامل ادا کرده و بصورت خیلی دقیق و کامل جهت پیشرفت هر چه سریعتر و آکادمی شدن این ورزش در راستای اهداف بلند مدت قهرمانی و نیز پهلوانی قدم برداشتند .
ایشان با این طرح علاوه بر پیشرفت بازیکنان و نخبگان کشور قدمی بزرگ در پیشرفت سطح مربیگری در کشور برداشته اند . از فدراسیون محترم تقاضا دارم از تجربیات و طرح های بسیار خوب این کارشناس زبده کمال استفاده را برده و باعث پیشرفت هر چه سریعتر این ورزش در کشور باشیم . با تشکر
حسن آقا پیشنهادمی گردیده باشد تا نقطه گذاری و کاما گذاری و…..بفرموده تامخاطب دراین مهم بهترمتوجه میبود.
هر مربی در هر استان 15 نفربازیکن جمعا 30 نفر نمی شود.با این طرح شما ریاضی دردنیا متحول می شود.
با سلام دوستان واقعا فكر ميكنيد اين حرفها به معني تحول در اموزش است .سالهاست كه 98%جدا سازي داوري از مربيگري انجام شده و حتي بزودي داوري از برگزاري هم جدا ميشود.اموزش هاي تكميلي دائم انجام ميشود و مطالب جديد ارائه ميشود همين مطالب اموزشي سايت فدراسبون و سايت تي تي راكت بخش عمده اي از ان مال همكاران كميته اموزش است.دوست داشتم نكاتي اموزنده بشنوم و مطلبي ياد بگيرم و اصلاحي اتجام دهم كه براي پينگ پنگ مفيد باشد مثلا سرفصلي اموزشي جديد طراحي و ارائه شود و خودتان هم بياييد در هم انديشي ها ارائه كنيد.بخدا مشكل در اموزش داده شده نبست .دزستان مربيان ما بسيار اموخته انذ و حتي بعضا بيشتر از مربيات خارجي ميداتتد ليكن ساز و كار براي اموزش فراهم نشده،تا مربيگري شغل نباشدو در امد و امنيت شغلي و قرارداد معتبر نباشد نميشود به نتيجه اميد چنداني داشت.همين كارگاه اموزشي جديدي كه در سايت فدراسيون اعلام شده هنوز تعدادمتقاضيان به حد نصاب نرسيده و مطالب ان همه جديد است ولي عده اي كه متاسفانه سالهاست از مطالب اموزشي جديد دورندو اين دريچه هاي جديد علمي را درنيافته اند بدون اگاهي فقط فرياد وامصيبتا در داده اند .لااقل مانند تعدادي ديگر از دوستان بياييد گوش بدهيد اظهار نظر كنيد بعد بگوييد مفيد نيست.
با عرض سلام و احترام
من با تمامی موارد موافق هستم به خصوص مورد 7که باعث میشودسلیقه ها از بین برودو اساس نامه مخصوص این رشته برای تمامی کمیته های فدراسیون تدوین شود.
با تشکر فراوان .
باسلام برهان منطقي عزيز اخر اگر كسي خودش مربي و بازيكن نبوده باشه مگر ميتونه مربيگري تدريس كنه؟ما علوم ورزشي را از دروس عملي و تئوري پينگ پنگ حدا كرده ايم ولي مدرس داوري خودش بايد داور باشه و مدرس مربيگري خودش مربي . اين شرط لازم است ولي كافي نيست بايد قدرت بيان و تحليل و مديريت و خيلي چيزهاي ديگر باشدتا يك مدرس موفق باشد.
جناب عمیدی
منظور بنده مربیگری تیم های ملی است. ضمناً تعداد بسیار زیادی ازمدرسان شما کارمربیگری راهرگزانجام نداده اند ونمی توانند عملاً کارکنند.بنده هم به کارعملی اعتقادراسخ دارم.اما مشکل اساسی در نحوه آموزش است که بسیار فشرده و غیرعملی و تئوریک است.دریای بی انتهای پینگ پنگ را نمیتوان در چهار کوزه(درجات مربیگری) جاداد.این شیوه برگزاری کلاس های مربیگری سالیان سال است که بدون خروجی قابل توجهی ادامه دارد.برگزاری اینهمه کلاس فقط برای درآمدزایی برای فدراسیون ومدرسان وارائه آمارهای دهن پرکن بی خاصیت وپرورش مدعی (نه مربی)به درد می خورد نه چیز دیگری.
باتشکر
متاسفم بي صبرانه منتظر شنيدن نظرات كارشناسيم
با سلام و عرض ادب خدمت شماره 4 ممنون از تذکر شما
شماره 5 : هر مربی 15 نفر و در هر استان 2 مربی جمعا 30 نفر البته ریاضی من ضعیف است و سعی میکنم بهتر شوم
و اما آقای عمیدی عزیز : اعلام کرده بودید جهت تحول در آموزش از پیشنهادات استقبال میکنید این حقیر هم تمکین کردم . نفی مطالب فوق توسط جنابعالی مستلزم ارائه طریق بهتر میباشد این فرهنگی بوده که توسط اینجانب در این سایت همیشه استفاده شده .با توجه به گفته های شما احساس میکنم مطالب فوق را متوجه نشده اید پیشنهاد میکنم عمیق مطالعه فرمائید . برای مطلع شدن موارد جدید لازم است انسان ذهن خود را از مطالب سنتی قبل که تئوریک و هرگز تبدیل به فعل نشده اند پاک کرده تا بهتر متوجه به عمق مطالب شود . توضیحات لازم ذیلا به استحضار میرسد .
1 – تفکیک مربیگری و داوری منظور فرد واجد شرایط یا مربیگری کند یا داوری فقط یکی انتخاب شود و در یک راستا حرکت و حق فعالیت رسمی داشته باشد نه اینکه فقط کمیته ها در فدراسیون تفکیک شود و در این رابطه بازیکنان این رشته پس از اتمام دوره بازیگری به مربیگری و مبصران و علاقه مندان و تئوریسین ها که بازیکن نبوده اند به داوری . هم اکنون 90 درصد مدرسان مربیگری و داوطلبان شرکت در کلاسهای مربیگری آیا بازیکن در حد متعارف این رشته بوده اند ؟ بخدا قسم بزرگترین مشکل ما تا کنون درآموزش بوده است .
2 – دور بودن از مبصران بدلیل حل نشدن در افکار سنتی است . اتفاقا در رابطه با علم ورزش تنیس روی میز چندین برابر نزدیک بوده ایم . توجیه و استفاده از مطالبی که نقل از مبصران است شایسته جنابعالی نیست .
3 – در رابطه با شغل نبودن مربیگری منصف باشیم بهانه ای بیش نیست . مربیان باشگاهی و لیگ برتر و دسته یک اکثرا چه کسانی هستند ؟ مبصرند یا مربی ؟ اگر این مهم درست برنامه ریزی شود از مربیان ذیصلاح که بوسیله فدراسیون با توجه به مدارک و فعالیتهای آنها معرفی میشوند مشکل هزینه حل و هر مربی موظف به آموزش 15 بازیکن در هر استان و در هر استان 30 نفر خواهند بود و این مهم تحت عنوان مدرسه عالی پینگ پنگ با نظارت دقیق کمیته مربیان فدراسیون و کمیته مربیان استانها تبدیل به فعل خواهد شد و برخورد با عدالت با مربیان شایسته سالاری و جایگاه تخریب شده مربیگری تیم ملی و …. را ترمیم و این معضل نیز حل میشود .
4 – اساسنامه ارسالی از طرف سازمان در رابطه با کمیته های مختلف فدراسیون کلی است میبایستی هر کمیته اساسنامه داخلی را مناسب این رشته منشعب از اساسنامه وزارتخانه تدوین و با توجه به ضرورت امر تبدیل به فعل نماید . اگر اعلام میکنید 90 درصد موارد اجرا شده شاید بصورت ذهنی و آماری است لطفا کمی بخاطر ورزش تعمق فرمائید . با تشکر از جنابعالی که متمعنم بدنبال ارائه طریقها و نوآوری ها جهت پیشبرد این رشته هستید و مهم نیست از دهان و نظر که برآید .
باسلام يك داور ممكن است نيازي به مربي گري نداشته باشد ولي يك مربي بايد از كليه قوانين داوري با اطلاع باشد تا بتواند بازيكن را به نحو مطلوب هدايت كند، مشكل اغلب مربيان وبازيكنان اينست كه از مقررات تنيس بخوبي مطلع نيستند وقتي دريك مسابقه اي داور از بازيكن در سطح بالا خطايي مي گيرد با اعتراض بازيكن ومربي مواجه ميشود بنظر من ضرورت دارد كه مربيان محترم از قوانين داوري اطلاع كاملي داشته باشند.
با سلام خدمت همه ي اساتيدي كه در اين برنامه ريزي كارشناسي نظرات خود را داه اند اينجانب به عنوان عضو كوچكي در تنيس روي ميزكاملا با تفكيك حيطه هاي داوري و مربي گري مخالفم مگر ما در ايران چندداور با مدرك بالا داريم كه احيانامربي تراز اول باشند ؟ اگر شخصي در دو حيطه تخصص و توانايي دارد چرا بايد فقط در يك حيطه فعاليت كند؟ تفكيك در صورتي ضروري است كه فعاليت در يك حيطه خللي در حيطه ي ديگروارد كند اما در ايران عزيز ما اشخاصي كه در داوري و مربي گري حتي بين االمللي دارند در سال يك داوري و مربي گري سهمشان نمي شود چه تداخلي در كار موجود است ؟بهتراست به جاي بحث تفكيك بر كيفيت كلاس هاي مربيگري و داوري توجه داشته باشيم متاسفانه تنيس روي ميز جزو تنها رشته هايي است كه داور بين المللي با سن هاي حتي زير 25 سال دارد چون در ارتقا كلاسها نه مدت سالي كه بايد از گرفتن كارت فبلي ميگذرد رعايت ميشود نه تجربه داوري در اين مدت، اما در رشته هاي ديگر تا داور در مدت بين دو كارت خود تعداد مشخصي داوري رسمي و حتي ليگ نكرده باشد نمي تواند در كلاس هاي ارتقا شركت نمايد
مورد بعدي سطح كيفي وكمي كلاس ها است مطالب آموزشي كلاس هاي داوري 3،2،1وملي كاملا يكيست فقط جداول در هر سطح بزركتر مي شود و ما فقط در كلاس درجه 3 عملي داريم و در درجات بالاتر كلاس تئوريست مگر چند نفر از اين افراد كارت دار قرار است سرداور شوند و مسابقه بركزار كنند كه اين همه كلاس تئوري مي گذرانند و اصلا به صورت عملي كه ضروري است كار نمي كنند و از اين قبيل كه از حوصله بحث خارج است اما اينجانب در مورد شيوه هاي برگزاري هر چه بهتر كلاس هاي مربي گري و داوري خدمت دوست واستاد ارجمندم جناب آقاي عميدي خيلي حرف دارم.
بهتر است متاسف نباشیم وبه جای آن کمی واقع بین باشیم.
در کلاس درجه سه ،تکنیکهای پینگ پنگ سمبل کاری می شود وتا اینگونه تدریس گردد همان مشکلات تکنیکی که عمده ترین مشکل ورزشکاران ماست پابرجاخواهدماند.
امتحان عملی نیز سرسری برگزارمی شود وخروجی این سیستم ، مربیانی است که دارای درجه ممتازند که دراجرای ابتدائی ترین تکنیکها مشکل دارند.
بعضی از این عزیزان نیز با توجه به خوش آمد دوستان نه براساس لیاقت وبرخلاف نظر کارشناسی شده شما که می بایست مربی شوند وبعد مدرس ،بدون داشتن هیچگونه تجربه مربیگری به جرگه مدرسی واردمی شوندودرحالیکه خود می بایست بیاموزند ،آموزگارمی شوندولی پولی به جیب می زنندکه درطول سال مبلغ قابل توجهی است که پرواضح است که درصدی هم به هیئت خود نمی پردازند.
بعضی از قلمروها تعریف شده است وبرای مثال تدریس کلاس درجه یک مخصوص بعضی عزیزان است که برای شروع هم شرایط خودرابه هیئت برگزارکننده اعلام می کنند که ما اینقدرحق الزحمه می خواهیم وهتل فلان وبعضاًنیزخانواده خود را ازکیسه خلیفه همراه خود می کنندکه آنها هم هوایی تازه کنندو…
دربعضی کلاسها شخص مدرس ،نفری فلان تومان می گیرد و همه را قبول می کند.
درمورد نظر کارشناسی هم باید به عرض برسانم که موجوداست وموجب تحول خواهدشدودرآن افرادی که هم اکنون در درجه یک تدریس می کنند وخود نمی توانندبرای مثال بکهند لوپ را به درستی اجرا کنند جایی نخواهند داشت.
اگر بنده مسئول این کمیته شدم ارائه خواهم کرد.البته رزومه ام نیز برای احراز این پست آماده است که انشاالله پس از عزل رئیس ،خدمتتان ارسال خواهد شد.
در خاتمه باید عرض کنم که حضرتعالی دبیرفدراسیون ومسئول کمیته آموزش هستید واین وظیفه شماست که فکری به حال این کمیته و وضعیت اسفبار آن بفرمایید نه بنده بی برهان ومنطق.
باتشکر
برهان منطقی