وبلاگ
در نشست نواب رييس بانوان فدراسيونهاي ورزشي چه گذشت!+نکته
معاون بانوان و امور ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان گفت: اگر سهم زنان در هيات رييسه كميته ملي المپيك در گذشته 25 درصد بود، امروزه به زير 10 درصد رسيده و اين امر نشان از بيتوجهي كميته ملي المپيك به ورزش بانوان است.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور، مرضيه اکبرآبادی در نشست نواب رييس فدراسيونهاي ورزشي بانوان كه در سالن كنفرانس وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، با اشاره به رشد ورزش بانوان و مشاركت آنها در ورزش ملي و حرفهاي، اظهار كرد: كسب هفت سهميه در المپيك 2012 نشان از رشد ورزش زنان در حوزه ورزش است و اين امر شايستگي و توانمندي حوزه ورزش زنان را در مشاركت ملي و حرفهاي نشان ميدهد.
وي با اشاره به نشست اجلاس بيداري زنان گفت: حوزه بانوان وزارت ورزش و جوانان يكي از مشاركت كنندگان فعال اين بخش بود كه در اين نشست نواب رييسهاي فوتبال، تيراندازي، واليبال، روستايي و عشايري و قايقراني و همچنين فدراسيون پزشكي ـ ورزشي همكاري خوب و حضور فعالي در اين نشست داشتند كه براي ميهمانان خارجي در نشست اجلاس بيداري اسلامي غير قابل انتظار بود كه در بحث ورزش بانوان موضوع ورزش به صورت علمي و تخصصي دنبال ميشود.
معاون بانوان و امور ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان افزود: در اين نشست همچنين بخشي از ورزش همگاني را به صورت پنهان به ميهمانان حاضر در اين اجلاس ارائه داديم و همراهي آنها در اردوهاي المپيكي بخش بانوان به ويژه در مجموعههاي ورزشي تيراندازي، قايقراني، واليبال، شنا و فوتبال سعي كرديم كه از نزديك خود شاهد حضور فعال بانوان ورزشكار با لباسهاي مصوب جهت شركت در رقابتهاي بين المللي و المپيك در اردوها باشند كه اين مساله موجب تعجب بازديد كنندگان قرار گرفت.
وي ادامه داد: همچنين طي دو روز بازديدكنندگان اين اجلاس با قرنطينه كردن مجموعه ورزشي آزادي سعي كرديم، تمام قسمتهاي مجموعه ورزشي را با حمايت و همكاري تقريبا 50 نفر از بانوان كارشناس حوزه ورزش و داوطلب به بهترين شكل ممكن نشان دهيم و به نوعي هدفمان بر اين بود تا از نظر فني، اجرايي و مديريتي ، حضور موثر و مديريت خوب بانوان را در مجموعه ورزشي آزادي به آنها نشان دهيم.
اكبرآبادي خاطر نشان كرد: در ادامه بازديد ميهمانان خارجي اجلاس بيداري اسلامي از مجموعه 12 هزار نفري آزادي با حضور جمع زيادي از ورزشكاران با لباسهاي فرم حضور در ميادين بينالمللي و جهاني و همچنين ارائه سبك ووشو با استاندارد بينالمللي و بازي دو تيم فوتسال توانستيم ورزش بانوان را به نحو مطلوبي ارائه دهيم و نحوه ديد آنها را نسبت به ورزش بانوان در ايران تغيير دهيم.
وي تاكيد كرد: در پايان بازديد اعضاي بيداري اسلامي از اردوها و فعاليتهاي ورزش بانوان همچنين كتابچه لباسهاي ورزشي كه در قالب تمام رشتههاي ورزشي با لباس هاي استاندارد مورد تاييد وزارت ورزش و جوانان و تاريخچه رشتههاي ورزشي بود به ميهمانان ارائه داديم تا بتوانيم در راستاي معرفي ورزش بانوان و توسعه پوشش بانوان به ميهمانان خارجي گام اساسي برداريم. البته اين كتابچه به دو زبان فارسي و انگليسي تهيه شده، ولي به دليل يكسري اصلاحيه هنوز در اختيار فدراسيونها گذاشته نشده است.
معاون بانوان و امور ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان با اشاره به سهم حضور بانوان در هيات رييسه كميته ملي المپيك، اظهار كرد: به دليل محدود بودن سهم زنان در عضويت هيات اجرايي كميته ملي المپيك سبب شده تا كميسيون زنان كه طي چند وقت اخير تشكيل شده حضور فعالي در جهت حمايت از ورزش بانوان در اعزام تيمها به مسابقات برون مرزي نداشته باشد. لذا بايد براي رفع اين مشكل به دنبال ابزار سازي باشيم تا در آينده رشتههايي كه از لحاظ پوشش براي اعزام به مسابقات برون مرزي مشكل خاصي ندارند، اعزام تيمهاي آنها بدون دغدغه انجام شود. ما به دنبال آن هستيم تا حق مسلم زنان را از كميته ملي المپيك مطالبه كنيم.
اكبرآبادي در پايان با بررسي وضعيت آمايش رشتههاي ورزشي در سطح استانهاي كشور بر حسب ورزشكاران سازمان يافته كه موفق به كسب سهميه المپيك شدند، گفت: در اين آمايش رشته تكواندو بيشترين سهم را به خود اختصاص داد و پس از آن رشتههاي دووميداني، تنيس روي ميز، تيراندازي، قايقراني، جانبازان و معلولان، تير و كمان و نابينايان در ردههاي بعدي قرار داشتند.
در اين نشست به جز نواب رييس فدراسيونهاي قايقراني، تيراندازي با كمان، ناشنوايان و بيماريهاي خاص و كوهنوردي ساير نواب رييس فدراسيونها حضور داشتند.
نکته:وقتی سرکار به شخصیتهای بین المللی و فراملی برخی رشته ها از جمله سیما لیموچی نه تنها توجه نداشته بلکه به دلایل عجیب غریب به جای جذب و پشتیبانی تمام همت و نفوذ خود را در دفع و حذف قرار داده اید انتظار دارید کمیته ملی المپیک با شما همکاری نماید؟
سرکار در تعدیل و ریزش سرآمد هستید.انشاالله موفق باشید…