اخبار, خبرهای اصلی

دور نهم مسابقات تنیس روی میز آزاد و رده بندی شهرستان یزد برگزار شد

در این مسابقات که با حضور 39 بازیکن از شهرستانهای یزد ، میبد ، مهریز و اردکان در مسابقات آزاد و 8 بازیکن از یزد ، مهریز و میبد در دسته اول جمعه 25 آذر در سالن شهید مدیری یزد برگزار شد در مسابقات دسته اول حسن غدیری با پیروزی بر تمام رقیبان و کسب 14 امتیاز اول شد و محمد هادی صادقی با 13 امتیاز و حمیدرضا حجت با 11 امتیاز دوم و سوم شدند.
صالح ایمانی و حسن علیان با ایستادن در رده های چهارم و در دسته اول باقی ماندندو شهاب اعتماد العلما ، یاسر دهقانی و حمید دهقان به مسابقات آزاد سقوط کردند.
در مسابقات آزاد 39 بازیکن در مرحله مقدماتی در 8 گروه به رقابت پرداختند و دو نفر اول هر گروه به مرحله حذفی راه یافتند که در نهایت در مسابقه فینال ایمان میرحسینی از یزد بر مهدی صالحی از میبد غلبه کرد و اول شد و رامین هاشم بیگی ازیزد هم با غلبه بر مسعود مروتی از اردکان سوم شد. سه نفر اول مسابقات آزاد به دسته اول صعود کردند
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید