وبلاگ
رقابتهاي پينگپنگ مردان كشور با وروديه 6 هزار توماني و سختگيري براي خبرنگاران
آخرين روز از رقابتهاي دسته برتر پينگپنگ مردان با گرفتن ورودي 6 هزار توماني از علاقمندان و ايجاد مشكل براي حضور خبرنگاران و عكاسان همراه است.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور بخ نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مسابقات دسته برتر پينگپنگ مردان در حالي در مجموعه ورزشي انقلاب در حال برگزاري است كه عليرغم هماهنگيهاي قبلي صورت گرفته با فدراسيون پينگپنگ، حراست اين مجموعه براي ورود خبرنگاران به داخل مجموعه ورزشي مشكل ايجاد ميكند. اين در شرايطي است كه افراد علاقمند براي ديدن اين رقابتها اگر كارت عضويت مجموعه ورزشي انقلاب را نداشته باشند، براي ورود به آكادمي پينگپنگ بايد مبلغ شش هزار تومان پرداخت كنند.
خبرنگار ورزشي ايسنا براي حضور در اين مسابقات و پوشش خبري آن با هماهنگيهاي كه از قبل انجام داده بود، وقتي با ممانعت حراست جلوي درب ورزشگاه مجموعه ورزشي انقلاب روبرو شد، مجبور شد از درب ديگر ورزشگاه وارد شود و خود را خبرنگار معرفي نكند. اين در شرايطي است كه پس از حضور خبرنگار ايسنا در محل برگزاري مسابقات يكي از كارمندان حراست از خبرنگار ايسنا خواست كه كارت خبرنگارياش را ارائه دهد تا از آن كپي گرفته شود!
با توجه به محدوديتهايي كه براي حضور علاقمندان در اين مسابقات ايجاد شده است، در سالن برگزاري اين مسابقات تنها تعداد انگشت شماري از خانواده پينگپنگ حضور دارند و مردم علاقمند به اين رشته ورزشي به ندرت به چشم ميآيند.
مسابقات دسته برتر پينگپنگ مردان تا ظهر امروز با معرفي افراد برتر به پايان خواهد رسيد.
5 نظر در “رقابتهاي پينگپنگ مردان كشور با وروديه 6 هزار توماني و سختگيري براي خبرنگاران”
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
باسلام واحترام
برای اولین بار درتاریخ این رشته از تماشاگران مسابقات ورودیه دریافت کردند تاعلاقمندان جوان این رشته راازدیدن بازیها محروم کنند رئیس محترم فدراسیون دستش درد نکند بعد ازدریافت مبالغ زیاد از شرکت کنندگان کلاسهای داوری ومربیگری درجه یک واعلام دریافت مبلغ 400000ریال ازشرکت کنندگان مسابقات آزاد بزرگسالان ( یزد )اینبار اقدام به دریافت ورودیه شد بزودی منتظر سایر تصمیمات از این قبیل خواهیم بود ممکن است حتی به هیاتها اعلام شود بایستی حق عضویت به فدراسیون هم پرداخت نمایندو فدراسیون همچنان که هیچ مسئولیتی برای کمک مالی به هیاتها ندارد بلکه میخواهد بازیکنان وهیاتها و….سرکیسه نمایدتابرای اجرای برنامه هایی از قبیل استعداد یابی ،آموزش مربیان فعال وبازیکن سازاستانهاوبرگزاری دوره های سرداوری وبرپایی
اردوهای منطقه ای برای نخبگان سنین پایه خرید وسایل برای استانها از قبیل میز توپ راکت وسمینارهای تخصصی صرف نماید؟!! باتشکر از مدیریت محترم سایت
به نام خدا
با سلام
احتراما،در جریان باشید که بیشتر مسابقات خصوصا مسابقات بانوان انجام نشده و دلیل آن را عدم بودجه عنوان کرده اند.
اگر قرار باشد مربیان زحمت کش و بازیکن ساز برای مسابقات حقوقی دریافت نکنند چرا و به چه علت داوران باید دریافت کنند.
متاسفانه شاهد این هستیم که برخی افراد در بحث داوری در این مدت گذشته مبالغ هنگفتی را دریافت کرده اند که بزودی در این باره اطلاع رسانی دقیق و مهمی انجام خواهیم داد.
با تشکر
با سلام واحترام
همه خانواده فهیم ودلسوزان این رشته بهتر میدانند چراآقای مسئول کمیته داوران ومسابقات بعدازآن همه بی احترامی وتحقیرریاست محترم واخراجشان مجددا”به پست خود برگشتند و چرا عده ای از این دست هستند که حاضرند هرگونه حرف سنگینی را به جان بخرند ولی پست فعلی خودراکه با منافع مال آنان گره خورده ازدست ندهند همه رفتارهای گذشته این افرادرادرفدراسیونهای قبلی به یاد دارند که چگونه دست به سینه میشدند واکنون هم تکرار همانها ….. ومهمتر اینکه رنگ عوض کردنها آنان همه را درانحصار واختیار خود و یک عده خاص قرار داده اند ولی بدانند این همه ظلم واجحاف در حق دیگران روزی پایان خواهد یافت
همه ی اینها بخاطر این است که تنیس روی میز به خودی خود رشته پر بیننده ای می باشد چون اقایان فدراسیون دیدند تنیس روی میز همچون فوتبال هم پر بیننده و پر تماشاچی می باشد و هم بسیار رسانه پسند و جنجالی و کلا سرتیتر همه ی خبر ها اول خبر های تنیس روی میز است این تشخیص داده شد که پولیش کنن که یکمی از بیننده هاش کم بشه و یکمی از دست خبرنگار ها راحت بشن “طنز سال”
براساس رویکردهای مدیریت بازاریابی و مدیریت روابط عمومی ورزشی رشته های و.رزشی از لحاظ رسانه ای بودن و اسپانسرسنگ به دو قسمت تقسیم می شوند:
1- رشته هایی که رسانه ها بدنبال آنها هستند
2- رشته هایی که رشته بدنبال رسانه ها می باشد
رشته هایی چون فوتبال ،تنیس خاکی ،والیبال کشتی و … از نوع اول هستند
نیازی به جذب تماشاچی ندارند و نیازی به جذب اسپانسر ندارند خود اسپانسر ها مشتاقانه داوطلبند و رسانه خود به خود به این رشته ها هجوم می آورند چون عامه بین هستند.
رشته ی ما تنیس روی میز،اسکواش و … جز رشته های نوع دوم هستند.تماشاچی عامه ندارند تماشاچیان تماشاچیان حرفه ای و از جنس خود این رشته ها هستند.رسانه ها تمایلی ندارند .در نتیجه اسپانسرها هم جویای این رشته ها نمی شوند.
حال وظیفه مدیران این رشته ها چیست؟
برجسته کردن صفات و تفاوت هایی که این نوع رشته ها را نسبت به سایر رشته ها برجسته و متمتیز می کند.برجسته کردن ریز ها و جزییات و سختی های این رشته ،دادن اطلاعات از این رشته به مردم عامه و جذب نظر مردم عامه برای تماشای این رشته ،دادن امتیازات به خبرنگاران و رسانه ها برای پرداختن به این رشته دادن امتیازات به تماشاچیان برای تماشای این رشته تا در نتیجه اسپانسرها نیز به حمایت از این رشته بپاخیزند .
به این فرآیند مدیرت بازاریابی و مدیریت روابط عمومی می گویند برای رشته هایی همچون تنیس روی میز.باشگاه انقلاب غیر از اینکه کمی بد مسیر می باشد برای ورود به این مجموعه حتی برای بازیکنان این رشته نیز سخت گیری می شود و به شخصیت بازیکنان توهین می شود چه برسد به تماشاچیان.
اینکه از تماشاچیان و خبرنگاران ورودی گرفته شود و به جای جذب هرچه بیشتر مردم و رسانه ها به این رشته بلکه همان چند نفر معدود تماشاچی و خبرنگار را از سالن برانند بیانگر این است که ظاهرا سعی بر این است این رشته بیشتر به سوی زوال و نابودی حرکت کند.
با تشکر