در انگليس، مربي كه يك بازيكن و استعداد را كشف و به ورزش اين كشور معرفي كند تا آخر عمرش از نظر مالي تامين خواهد بود چرا كه آن بازيكن هر زمان كه با هر باشگاهي قرارداد ببندد چند درصد از حق قراردادش به مربي سازنده او اختصاص مييابد و اين موضوع باعث بيشتر شدن انگيزه مربيان سازنده ميشود.
اما در كشور ما جايگاه مربيان سازنده كجا است و اصلا اين مربيان بعد از معرفي استعدادها و نخبههاي ورزشي چه بر سرشان ميآيد؟ متاسفانه در بسياري از رشتهها تنها نامي از اين مربيان شنيده ميشود و اتفاقا اكثر آنها هم در شرايط سختي از نظر مالي فعاليت ورزشيشان را به عنوان مربي دنبال ميكنند. بد نيست در شرايطي كه فدراسيون اينگونه هواي هياتهاي ورزشي و تامين بودجه استعداديابي و تيمهاي پايه را دارد، يك نيم نگاهي هم به چنين مربياني داشته باشد و براي آنها هم امتيازاتي در نظر بگيرد.
به هر حال بايد اين موضوع را قبول و باور كنيم كه اگر چنين مربياني در شهرهاي مختلف كشور نباشند و با عشق و علاقه به دنبال كشف نخبههاي ورزشي نروند هرگز ستارههاي جديد در ورزش ظهور نميكنند و ورزش ما به درجا زدن اكتفا ميكند اما بايد اين موضوع را هم در كنار ساير مسائل در نظر گرفت و براي مربياني كه با دست خالي قهرمانان با استعداد و ملي را به كشور معرفي ميكنند فكري كرد چون اين حق آنها نيست.
در نهايت اينكه بايد از تدوين موادي كه به سود ورزش است و ميتواند منجر به موفقيت در ميادين بينالمللي و مهم شود استقبال و كاري كرد .
خیلی نظر و ایده ی قشنگیه و ببینید انگلیسی ها فکرشون به کجاها رسیده.
با سلام و عرض ادب .ایده بسیار عالیست ولی در مدینه فاضله ورزش با شحصیت ما بازی نکنند بقیه پیشکش.با تشکر از شما برادر دلسوز و بزرگوار.