اخبار, خبرهای اصلی

ظهيري :انتقاد از فدراسيون تنيس روي ميز مساوي است با بركناري

پس از انتقاد رئيس هيئت تنيس روي ميز تبريز از حواشي اخير در فدراسيون در خبرگزاري باشگاه خبرنگاران رئيس فدراسيون تنيس روي ميز درصدد بركناري وي برآمد.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور  ؛در حواشي اخير فدراسيون تنيس روي ميز، روساي هيئت هاي اين فدراسيون از شرايط نامساعد موجود در فدراسيون ابراز نارضايتي كردند و انتقادات خود را در جهت بهبود اين رشته بيان نمودند اين در حالي است كه رئيس هيئت تنيس روي ميز تبريز نيز بعد از انتقاد هاي خود از شرايط موجود در فدراسيون 13 شهريورماه با باشگاه خبرنگاران اعلام كرده كه با وجود حواشي اخير هر روز شاهد عقب گرد اين رشته خواهيم بود كه اين موضوع باعث خشم رئيس فدراسيون شد و با توجه به ضرب المثل معروف كه ” حرف حق هميشه تلخ است” اين دفعه تلخي اين حرفها به مزاج زارع پور خوش نيامد و باعث شدبراي بركناري رئيس هيئت  آذربايجان شرقي دست به كار شود كه متوجه شديم كه اين مسئله از سوي وي تحقق يافته است.
* رئيس هيئت تنيس روي ميز آذربايجان شرقي:
بعد از مصاحبه ام از من درخواست تكذيبيه كرد
ايوب داونگر ظهيري رئيس هيئت تنيس روي ميز آذربايجان شرقي گفت: بعد از انتشار مصاحبه ام در رابطه با وقايع اخير فدراسيون و مشكلات به وجود آمده محمد زارع پور و يكي از اعضاي فدراسيون بارها با بنده تماس گرفتند و خواستار تكذيبيه گفته هايم شدند كه بنده از اين كار امتناع وزريدم و پس از ديدن چنين شرايطي خواستار استعفاي اينجانب شد كه من نيز مخالفت كردم و زمانيكه وي پافشاري مرا ديد تصميم به بركناريم گرفت.
وي افزود: به خاطر از دست دادن پست و مقام خود ذره ا ي ناراحت نخواهم بود زيرا ترجيح مي دهم با صداقت و درستي زندگي كنم تا با ريا و دو دوزه گري دفاع از حق برايم از هرچيزي مهم تر است بنده سالها در خدمت ورزش كشور بودم و اميدوارم كه بعد از اين نيز با صداقت به جامعه ورزشي كشور خدمت كنم.
ظهيري يادآور شد: اعضاي مجمع فدراسيون نيز طي نامه اي به فدراسيون اعلام كرده بودند كه با بركناري بنده مخالف هستند و زارع پور بدون توجه به نظرات آنها به صورت غير قانوني بدون حكم اعضاي مجمع بنده را بركنار كرد.
وي خاطر نشان كرد: زارع پور از جامعه ورزش كشور نيست و حتي تخصصي در اين رابطه ندارد و در مدت حضورش در فدراسيون حواشي بسياري را به دليل بي تجربگي خود ايجاد كرده است كه نتايج آن اعتراض بازيكنان مربيان داوران و روساي هيئت ها و جامعه پينگ پنگ كشور را به دليل توهين ها و ناملايمات در بر داشت.
وي تصريح كرد: زارع پور در حواشي اخير بارها با بنده تماس گرفت و خواستار شد كه بازيكنان را به عرصه مسابقات بازگردانم و از مهران احدي بخواهم كه ديگر در رابطه با فدراسيون مصاحبه نكند و من نيز براي ايجاد همدملي آرامش و كمك به پينگ پنگ كشور دست به هر كار جهت سر و سامان دادن به اوضاع انجام دادم.
ظهيري گفت: مهم ترين ويژگي يك مدير در عرصه ورزش داشتن سابقه ورزشي ا ست و لازمه مديريت خوب بر طبق موازين اسلامي صداقت است كه متاسفانه وي از هيچ كدام برخوردار نيست و در مدت حضور خود به دليل عدم مديريت صحيح عزل و نصب هاي فراواني را داشته است.
وي يادآور شد: مدير كل اداره ورزش و جوانان استان آذربايجان شرقي از زمان حضورش دلسوزانه براي ورزش اين استان زحمت  كشيده است و وي به اجبار به دليل فشارهاي زيادي كه از سوي فدراسيون داشت مجبور به انجام حكم صادره شد.
* براي اولين بار در كشور مدرسه پينگ پنگ را احداث كردم
رئيس اسبق هيئت تنيس روي ميز تبريز گفت: از زمان حضور زارع پور مبالغ ناچيزي هيئت استان كمك شد و ما تمامي هزينه ها را خود تامين مي كرديم وي به هيچ يك از هيئت هاي كشور نه تنها كمك هاي مالي نكرده است بلكه طبق شنيده ها حتي از تعدادي از آنها هزينه هاي را نيز دريافت كرده است.
وي افزود: هيئت تنيس روي ميز آذربايجان شرقي براي اولين بار در كشور و مدرسه پينگ پنگ در دو بخش بانوان و آقايان را احداث كرده ايم كه در تاريخ اين رشته تا به حال به وقوع نپيوسته است حتي در شهرداري مناطق نيز ميزهاي شيشه نصب كرده بوديم كه مقرر بود دوم آبان ماه اين طرح ها افتتاح شود كه از زارع پور تا زمان افتتاح اين پروژه ها فرصت خواستم كه متاسفانه توجهي نكرد.
* فاضلي، كارنامه درخشاني در تربيت بدني ندارد
ايوب دوانگر ظهيري گفت: اكبر فاضلي كه طبق حكم زارع پور رئيس فدراسيون به عنوان رئيس جديد هيئت تنيس روي ميز استان منصوب شده است در گذشته به عنوان رئيس هيئت شهرستان فعاليت داشت و هيچ قهرمان سازي در مدت حضورش انجام نداده است و حق 2 سال گذشته به دليل داشتن خصومت شخصي با شهرام سربخشيان و تعدادي از بازيكنان به كلانتري جهت بيرون كردن بازيكنان مراجعه كرده است كه به اعتقاد بنده با اين كار شان و شخصيت بازيكنان و كاپيتان تيم ملي را زير سوال برده است
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

3 نظر در “ظهيري :انتقاد از فدراسيون تنيس روي ميز مساوي است با بركناري

  1. reza گفت:

    با سلام ووقت بخیر خدمت جناب اقای ظهیری و تشکر از زحمات جنابعالی در هیت پینگ پنگ استان اذربایجانشرقی

  2. ورزشکار گفت:

    سلام تمام گفته های آقای ظهیری عین حقیقت است(در مورد سوابق آقای فاضلی) آقای فاضلی همان شخصیتی است که در وسط تمرین آقای شهرام سربخشیان را به دلیل اینکه سالن در اختیار شهرام بود با مامور به کلانتری برد و باعث آبروریزی در این رشته ورزشی شد واقعا به جرات میگم این شخص(آقای فاضلی)یک شخصیت کاملا بی ثبات و بازیچه دست چند آدم کاملا آب زیر کاه هستش که اصلا از خودش هیچ ثبات عقیده ای نداره البته بچه های تبریز میدونن کیارو میگم به جرات میگم فاتحه پینگ پنگ تبریزو بخونین این آدم به خاطر اینکه سالن پر باشه حتی لبو فروش محله رو هم سر سالن میاره

  3. reza گفت:

    با سلام از موقعی که اقای اکبر فاظلی سرپرست هیت استان شده پای پینگ پنگی هااز سالن قطع وپای نزدیکان اقا و غریبه ها به سالن باز شده باید از الان به حال پینگ پتگ استان گریست

دیدگاهتان را بنویسید