اخبار, خبرهای اصلی

فجركاپ پينگ پنگ وحاشيه‌هايش، دبير جديد و پس‌لرزه‌هايش!درگيري لفظي زارع‌پورواحتشام‌زاده بغل گوش خارجي‌ها!

سرانجام پس از سه سال از سپري شدن رياست فدراسيون تنيس روي ميز و براي پنجمين‌بار متوالي صندلي دبيري فدراسيون صاحب گزينه جديد شد كه گويا قرار نيست مدت‌زمان حضورش تنها به دوران سرپرستي بگذرد. سعيدي، ثمري‌خلج و عميدي آخرين افرادي بودند كه پيش از صادر شدن حكم دبيري‌شان از همكاري با فدراسيون سر باز زدند. اما احسان باقري، ورزشكار قديمي جودو كه زارع‌پور رييس فدراسيون معتقد است توانايي برآورده كردن نگاه سيستماتيك اين رشته را دارد شايد از بارزترين فعاليت‌‌ ورزشي‌اش جانشيني تربيت‌بدني در سپاه پاسداران و يا عضويت در شوراي سياستگذاري‌ همايش ملي ورزش شهروندي باشد. حال آن‌كه اين سمت‌هاي ويژه تا چه حد پتانسيل‌هاي مديريتي يك فرد را آن‌هم در نهادهاي ورزشي نشان مي‌دهد يا اينكه باز هم به گفته زارع‌پور، باقري چقدر مي‌تواند در برنامه كلان پنج‌ساله فدراسيون مثمرثمر باشد را بايد به آينده واگذار كرد.

شايد وجود يك دبير شايسته بتواند تا حدي بار مشكلات اين فدراسيون را كم كند. مشكلاتي از قبيل اخذ وروديه از ورزشكاران داخلي براي همين‌ جام فجر و پرداخت بليت رفت و برگشت ورزشكاران خارجي با رنكينگ‌هاي سه‌رقمي!

دبير قبلي با آن‌همه سمت قبلي چه خواهد كرد؟

معاون برنامه‌ريزي بودجه سازمان ورزش شهرداري تهران، كارشناس رسمي دادگستري در امور ورزش و دبير شوراي راهبردي ورزش در سازمان ورزش شهرداري تهران از جمله ديگر سوابق باقري است. زارع‌پور در رابطه با اينكه در رزومه كاري باقري هيچ نشاني از فعاليت در تنيس روي ميز نيست به مهر مي‌گويد: نگاه سيستماتيك به ورزش اولويت اول ما براي همكاري با افراد در فدراسيون تنيس روي ميز است. در هر صورت باقري به عنوان دبير همكاري دايمي با ما خواهد داشت و در فدراسيون ماندني است. حداقل تاكيد زارع‌پور بر ماندن دبير جديد نشانه مثبتي است از اينكه احسان باقري ششمين فردي نخواهد بود كه براي پست دبيري فقط نامش آورده شد. چرا كه پس از مهرداد علي‌قارداشي دبير رياست سابق فدراسيون كه با حضور زارع‌پور از سمت خود استعفا داده تاكنون اين فدراسيون موفق به همكاري دايم و مستمر با فردي به عنوان دبير نشده است.

روز يكشنبه جام فجر با وجود تمام تبليغاتي كه فدراسيون در راستاي بالا بودن اثرات مثبت آن بين ورزشكاران داشت به پايان رسيد. در اين رقابت‌ها كه فدراسيون اصرار عجيبي بر بزرگ‌نمايي نسبت به زواياي مثبت آن داشت و معتقد بود باعث پيشرفت رنكينگ ايرانيان مي‌شود و اين ميزباني افتخاري براي تنيس روي ميز ايران خواهد بود، نتايج چندان خوشايندي را به همراه نداشت. در مسابقاتي كه با آن‌همه هياهو براي حضور خارجي‌ها در ايران، كشورهايي مثل هند و مجارستان تنها از رنكينگ‌هاي سه‌رقمي خودشان استفاده كردند، حتي يك سكوي اول و دومي در بخش انفرادي براي ايرانيان به ارمغان نياورد. نه‌تنها كه در بخش انفرادي خوش ندرخشيدند، حتي نابغه‌اي مثل نوشاد عالميان هم مقابل يك حريف معمولي شكست خورد. شايد تنها نتيجه مثبت اين بازي‌ها قهرماني بانك دي بود كه اتفاقا سايت فدراسيون به شكل كاملا اختصاصي به نشان دادن آن پرداخت.

سكوهاي خلوت از نام ايرانيان!

اما از ديگر نتايج مثبت جام فجر بايد به حواشي اشاره كرد كه از برخي منابع آگاه به دست رسيده. امير احتشام‌زاده از ملي‌پوشان سابق تيم ملي كه چندي پيش مصاحبه‌اي جدي عليه فدراسيون كرده بود مبني بر اينكه چرا بايد ورزشكاران و خانواده‌هاي‌شان مكان اردو را مشخص كنند و ديگر انتقادات خاص مربوط به فدراسيون كه از طرفي نشان از مشكلات و اختلافات هميشگي بين‌ خانواده احتشام‌زاده و عالميان را هم مي‌داد، باعث ناراحتي و عصبانيت زارع‌پور شده، اين مساله به جايي رسيده كه احتشام‌زاده و زارع‌پور در اتاق رياست فدارسيون كه كاملا به سالن مسابقه چسبيده بود، چنان درگيري لفظي داشتند كه سر و صدا به سالن مسابقه هم راه پيدا كرده و بسياري از ورزشكاران هم آن را شنيده‌اند!

دريغ از يك آب معدني!

نكته ديگر اينكه روح حاكم بر مسابقات از عدم آمادگي راكت به دستان ايراني سخن مي‌گفت. بچه‌ها كه از سبك بازي‌هاي‌شان مشخص بود از نظر بدني خيلي سرحال نيستند با توجه به وضعيت جسماني‌شان نتايج خوبي را هم ارايه ندادند. علاوه بر اين مساله عدم سرويس‌دهي و تداركات مناسب اين كاپ هم آن‌قدر به چشم آمده بود كه ورزشكاران گفتند حتي يك آب معدني هم به ما ندادند!

اختتاميه فجركاپ، خالي از مسوولان!

مساله ديگري كه بسيار حايز اهميت است عدم حضور هيچ مقام مسوولي از كميته ملي المپيك يا وزارت ورزش در اختتاميه اين كاپ بود. البته در رابطه با اين جريان مي‌توان به دو ديدگاه مهم اشاره كرد. ابتدا اينكه شايد دغدغه‌ مسوولان وزارت و كميته آن‌قدر زياد است كه براي كاپ داخلي آن هم در رشته تنيس روي ميز خيلي فرصت ندارند. ديگر اينكه شايد عدم حضور آقايان راس ورزش در مراسمي كه به ميزباني ايران برگزار شده و اما حتي يك سكوي اول و دومي مناسب انفرادي را هم براي ورزشكاران ايراني به همراه نداشته به نفع فدراسيون بود!

ورودي‌هاي دردسرساز بي‌سابقه!

پيش از اين از هزينه‌هاي گزافي كه فدراسيون متحمل شد تا برخلاف قوانين پروتورهاي جهاني، هزينه رفت و برگشت ورزشكاران خارجي را بپردازد اما در همين شرايط حالا از مبالغي بايد گفت كه بازيكنان داخلي و باشگاه‌هاي‌شان براي وروديه اين رقابت‌ها پرداخت كرده بودند. علاوه بر 50ميليوني كه سه باشگاه نفت،سپاهان، بانك دي و پتروشيمي به عنوان كمك به فدراسيون پرداخت كرده بودند، هركدام از ورزشكاران هم 100هزار تومان ورودي دادند.

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

2 نظر در “فجركاپ پينگ پنگ وحاشيه‌هايش، دبير جديد و پس‌لرزه‌هايش!درگيري لفظي زارع‌پورواحتشام‌زاده بغل گوش خارجي‌ها!

  1. منیب صاحب نظر گفت:

    مامنتظرششمیش هستیم.تا شش نشه بازی نشه

  2. حسن ترکان گفت:

    دبیری یا مبصری!
    مجری تمامی مصوبات هیات رئیسه- شناسائی و معرفی افراد متخصص و متعهد جهت مسئولیت در کمیته های مختلف زیر مجموعخ فدراسیون-ارتباط مستمر با هیات مختلف استانها و نظارت بر عملکرد انها-پیگیری جهت تهیه برنامه های کوتاه و درازمدت و چگونگی تبدیل به فعل انها بصورت سیستماتیک-اخذ گزارش ماهیانه از فعالیت کمیته های مختلف که باطبع از همه استانهای کشور در مقاطع مختلف جمع اوری می شود -نظارت کامل بر اجرای قوانین و مقررات مصوب و جلوگیری از هر گونه اعمال سلیقه های شخصی و توسل به ارتباطات .انتخاب افرادی متخصص ریش سفیدو دلسوز که هیچ مسئولیت دیگری در فدراسیون نداشته و ذینفع در مربی یا داوری نباشند جهت کمیته فنی که پاسخگوی فقط موارد فنی باشند نه بیشترو…………….
    نوع دوم یعنی مبصری انچه تاکنون بوده.جاده صاف کن رئیس-ملحق شدن به باند منافع طلب-مترسک بودن در امور-سز کار رفتن و ………
    جهت تبدیل به فعل موارد فوق الاشاره مطالعه کردن دقیق شرح وظایف یک دبیر فدراسیون لازم و گرفتن اختیارات تام در رابطه با این مهم ضروری است البته هنگام مطالعه رئیس را باید تشویق به مطالعه این مهم نمود.
    و اگر بازنشسته اداره ای نیستیم و شغل دیگری نیز نداریم این مسئولیت را بپذیریم چرا که باین بهانه استفاده تخریبی و ابزاری برای زمانی کوتاه انجام و عذر طرف را خواهند خواست.با تشکر ترکان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *