وبلاگ
قزلحصار كرج فاتح مسابقات تنيس روي ميز زندانهاي استان تهران شد
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور – تيم ندامتگاه قزلحصار كرج فاتح مسابقات تنيس روي ميز زندانيان استان تهران شد.
معاون فرهنگي ندامتگاه قزلحصار كرج روز شنبه گفت: در اين مسابقات كه به ميزباني اين ندامتگاه برگزار شد، 36 مددجو با هم به رقابت پرداختند.
وي اضافه كرد: در رشته تنيس روي ميز نيز مددجويان اين ندامتگاه اول و سوم شدند و مددجوي وراميني مقام سوم را كسب كرد.
آژير، ورزش را مهمترين عامل براي ارتقاء سلامت جسم و روح مددجويان عنوان كرد و افزود : ورزش به عنوان ابزاري براي سالم سازي افراد با رفتارهاي ناهنجار بويژه در محيط بسته اي به نام زندان نقشي تاثيرگذار و بازدارنده دارد.
وي گفت : به همين دليل واحد تربيت بدني ندامتگاه قزلحصار توسعه ورزش در بين مددجويان را به عنوان راهكاري عملي درتربيت و اصلاح مددجويان مورد توجه ويژه قرار داده است.
وي خاطرنشان كرد: علم تربيت بدني و آموزش رشته هاي ورزشي و تقويت جسماني و كسب پيروزي درمسابقه ها بايد فراگير شود تا ارتقاي سلامت جسم و روح جامعه تحقق يابد.
وي همچنين از برگزاري مسابقات تنيس روي ميز زندانيان كشور در آبانماه سال جاري به ميزباني استان مازندران خبر داد
مطالب مرتبط
11
سپتامبر
15
جولای
20
آوریل
21
مارس
سالروز تولد کارمن گالستیان ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
18
فوریه
22
ژانویه
14
دسامبر
25
اکتبر
09
اکتبر
29
سپتامبر
06
آوریل
06
آوریل