سبد خریدتان در حال حاضر خالی است!
مدیریت زمان وتفکر در ورزش کشور(قسمت سوم)
دكتر مجتبي اميري عضو هيات علمي دانشكده مديريت دانشگاه تهران درمورد اين نوع تفكر در ورزش مي گويد: بدون تفكر جامع و نظام مند در عرصه ورزش كشور، نمي توان راهگشا حركت كرد.
وي مي گويد: رفتار انسان همواره مبسوق به الگوهاي ذهني و تئوري هايي است كه از پيش در ذهن تصور كرده است. خواه اين تئوري ها ضمني باشد يا صريح.
به هرحال به كارگيري تئوري ها و مدل هاي متقارن با هر نوع تفكر مستلزم برخورداري از يك تفكر جامع و نظام مند است.
تفكري كه بتواند گذشته، حال و آينده را با نگاه جامع و باتوجه به توانمندي ها و امكانات و ظرفيت هاي دروني و بيروني پيوند زده و متناسب با اين وضعيت، اقدامات را جهت دهي كند.
وي مي افزايد: شايد فراز و نشيب هايي را كه ورزش كشور ما در رشته هاي مختلف تاكنون داشته است بايد در عدم به كارگيري اين نوع تفكر جامع و نظام مند در عرصه ورزش جست وجو كرد.
صاحب نظران و مديراني كه هريك از «منظر خاص خود» به آن نگريسته اند و يا چاره جويي كرده اند!
فناوري اطلاعات در مديريت ورزش
دنياي امروز با سرعت عجيبي درحال تغيير و تكامل است.
پديده جهاني شدن و سرعت روزافزون فناوري هاي اطلاعاتي و ارتباطاتي، بسياري از سازمان هاي بزرگ دنيا را با فراز و نشيب هاي زياد رو در رو ساخته است.
مديران موفق سازمان ها در بسياري از مواقع از اين پديده ارتباطات جهاني بهره گرفته اند و تشكيلات خود را از عرصه محدود تفكرات فردي خارج كرده و فرصت هاي بسياري را از اين طريق صيد كرده اند.
به طور حتم اين نگاه نوين مديريتي در حوزه تربيت بدني و ورزش نيز دور نمانده است است و با ورود گسترده ابزارها و رايانه هاي ارتباطي عرصه اعمال مديريت مديران را دستخوش تغييرات زيادي كرده و خواهد كرد.
يك كارشناس ارتباطات در اين باره مي گويد: تنوع و پيچيدگي فعاليت هاي تربيت بدني و ورزش از جنبه هاي مختلف آموزشي، علمي، قهرماني، همگاني، اقتصادي، تجاري و… و نيز گستردگي ارتباطات درون سازماني و برون سازماني در حوزه ورزش موجب شده است كه مديران بيش از هر زمان ديگر نيازمند بهره گيري از پديده هاي تكنولوژي گردند.
درحقيقت با بهره گيري از فناوري ارتباطي و اطلاعاتي، تشكيلات تحت مديريت، آن قدر كوچك و قابل دسترس مي شود كه به سادگي مديران ارشد مي توانند همه جوانب كار و برنامه هاي درون سازماني و يا برون سازماني خود را مدام جست وجو و روش هاي مناسب را به روز اتخاذ كنند.
اما يك كارشناس ورزشي در اين خصوص نظر ديگري دارد و مي گويد: قدرت تصميم گيري و تصميم سازي مديران به ويژه در حوزه ورزش و راي توجه به تكنولوژي روز، از معادلات ديگري هم پيروي مي كند كه شايد بتوان گفت ناگزير از آن است.
وي مي گويد: يك مدير ورزش به دليل ماهيت ورزش و رشته هاي ورزشي، ناچار در حوزه وسيعي از نگاه هاي نقادانه در طيف بزرگي به اندازه جامعه قرار دارد.
دیدگاهتان را بنویسید