اخبار, خبرهای اصلی

پاداش زارع پور به عالمیان پس از کسب نخستین برد در تاریخ المپیک+نکته

 

رئیس فدراسیون پینگ پنگ پس از کسب نخستین پیروزی نوشاد عالمیان در مسابقات المپیک به وی پاداش داد.

 

به گزارش  پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور ، نوشاد عالمیان شنبه شب توانست با برتری مقابل حریف استرالیایی نخستین پیروزی تاریخ پینگ پنگ ایران در المپیک را کسب کند و تاریخ ساز شود.

 

*پس از این پیروزی خبرنگاران ایرانی، زارع‌پور رئیس فدراسیون پینگ پنگ و رمضان‌پور، مسئول حراست وزارت ورزش و جوانان او را تشویق کردند و تبریک گفتند.

 

* زارع‌پور که پیش از این قول داده بود، برای هر پیروزی به نمایندگان ایران پاداش خواهد داد، امشب بلافاصله پس از برد عالمیان به وی پاداش نقدی اهدا کرد که گفته می‌شود این مبلغ حدود 500 دلار بوده است.

 

نوشاد عالمیان با این برد به مرحله دوم صعود کرد و فردا ساعت 18 برابر تانگ پنگ از هنگ کنگ، رنکینگ 31 جهان قرار خواهد گرفت.

نکته: با توجه باینکه ندا شهسواری بدون مربی زن و با مظلومیت هر چه تمام به این رقابتها اعزام گردید و توانست بهترین بازی را از خود ارائه دهد حقیقتا شایسته گرفتن پاداش از بیت المال است وجا دارد تا آقایان نه از جیب مبارکشان بلکه از صدقه سری بیت المال خورده توجهی هم به این بانوی مظلوم و تاریخ ساز داشته باشند.

 اگر قرار است اولین برد در المپیک با حریف بسیار ضعیف استرالیایی پاداش داشته باشد چه کسی و طبق چه عقل و منطقی حضور اولین دختر المپیکی وتاریخ ساز مظلوم و بدون مربی کشورمان نباید پاداش داشته باشد؟

هرچه میخواهم ساکت بمانم این فشار و این اخبار نمیگذارند فعلا سکوت اختیار کنیم…..

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

3 نظر در “پاداش زارع پور به عالمیان پس از کسب نخستین برد در تاریخ المپیک+نکته

  1. فرح گفت:

    من هم با شما موافقم.

  2. بهروز گفت:

    فونت مطالبی که برای خواندن باز می کنیم زیاد خوانا نیست اگر تغییر داده شود بهتر است .ضمن تشکر از زحمات شما برای ایجاد این سایت بسیار خوب ومفید.

  3. سیاوش گفت:

    سلام
    واقعا از این قلم صریح و شیواتون خیلی ممنونم و از این که حقیق رو بدون کم و کسری میگین خیلی تشکر دارم.امیدوارم نک قلمتون خطی بر تن حس مسئولیت مسئولین بندازه و بیشتر به ورزش بانوان اهمیت بدن….

دیدگاهتان را بنویسید