وبلاگ
پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به ملی پوش تنیس روی میز
وزارت ورزش و جوانان در پیامی موفقیت ندا شهسواری ملی پوش شایسته تیم تنیس روی میز را در رقابتهای کسب المپیک ۲۰۱۲ لندن تبریک گفت.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ ، متن پیام اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان به این ملی پوش که نخستین بار در تاریخ تنیس روی میز کشور، موفق به کسب سهمیه المپیک در بخش بانوان شد، به این شرح است:
خداوند بزرگ را شاکریم که تلاش، همت وعزم راسخ جوانان ورزشکار کشورمان بار دیگر موجب سربلندی، عزت و افتخار هم میهنانمان در جای جای جهان پهناور شد.
بی ترید کسب سهمیه حضور در بخش بانوان مسابقات تنیس روی میز بازیهای المپیک 2012 که نخستین بار حاصل شد، نشان از ایمان محکم جوانان ایران زمین دارد و انشاالله بحول و قوه الهی این توفیق آغازی بر درخشش و افتخارآفرینی بانوان ورزشکار در رقابتهای آتی باشد.
اداره کل روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان موفقیت ندا شهسواری را در مسابقات کسب سهمیه المپیک که به میزبانی کشورمان برگزار شد، به این ورزشکار، مسئولین فدراسیون تنیس روی میز و کادر فنی تیم ملی تبریک گفته و توفیق روز افزون این عزیز را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارد.
مطالب مرتبط
11
سپتامبر
15
جولای
20
آوریل
21
مارس
سالروز تولد کارمن گالستیان ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
ملی پوش ماندگار دهه پنجاه
18
فوریه
22
ژانویه
14
دسامبر
25
اکتبر
09
اکتبر
29
سپتامبر
06
آوریل
06
آوریل
12 نظر در “پیام تبریک وزارت ورزش و جوانان به ملی پوش تنیس روی میز”
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
با سلام اين موفقيت را به خانمها شهسواري،صامت،عمراني،رهنما و صمدي اعضاي تيم ملي بانوان و مربيان محترم خانمها ليموچي ،سموعي،رجبيان ،قوام زاده و رحيمي،هيات تنيس روي ميز استان كرمانشاه،خانمها پوستين دوز،يوسفي و گودرزي و كل خانواده پينگ پنگ تبريك ميگويم. اميدوارم در سالهاي اتي شاهد موفقيت بيشتري در ورزش بانوان باشيم
به شرافتم قسم قبل مسابقات رئیس هیات کرمانشاه آقای مژگانی به ندا گفته بود ما اصلا بازیکنی به اسم ندا شهسواری نداریم شما دارید به ایشان که اصلا فردی نالایق است تبریک میگویید؟
با سلام خدمت آقای علوی دوست داشتنی واقعا از سایت خوب شما تشکر میکنم که حداقل ما میتونیم درددلهامونو اینجا عنوان کنیم شاید مسئولین فدراسیون چاره ای بکنن
با سلام و احترام
جناب آقاي علوي عزيز،
فكر كنم ناراحتيه آقاي مژگاني از اين نيست كه خانم شهسواري توي سايتها چيزي برعليه اون گفته، احتمالاً ناراحته كه چرا ايشون توي كرمانشاه و با بازيكنان اونجا تمرين نميكنه.
فكركنم هردوتاشون حق دارند؛هم خانم شهسواري كه مجبوره براي پيشرفت خودش و اعتلاي نام ايران با بازيكنان قويتر از خودش تمرين كنه و البته با اتخاب شدن براي المپيك جواب اين برنامه ريزيش رو هم گرفت(خدا رو شكر) و هم آقاي مژگاني كه انتظار داره خانم شهسواري دينش رو به شهر و استانش ادا كنه.
با سلام
البته در بين مشكلات موجود در ورزش كشور اين موضوع اونقدر بي اهميته كه جاي پيگيري نداره و من فقط ناراحت شدم كه اون خانم mona به اولين نماينده پينگ پنگ باز زن ايراني در المپيك ميگه نالايق!
ولي با توجه به تمام وقت و هزينه اي كه جنابعالي در راه تنوير افكار عمومي ميگذاريد، ميتونيد با خود آقاي مژگاني هم تماس بگيريد.
البته من شنيدم خانم شهسواري يه نسبت نزديك با دوست بسيار عزيزم آقاي مهدي خوشمرام،بازيكن خوش استيل آذربايجاني ساكن كرمانشاه داره كه اگه اينطور باشه از ايشون هم ميتونيد راجع به پشت پرده هاي اين حرفها كسب اطلاع كنيد.
با سلام خدمت آقای پیشیار و آقای علوی عزیز من خدایی ناکرده به ندای عزیزم نگفتم نالایق بلکه اگر آقای پیشیار دقت بکنین منظور من از نالایق جناب آقای مژگانی هستن
در ضمن واقعا ندا مثل خواهر من میمونه در مورد نسبت آقای مهدی خوش مرام با ندا باید عرض کنم ایشان داماد خانواده ندا شهسواری هستن مذاکره کنین
و کاملا در بطن این موضوعات و حواشی هیات پینگ پنگ کرمانشاه هستن حتی جناب آقای پیشیار عزیز هیات و مسئولین پینگ پنگ کرمانشاه
تقریبا باعث وبانی کناره گیری آقای خوش مرام را نیز از پینگ پنگ کرمانشاه شده اند میتوانین برای صداقت این حرفها با آقای خوش مرام نیز مذاکره کنین
با سلام خدمت آقای عمیدی ،از خیلی های دیگر در تشکرات خود یاد نکردید؟کسانی که حداقل در یک مقطع برای ندا زحمت کشیدند: وقتی از سموعی و قوام زاده و گودرزی و….که چند جلسه همراه اودر تیم بودند تشکر کردید از خانم خلوصی که امسال با ندا به قطر و چین رفت یا خانم امیریان که سالهای گذشته با ندا به چین و آلمان رفت یا از اعضای دیگر فدراسیون و بازیکنان دیگر تیم ملی که در مقاطعی با اون باز ی کردند و یا داورانی که در این مسابقات چشم هاشونو روی خیلی از حقایق بستند هم تشکر می کردید خدا شما و ما را به راه راست هدایت کند،اگر چه خدا هم از دست ما به اصطلاح ورزشی ها خسته شده.
با سلام خدمت ندای عزیز و سایر دوستان خانم رسولی انقدر از خانم امیریان و امثال ایشون قدردانی نکنین یکسر تشریف بیارین کرمانشاه و ببینین ایشون با آقای مژگانی چه حکومتی راه انداختن ندا تو کرمانشاه دشمنش به تعداد تارموی شماست نه تنها ندا بلکه کل خانواده شهسواری از جمله سارای دوست داشتنی که هیچ وقت به حقش نرسیده بخاطر همین امثال خانم امیریان تو رو خدا آقای علوی اینارو چاپ کنین آیا دختر خانم امیریان هم برا المپیک انتخاب میشد همین جوری استقبال میکردند؟؟؟؟؟؟؟
با سلام صبا و منای عزیز اگر متن ارسالی مرا به دقت می خواندید ان تشکراتی که من عنوان کردم در حد شاید متلک بود چرا که از افراد اصلی که در موفقیت ندای دوست داشتنی نقش نداشتند حرفی به میان نیامد ولی از مسئول خدمات فدراسیون تا راننده اتوبوسی که ندا را تا تهران می آورد تشکر شد این موارد را نوشتم تا همه بدانند اگر سارا نبود که با ندا در خانه توپ بزند و یا والدین ندا که با تحمل این دوره چند ساله نفش اساسی را داشته اند حرفی نشد موفقیت ندا به این چند ماه بر نمی گردد بلکه به یک دوره ریاضت و تلاش حداقل ده ساله او و خانواد اش بر می گردد.