اخبار, بانوان, خبرهای اصلی, مصاحبه ها

گفتگوی پایگاه تخصصی با شمین مرادی

 

گفتگوی کوتاهی با شمین مرادی انجام داده ایم که در زیرتقدیم میگردد

 

خانم مرادی مسابقات جام فجر را چگونه ديديد؟

 

 

در اين مسابقات سه تيم از کشور اي هند،مجارستان و آذربايجان شرکت داشتند که هرسه تيم هاي خوبي بودند .بازيکنان هندي بسيار کارکشته بودند و حتي ديدن بازي هاي آنها نيز کمک بسياري به ارتقا سطح بازيمان مي کند.

بهتر بود تعداد تيم هاي بيشتري شرکت مي کردند در اين مسابقه بيشتر بازيکنان ايراني بودند.

سال گذشته در مسابقات جام فجر دوره قبل من نفر 8 ايران بودم و اين مسابقات در گرگان برگزار شد و قرار بر اين شد تنها دو تيم ايران بدهد که ملي الف و ب بودند.گفتند بودجه نداريم پس هر تيم 3بازيکن بيشتر نداشته باشد.پس مي بايست 6 نفر اول ايران در دو تيم باشند.برخی بازیکنان که پارسال نفر 11 ايران بود چون گرگاني بود و گرگان ميزبان در تيم ملي ب قرار گرفتند.

پارسال بسيار درخواست کرديم اجازه دهند در مسابقات انفرادي و دوبل حداقل شرکت کنيم اما در نهايت گفتند خانم پري مرندي سرداور اين مسابقات اجازه نمي دهند و مي گويند چون اين مسابقات قرار است رنکينگ داشته باشد و من بخاطر اينکه اين مسابقات رنکينگ دارد از مالزي به ايران آمده ام اگر يک بازيکن بيشتر بازي کند اين مسابقات از رنکينگ فدراسيون جهاني خارج مي شود و به هيچ وجه خانم مرندي اجازه شرکت يک بازيکن بيشتر را نمي دهند.امسال تمام سالن پوشيده از بازيکنان ايراني بود و اين مسابقات رنکينگ دارد اين براي من کمي جاي سوال داشت.

 

به نظر می رسد که برخی بازیکنان نسبت به جدولهای مسابقات انتقاداتی داشتند لطفا در این باره توضیح دهید:

 

نحوه ي کشيدن جداول انفرادي و تعيين سرگروه ها نا عادلانه و غير اصولي بود.در بخش مردان درست سرگروه هاي جداول را تعيين کردند اما در بخش بانوان اگر کارشناسي کنيد 5 جدول از 13 جدول را اشتباه سرگروه چيني کرده بودند.و اين باعث شد که جداول تقسيم بندي درست و اصولي نداشت.

 

خانم مرادی آیا از بازیکنان جهت ورودی در این مسابقات پولی دریافت شده است؟

 

نفري 50000 تومان داديم که با ايراني ها بازي کنيم چون جمعيت بازيکنان ايراني نسبت به بازيکنان خارجي 1 به 10 بود.

 

از نقاط مثبت این مسابقات برای ما بگویید:

 

اين مسابقات براي بازيکنان تيم ملي تجربه خوبي بود براي ارتقا سطح رنکينگ و تجربه بازي آنها مخصوصا با حضور تيم هند و مجارستان.در بخش آقايان شايد مسابقات جام فجر هر سال برگزار شده باشد من اطلاعي ندارم اما تا جايي که يادمان مي ايد در بخش بانوان حداقل 10 سال بود که مسابقات جام فجر نداشتيم!

جز بازيکنان تيم ملي ساير بازيکنان براي فدراسيون اهميت خاصي ندارند.به جرات مي توانم بگويم که تنها 5،6 نفر هستند که با انگيزه تمرين مي کنند و پينگ پنگ بازي مي کنند و متاسفانه بخش اعظم بازيکنان بسيار دلسرد و مايوس هستند. بي توجهي ها و توجه صرفا به يک عده خاص به اندازه اي از ديرباز تا به امروز بوده و ادامه دارد و ما حتي ديگر اعتراض هم نمي کنيم.

 

خانم مرادی با وجود شرایط فعلی (مالی ومدیریتی) آیا به دیگران هم توصیه میکنید به این رشته بیایند؟

 

متاسفانه عليرغم عشق يه تنيس روي ميز اما هرکسي از من مي پرسد من اين رشته را به کسي توصيه نميکنم چون در ايران به تنيس روي ميز بهايي داده نمي شود.همه فکر مي کنند اين رشته ،رشته ي بسيار ساده اي مي باشد و اين در حاليست که سرعتي ترين رشته ي توپي در بين رشته ها است.

 

خانم مرادی لطفا از لیگ بگویید:

 

ليگ پارسال ما که کاملا از سر بازکردن بود امسال هم هنوز از ليگ خبري نيست .متاسفانه سوپرليگ بانوان تيم هاي مهمي که در ليگ همه ساله شرکت مي کردند را از دست داده است.تيم هايي از قبيل دانشگاه آزاد،نفت تهران،نفت خوزستان،پتروشيمي تهران،پتروشيمي بندرامام،ذوب آهن اصفهان و … همه تيم هايي بودند که در حال حاضر دو سال است ديگر اسپانسر ليگ نيستند.

 

در خاتمه اگر حرفی دارید بیان کنید:

 

تفاوت جنسيتي بين خانم ها و آقايان همچنان وجود دارد چون ليگ اقايان کاملا استوار است اما بانوان با قرارداد هاي بسيار بسيار ناچيز و هنوز هم که خبري از مسابقات نيست.بيشتر بازيکنان اقايان داراي رنکينگ جهاني هستند اما تعداد انگشت شماري از دختران داراي رنکينگ هستند بهتر است ترتيبي بدهند با هزينه شخصي خودمان حداقل در پروتور ها شرکت کنيم .

 

 

author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *