اخبار, خبرهای اصلی

حضور سه تيم خوزستاني در ليگ برتر جوانان و اميد كشور

رييس هيات تنيس روي ميز خوزستان گفت: رقابت‌هاي ليگ برتر جوانان و اميد كشور با شركت سه تيم از استان آغاز مي‌شود.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور؛، حسين سليماني گفت : اين مسابقات با حضور شش تيم برگزار مي‌شود كه از خوزستان تيم‌هاي مناطق نفت‌خيز جنوب، پتروشيمي بندرامام و نفت آبادان در اين مسابقات شركت خواهند داشت.
‌وي ادامه‌داد: همچنين بهاره بابادي‌وندي و زهرا علوي در اردوي تيم‌ ملي نوجوانان كه از ششم آذرماه به مدت 9 روز در آكادمي بين‌الملي تنيس روي ميز تهران در حال برگزاري است، حضور دارند. سيما ليموچي از استان خوزستان نيز به عنوان مدير فني تيم‌هاي ملي بانوان انتخاب شد.
رييس هيات تنيس روي ميز خوزستان گفت: تيم پتروشيمي بندرامام كه سال گذشته نايب‌قهرمان رقابت‌هاي ليگ برتر شده بود، براي حضور در مسابقات ليگ برتر كشور در سال جاري، اعلام آمادگي كرده است.
وي در ادامه با بيان اين‌كه تيم صنعت نفت آبادان در دور رفت مسابقات باشگاهي نونهالان و نوجوانان كشور نايب‌قهرمان شد، بيان‌كرد: اين تيم در فينال دور برگشت نيز بايد به مصاف تيم مناطق نفت‌خيز جنوب گچساران برود.
رييس هيات تنيس روي ميز خوزستان در پايان از وضعيت حال حاضر اين رشته در استان ابراز رضايت كرد و افزود: ما در مسابقات باشگاهي كشور حرف اول را مي‌زنيم و همه چيز در دست ما است
author-avatar

درباره modir

مربی تیم ملی بزرگسالان

3 نظر در “حضور سه تيم خوزستاني در ليگ برتر جوانان و اميد كشور

  1. علی گفت:

    باسلام
    اینجانب به عنوان یک پینگ پنگی از زحمات مسئولین امور ورزش مناطق نفت خیز جنوب – نفت آبادان – پتروشیمی بندر امام – جناب آقای بابادیوند – جناب آقای علوی که کلیه مسئولیت پینگ پنگ خوزستان را به دوش می کشند سپاسگذاریم .

  2. majid گفت:

    ظاهرا رییس هیئت خوزستان نمیدونه که لیگ جوانان و امید 5 تیمه برگزار میشه .

    در خصوص خانوما علوی و بابادیوند که اوانرو پدراشون پرورش دادن چرا هیئت پزشو میده .

    ممنون از مدیریت سایت تی تی راکت

  3. بخشنده گفت:

    با سلام
    حضور برادر یا خواهر بزرگوار که اسمشون را مجید اعلام نمودند باید عرض کنم که اولاً تا زمان شروع مسابقات هیأت تنیس روی میز استان خوزستان در جریان 5 تیمه شدن مسابقات جوانان و امید کشور نبودند ولی متأسفانه فدراسیون به خود تیمهای شرکت کننده سه شنبه 90/9/8اعلام نموده است و فکر نمی کنم این مسأله بسیار مهمی باشد دوماً هیأت تنیس روی میز استان خوزستان از تلاش بی وقفه برادران بزرگوار آقایان سید منصور علوی و مهرداد بابادیوند و بقیه مربیان خانمی که برای سربلندی این عزیزان از هیچ کوششی فرو گذار نبودند در بهمن ماه 90 بطرز شایسته ای تشکر خواهد کرد و این را جزو وظایف خود میدانیم البته این وظیفه دیگر هیأت های استان در گذشته نیز بوده است . ولی ایکاش شما هم همانند بنده و دیگر خدمت گذاران به این استان از نام مستعار استفاده نمی کردید تا بتوانیم بیشتر از نظریات و همصحبتی با شما عزیزان بهره ببریم .

دیدگاهتان را بنویسید