اخبار, بانوان, خبرهای اصلی

برگزاری مسابقات خردسالان در سوئد (hopes) از فردا!

 

 

 

بعد از برگزاری کلاسهای آموزشی برای این گروه برای خردسالان دختر و پسر (hopes) برگزار کنندگان این دوره آموزی  یک دوره مسابقه بین نفرات شرکت کننده برگزار میکنند.

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،در این دوره از رقابتها در بخش پسران که تعداد 37 نفر بازیکن شرکت دارند که در 12 جدول 3نفره وویک جدول چهارنفره بصورت دوره ای با هم به رقابت خواهند پرداخت و از هرجدول دونفر به مراحل بعدی سعود خواهند نمود.

در جدول علیرضا رهنمای حقیقی  که تنها جدول چهار نفره می باشد در ساعت 9صبح بوقت محلی بر روی میز شماره 13 به مصاف جانسون رونالد میک خواهد رفت. رهنما در بازی خود ساعت 10 بوقت محلی به مصاف ادواردو از کشور پاناما به میدان خواهد رفت که این بازی بر روی میز شماره 13 برگزار خواهد شد. بازی سوم و آخر علیرضا رهنما درساعت 11 بوقت محلی بر روی میز شماره 12 به مصاف عبدالعزیز از کشور عربستان به میدان خواهد رفت. رهنما در گروه 12 این رقابتها قرار دارد.

اصبل جدول این بازیکن کشورمان در زیر آمده است:

 

در بخش دختران خردسال نیز تعداد 26 بازیکن شرکت دارند که در گروه های 3نفره و چهار نفره به رقابت خواهند پرداخت.

مهشید اشتری بازیکن خردسال  کشورمان در گروه 6 این رقابتها قرار گرفته که در بازی اول خود فردا صبح راس ساعت 10:30 بوقت محلی بر روی میز شماره 6 به مصاف آدریانا از کشور پورتریکو خواهد رفت.اشتری در بازی دوم خود در ساعت 11:30 دقیقه بوقت محلی بر روی میز شماره 6 به مصاف آنیکا از فنلاند خواهد رفت.

اصل جدول این بازیکن در زیرآمده است:

 

 

 

author-avatar

درباره modir

پرکاهی تقدیم به خانواده تنیس روی میز ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *