اخبار, استان ها, بانوان, خبرهای اصلی, گالری عکس

گزارش کاملی از برگزاری کلاس مربیگری درگچساران +عکس

کلاس مربیگری درجه ۳ تنیس روی میز بانوان در گچساران برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور، در این دوره که در سالن ورزشی تنیس روی میز شرکت نفت برگزار شد، شرکت کنندگان تحت نظر «فاطمه رجبی» بازیکن مازندرانی سابق تیم ملی ایران به عنوان مدرس این دوره را به پایان رساندند.

 

فاطمه رجبی که دارای مدرک بین المللی و درجه ممتاز بین المللی فدراسیون جهانی تنیس(ITTF) نیز می باشد، در گفت و گوی اختصاصی با کبنااسپورت، سطح کیفی این دوره را بالا عنوان کرده و از استقبال مربیان و پذرائی مناسب هیئت تنیس استان و هیئت تنیس شرکت نفت قدردانی نمود و از امکانات ورزشی و خوابگاهی تنیس گچساران اظهار رضایت کرد.

 

مربی تیم ملی بزرگسالان کشورمان این دوره ها را برای ارتقاء سطح داوری و مربیگری تنیس روی میز گچساران مفید دانست و اظهار امیدواری کرد این دوره ها ادامه پیدا کند.

 

وی در طول این دوره همچنین با پیشکسوتان و مربیان تنیس گچساران نیز دیدار داشت و در تمرینات بازیکنان نفت گچساران نیز شرکت کرد.

 

شانزده مربی گچسارانی در طول پنج روز در این دوره شرکت کرده که نتایج این دوره تا دو هفته آینده رسما اعلام می شود.

 

اسامی شرکت کنندگان به این شرح است؛

 

فروغ احمدزاده، سکینه سلیمانی، پوران الهی، فاطمه احمدزاده، آذین احمدزاده، خدیجه موسوی آرو، فرحناز خواجه، فرشته احمدزاده، زهرا حسینی، نازنین احمدزاده، زهرا خلیلی، اقدس خوبانی، شادی اماره، سمیرا شریفی، شیدا اسدزاده، فرانک صدیقی

 

نوشته های مشابه

1 دیدگاه در “گزارش کاملی از برگزاری کلاس مربیگری درگچساران +عکس

  1. محمود ساكياني گفت:

    با سلام
    براي بانوان مربي آرزوي موفقيت و قبولي در اين دوره را داريم و همچنين از آقاي پيشيار بخاطر همكاري و هماهنگي هاي لازم ممنونيم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *