مدرس سوئیسی فدراسیون جهانی تنیس روی میز از سرمربیگری تیم ملی ایران استقبال کرد. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،«جورج هنریک سیلبر اشمیت» در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره حضورش در ایران برای برگزاری کلاسهای مربیگری اظهار داشت: کشورهای زیادی هستند که شاید نتوانند و نخواهند که هزینه برگزاری یک دوره آموزش…
مدرس سوئیسی فدراسیون جهانی تنیس روی میز از سرمربیگری تیم ملی ایران استقبال کرد.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور،«جورج هنریک سیلبر اشمیت» در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره حضورش در ایران برای برگزاری کلاسهای مربیگری اظهار داشت: کشورهای زیادی هستند که شاید نتوانند و نخواهند که هزینه برگزاری یک دوره آموزش مربیگری را پرداخت کنند. بنابراین ایران خواست که این هزینه را تقبل کند و بر همین اساس نیز از فدراسیون جهانی درخواست برگزاری دو دوره پیاپی را کرد.
وی افزود: قبل از اینکه به ایران بیایم، اطلاعات کمی نسبت به تنیس روی میز ایران، سطح استاندارد آن و سیستم این ورزش داشتم و فقط میدانستم که اینجا بازیکنان خوبی از جمله نوشاد عالمیان حضور دارند اما حالا میبینم که سطح و استاندارد تنیس روی میز در ایران بالا است و مربیان نیز دانش خوبی دارند و بر روی برخی مسائل باید حتماً کار شود با این وجود کاری که من انجام میدهم این است که سعی میکنم این فضا را برای مربیان ایجاد کنم تا بپرسند یک فعالیت در زمینه تنیس روی میز را چرا، چه زمان و در کجا باید انجام بدهند.
مدرس سوئیس فدراسیون جهانی تنیس روی میز با اشاره به پتانسیل بالای این ورزش در کشورمان گفت: قطعاً ایران پتانسیل بالایی در تنیس روی میز دارد. فقط باید ببینیم چه چیزی احتیاج دارد که این شرایط بالقوه را بالفعل کند. در رده سنی بزرگسالان بازیکنان خوبی حضور دارند. تیم نوجوانان هم چند روز قبل توانست به مقام پنجم آسیا برسد که این خیلی خوب است. این مسئله نشان میدهد که ایران میتواند آینده خوبی در تنیس روی میز داشته باشد، البته برای موفقیت به عواملی نیاز است که باید به آنها دست یافت. خیلی مسائل از جمله امکانات، تجهیزات و دانش این رشته باید در کنار هم قرار بگیرند که یک کشور بتواند به موفقیت برسد.
اشمیت درباره امکانات تنیس روی میز ایران عنوان کرد: در تهران و آکادمی که ما در آن کلاسهای مربیگری را برگزار میکنیم، استاندارد بالایی را دیدم اما اطلاعی از سایر دیگر ایران ندارم و به همین دلیل نمیتوانم اظهار نظر دقیقی داشته باشم.
وی با بیان اینکه حرکت به سمت پیشرفت باید قدم به قدم باشد، تاکید کرد: اولین هدف نباید باشد که پینگپنگبازان ایران بتوانند نفرات اول و دوم جهان را شکست بدهند و در واقع باید گام به گام حرکت را ادامه داد. چیزی که مهم است، اینکه نیاز داریم تا به صورت مرتب وضعیت مسابقات را تغییر بدهیم یعنی اگر میخواهیم فقط در ایران مسابقه بدهیم، این مسئله نمیتواند تغییر چندانی در سطح تنیس روی میز ایران ایجاد کند. در واقع بازیکنان ایران باید در تورنمنتهای بینالمللی شرکت کنند تا توسعه و پیشرفت بیشتری حاصل شود.
مدرس فدراسیون جهانی تنیس روی میز در پاسخ به این سوال که اگر به او پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی ایران شود، آیا قبول می کند؟ اظهار داشت: باید اول با همسرم صحبت کنم (با خنده). اگر او موافق باشد باید راجع به شرایط بعدی حرف بزنیم. من درباره پول و حقوقم حرف نمیزنم، بلکه راجع به این موضوع صحبت میکنم که اگر به اینجا بیایم، چند اردوی تمرینی میتوانیم داشته باشیم، چند ساعت میتوانم کار کنم و ملیپوشان چقدر میتوانند در اردو باشند. اینها برایم مسائل مهمی هستند.
اشمیت در پایان و در پاسخ به این سوال که اگر همه شرایط برای حضور او مهیا باشد، چه تصمیم خواهد گرفت؟ عنوان کرد: در این صورت باید راجع به پیشنهاد رسیده فکر کنم.
با سلام درس بزرگ حضور ایشان و دیگر مربیان بزرگ خارجی ، بروز بودن اطلاعات و نظم و اعتقاد به کارش است . اگر کلاس در روز ۶ ساعت بود کاملا ۶ ساعت فعال کار میکرد. در حالیکه متاسفانه مدرسان و مربیان ما در باب نظم و کار زیاد اصول را مراعات نمیکنند. برایشان ارزوی سلامتی و توفیق دارم.