نويسنده : نيلوفر حامدي
بينظمي و كيفيت پايين ليگ باعث شده تا 4باشگاه مطرح اين رشته تمايلي براي حضور در ليگ نداشته باشند
برگزاري ليگهاي برتر ورزشي كشور در هالهاي از ابهام قرار گرفته است. تغيير مديرانعامل در راس باشگاهها باعث شده تا تيمداري در ليگهاي مختلف به ثانيههاي آخر كشيده شود. در اين ميان وجود حواشي ديگري در برخي رشتهها هم مزيد بر علت شده است. تنيس روي ميز هم كه در اين مدت نتوانسته روند طبيعي خود را طي كند با بروز چنين مشكلاتي بيش از پيش ضربه ميخورد. ليگ برتر پينگپنگ كه در سال گذشته با شش تيم پيگيري شد امسال حتي تعداد آن به دو تيم هم نرسيده است. مسوولان اين تيم معتقدند ديگر تمايلي براي شركت در ليگ برتر اين رشته ندارند.
جدي گرفته نشدن ليگ 21ساله !
ليگ پينگپنگ باسابقه 21ساله، قديميترين ليگ كشور بعد از رشتههاي فوتبال و واليبال محسوب ميشود. ابتدا با حضور محمدباقر پسران در سال 72 و پس از سه سال، شاهرخ شهنازي در راس فدراسيون در سال 75، اين ليگ روند منظم و البته تخصصي خود را با حضور افراد متخصص طي ميكرد. كما اينكه اين ليگها عموما با تعداد استاندارد هشت تيم برگزار ميشدند و حتي بارها پيش آمده كه 10 يا 12تيم هم در اين رقابتها حاضر شدهاند. ليگي كه سابقه حضور خارجيها را هم در خود گنجانده، حالا چند سالي است با بينظمي و كيفيت پاييني برگزار ميشود. پس از اينكه ليگ سال گذشته با حضور تنها شش تيم به پايان رسيد، امسال تا به اينجاي كار و بعد از گذشت پنجماه از انتشار اطلاعيه فدراسيون به منظور اعلام آمادگي باشگاهها براي شركت در ليگ، تنها پتروشيمي با پرداخت وروديه هشتميليوني ثبتنام كرده است. در مقابل اما پنج تيم ديگر هيچگونه اقدامي براي حضور در اين مسابقات انجام ندادهاند.«گل» براي پيگيري اين موضوع به سراغ سرمربيان و مسوولان باشگاهها رفت. نقطه مشترك در اين گفتوگو بيرغبتي مسوولان براي تيمداري مجدد در اين رشته بوده است!
سرمربي تيم عليصدر: دلمان به چه چيز اين ليگ خوش باشد؟!
شاملو، سرمربي تيم همدان عليصدر كه سال گذشته در رده ششم قرار گرفته در اينباره به«گل» گفت:«تيم ما با همفكري مسوولانش به يك برنامهريزي بلندمدت در اين رشته انديشيده بود. 70درصد بازيكن بومي داريم و در سالهاي 90 و 91 بيشترين تماشاگر را در سطح كشور داشتيم. اما در مقابل اين تيمداري هيچ سودي براي مسوولان باشگاه ندارد. ما تمام مشكلات و هزينهها را متقبل ميشويم و فدراسيون هيچ توجهي به تيم ما نميكند. مشكلات اقتصادي هم كه معضلات ما را دوچندان كرده است. مسوولان فدراسيون به راحتي ميتوانند با برخي تمهيدات اين مشكلات را حل كنند. به طور مثال در مسابقات آسيايي داخل سالن يا نانجينگ سرپرستان تيمهاي باشگاهي را با تيم ملي روانه مسابقات ميكردند تا تبليغاتي براي باشگاهها باشد. ليگ كه هيچ پخش زندهاي ندارد، پس دلمان به چه چيزي خوش باشد؟! با اين وضعيت فكر نكنم ديگر باشگاه تمايلي براي تيمداري در پينگپنگ داشته باشد.»
سرمربي دانشگاه آزاد: بينظميهاي ليگ همه مديران را كلافه كرده
سرمربي تيم دانشگاه آزاد هم معتقد است تيمهاي دولتي نياز به تبليغات دارند. حميد صابري در اينباره گفت:«در حال حاضر مدير باشگاه ما خارج از كشور به سر ميبرد. اما تيمهاي ديگر هم متقاضي حضور در ليگ نيستند. مديران باشگاه در مقابل هزينههاي خود از فدراسيون تبليغات ميخواهند چيزي كه در ليگ ما هيچ توجهي به آن نميشود. اين بينظميها همه مديران را كلافه و بيانگيزه كرده است.»
مربي عسلويه: تمام سود ليگ عايد فدراسيون ميشود
صادقپور، رييس هيات استان بوشهر و مربي تيم عسلويه هم از وضعيت برگزاري ليگ بسيار ناراضي است:«ما سال 90 با زارعپور به توافق رسيديم كه وروديه دسته يك به حساب هيات استان بوشهر واريز شود اما حالا با گذشت دو سال او مدعي شده بايد به خاطر چهار ميليون تومان مبلغ ورودي و ششميليون تومان هم درصد بازيكنان، در مجموعه به فدراسيون بازگردانيد. اين ليگ هيچ بازخوردي براي باشگاهها ندارد و تمام سود آن عايد فدراسيون ميشود. ما قصد داشتيم چهار تيم در ليگ برتر و دسته يك معرفي كنيم اما با اين وضعيت ديگر شايد در ليگ حضور نداشته باشيم.»
سرمربي نفت سپاهان: تيمها بر سر دوراهي قرار دارند
در اين ميان تنها صمد تدبيري منتقد فدراسيون نبود. سرمربي نفت سپاهان تنها عامل عدم ثبتنام در ليگ را تغييرات مديريتي ميداند:«ما ميتوانيم الان تمام هزينهها را تقبل كنيم اما امكان دارد نيروي مديريتي بعدي نخواهد در پينگپنگ تيمداري كند. در حال حاضر مسوولان بر سر دوراهي قرار گرفتهاند. در غير اين صورت ما مشكلي براي حضور در ليگ نداريم.»