امروز: پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ | ۲۰:۱۲:۲۶  آخرین بروزرسانی : دی ۷ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
  • تاریخ انتشار خبر : چهارشنبه ۷ دی ۱۳۹۰ | کد خبر : 12348
    ارسال خبر چاپ خبر
  • نخستین نشست تخصصی ارتباطات و رسانه های ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با موضوع ‘اخلاق در ورزش و رسانه های ورزشی’ برگزار شد. در این نشست که عصر روز سه شنبه در سالن آمفی تئاتر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی اظهار داشت: شواهد نشان…

    نخستین نشست تخصصی ارتباطات و رسانه های ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با موضوع ‘اخلاق در ورزش و رسانه های ورزشی’ برگزار شد.
    در این نشست که عصر روز سه شنبه در سالن آمفی تئاتر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی اظهار داشت: شواهد نشان می دهد ورزش و رسانه های ورزشی کشورمان از نظر اخلاق، وضعیت مطلوبی ندارند.
    ‘مهدی طالب پور’ اضافه کرد: بر این اساس باید با پرداختن بیشتر به مقوله اخلاق، همچون برگزاری نشست های تخصصی و پژوهش در این خصوص برای بهبود وضعیت اخلاق در ورزش و رسانه های ورزشی کشورمان تلاش کنیم.
    رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با اشاره به فعالیت های این پژوهشگاه به عنوان تنها متولی علمی ورزش در ایران اظهار امیدواری کرد: مسوولان وزارتخانه های ورزش و جوانان و علوم، تحقیقات و فناوری، همگام با یکدیگر برای بهبود وضعیت ورزش کشورمان در زمینه های مختلف همکاری کنند.
    رییس انجمن ورزشی نویسان و عکاسان ورزشی نیز در این نشست، پنج عامل اثرگذار اخلاق در ورزش را مدیریت، ساختارها، منابع انسانی، محیط حقوقی و رسانه ها نام برد.
    ‘عبدالحمید احمدی’ خاطرنشان کرد: در صورتی که عوامل یاد شده مورد توجه قرار گیرند و بهبود یابند، اخلاق در ورزش و رسانه های ورزشی کشورمان نیز رشد خواهد کرد.
    ‘منوچهر زندی’ نایب رییس انجمن جهانی ورزشی نویسان نیز در نشست اخلاق در ورزش و رسانه های ورزشی اظهار داشت: در صورتی که اصول حرفه ای را در حوزه رسانه به خوبی شناخته و رعایت کنیم، اخلاق نیز خود به خود رعایت خواهد شد.
    ‘حمید قاسمی’ مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور نیز با بیان اینکه اصول اخلاقی در حوزه های ورزش و رسانه را ابتدا باید تبیین و سپس اجرا کنیم، افزود: قانون، عرف، دین و علم چهار مقوله ای هستند که رعایت آنها در کشورمان منجر به رعایت اخلاق خواهد شد.
    همچنین ‘محمود گودرزی’ رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران اظهار داشت: متاسفانه رسانه های ورزشی کشورمان کمتر به مباحث اخلاقی می پردازند و اکثر مطالب رسانه ها برای جلب نظر مخاطبان به مسایل حاشیه ای اختصاص دارد.
    ‘محمد احسانی’ مدیر گروه تربیت بدنی دانشگاه تربیت مدرس نیز در این نشست، آموزش را حلقه مفقوده اخلاق در ورزش و رسانه های ورزشی دانست و افزود: تعدد روزنامه های ورزشی در ایران که اغلب مطالب آنها به رشته فوتبال اختصاص دارد نیز سبب بروز بی اخلاقی می شود.
    در ادامه نشست تخصصی ارتباطات و رسانه های ورزشی، دانشجویان، خبرنگاران و دیگر شرکت کنندگان در این نشست دیدگاه های خود را در خصوص ‘اخلاق در ورزش و رسانه های ورزشی’ ارایه کردند
    برای اشتراک این مطلب در فیس بوک کلیک کنید
    برچسب ها :
    نظرات کاربران در "آموزش حلقه مفقوده اخلاق در ورزش"
    1. […] آموزش حلقه مفقوده اخلاق در ورزش […]


    تازه ترین اخبار