امروز: جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ | ۱۹:۵۲:۵۱
آخرین بروزرسانی :
بهمن ۱۳ام, ۱۳۹۰
سرخط خبری :
تبلیغات
آخرین ردهبندی پینگپنگ زنان و مردان در ماه فوریه در فدراسیون جهانی منتشر شد و بر اساس آن تمام پینگپنگبازان ایران سقوط کردند. به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور؛در بخش مردان نوشاد عالمیان که ماه گذشته موفق شد، سهمیه حضور در المپیک ۲۰۱۲ لندن را در مسابقات آسیای میانه کسب کند، با…
آخرین ردهبندی پینگپنگ زنان و مردان در ماه فوریه در فدراسیون جهانی منتشر شد و بر اساس آن تمام پینگپنگبازان ایران سقوط کردند.
به گزارش پایگاه تخصصی پینگ پنگ کشور؛در بخش مردان نوشاد عالمیان که ماه گذشته موفق شد، سهمیه حضور در المپیک ۲۰۱۲ لندن را در مسابقات آسیای میانه کسب کند، با ۴ پله سقوط از مکان ۱۱۲ در رده ۱۱۶ قرار گرفت و افشین نوروزی نیز که در مکان ۲۶۴ قرار داشت، با دو پله تنزل در مکان ۲۶۶ جای گرفت.
محمدرضا اخلاق پسند و مهران احدی نیز به ترتیب با ۷ و ۴ پله سقوط در مکانهای ۲۴۸ و ۳۳۷ قرار گرفتند.
همچنین نیما عالمیان که در مکان ۵۳۴ قرار داشت، در ردهبندی جدید فدراسیون جهانی در مکان ۵۴۴ ایستاده و پوریا عمرانی نیز از فهرست ۸۰۰ نفر اول خارج شد و در مکان ۸۱۳ ایستاد.
* ترتیب پینگپنگ بازان ایرانی در ردهبندی جدید فدراسیون جهانی به شرح زیر است:
۱- نوشاد عالمیان: رتبه ۱۱۶ (رده قبلی ۱۱۲)
۲- افشین نوروزی: ۲۶۶ (۲۶۴)
۳- محمدرضا اخلاق پسند: ۲۴۸ (۲۴۱)
۴- مهران احدی: ۳۳۷ (۳۳۳)
۵- میدیا لطفالله نسبی: ۳۸۳ (۳۷۶)
۶- نیما عالمیان: ۵۴۴ (۵۳۴)
۷- محسن خطیون: ۶۸۲ (۶۷۵)
۸- امین میرالماسی: ۷۲۹ (۷۲۰)
۹- حمیدرضا طاهرخانی: ۷۶۳ (۷۵۷)
۱۰- محمدامین حنطه: ۷۸۰ (۷۶۲)
۱۱- محمد فرقدانی: ۸۰۱ (۷۹۵)
۱۲- پوریا عمرانی: ۸۱۳ (۷۹۵)
۱۳- روحالله شیشهگرها: ۸۱۵ (۸۰۹)
۱۴- مسعود یعقوبی: ۸۳۸ (۸۲۸)
۱۵- علیرضا ملارجبی: ۸۵۱ (۸۲۹)
۱۶- شاکر شجیراتی: ۸۸۴ (۸۷۸)
۱۷- سینا کیهان: ۹۶۰ (۹۵۷)
۱۸- حامد باشتباوی: ۱۰۸۷ (۱۰۷۶)
۱۹- محمد روئینتن: ۱۱۰۵ (۱۱۰۴)
۲۰- سروش امیرینیا: ۱۱۴۷ (۱۱۲۷)
۲۱- عمادرضا عبادیپور: ۱۳۳۴ (۱۳۲۹)
۲۲- مهدی نجفی: ۱۳۷۸ (۱۳۶۷)
نظرات کاربران در "فدراسیون جهانی رنکینگ ماه فوریه را اعلان کرد(آقایان)"
سلام…به دور از هیاهوی داخلی..خوب است برای انتقال تجربه مدیریتی یک ارزیابی کارشناسانه انجام پذیرد تا علل این افت جمعی هم برای مدیران ارشد ورزش و فدراسیون و ملی پوشان عزیز مشخص تر کردد..کذشته چراغ راه اینده…
سلام واقعا علت این همه افت سراسری در با زیکنان چیست ؟ لطفا کارشناسان تنیس روی میز علت یابی کنند…
با سلام برای کسب امتیاز و ارتقاء شرکت در مسابقات رنکینگ دار بصورت مداوم لازم است.تعدادی از بازیکنان سالانه ۱۲ تا ۲۰ بار در این تونمنت ها شرکت میکنند.بخصوص بازیکنانی که در مسابقات دیگر قاره ها شرکت میکنندامتیاز بیشتری میگیرند.امتیاز مسابقات دیگر کشورها هم با امتیاز اخذ شده در کشور میزبان متفاوت است .بنابراین باید تلاش کرد در مسابقات دیگر قاره ها ،اروپا وافریقا شرکت نمود.بخصوص اگر در اروپا مسابقاتی متوالیا و با فاصله چند روز برگزار میشود از نظر هزینه ای مناسبتر است.با در نظر گرفتن محدودیت های اعتباری فدراسیون باید باشگاهها را در این مسیر هدایت کردو حتی اگر شده اقامت چند ماهه در اروپا همانند کمپ اشلاگر و شرکت در پروتورهای همان زمان میتواند کمک باشد.
لذا این افت و خیزهای این چنینی دلیل قاطعی بر شکست یا سقوط بازیکنان ما نمی باشد.
امیدواریم بتوانیم در تورنمنتهای بیشتری شرکت نمایم.هرچند انصافا در فدراسیون فعلی سفرهای خارجی ما بصورت چشمگیری افزایش یافته است.
با سلام و عرض ادب.رنکهای ماهیانه فقط در مقایسه با ماه قبلی است و افت محسوب نمی شود.بهتر است مثال دیماه امثال با دیماه سال قبل مقایسه شود که روند بازیکنان ایرانی مثبت و مطرح شدن جوانان که استخوان این مهم هستند قابل توجه و چشمگیر بوده است.با تشکر.
باسلام . جناب احمدی عزیز اگر فدراسیون سفرهای خارجی را افزایش داده پس چرا بازیکنان ما سقوط می کنند . بانوان ایران در چند ماه گذشته همش سقوط کردند .
با لام و احترام
من فکر می کنم معنی افت ما در این رشته ورزشی در واقع عقب ماندن از سرعت رقباست و گرنه ما هم روندمون رو به جلو بوده ولی نه به اندازه کافی. شاید بزرگترین دلیلش هم بی پولی با شه از بازیکنان و باشگاهها بگیرید تا فدراسیون. در واقع همه چیز داره فدای فوتبال میشه.